Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
87. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal FC

40 45.98%
  • AC Milan

47 54.02%
Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 272
    i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    E vertete duhet te kendojme kengen "Faleminderit o fat" dhe "Faleminderit o Kalaç"... Keshtu eshte futbolli, topi eshte i rrumbullaket, ndonjehere nuk hyn atehere kur e do dhe ndonjehere hyn atehere kur s'e do.
    Ne futboll ka te beje eksperienca, ekipi, zemra ekipit, fati, topi rrumbullaket, nje karton i kuq, nje albiter, nje penallti e dhene dhe nje e pa dhene, kane te bejne shume gjera. S'ka shume rendesi çfare themi ne si tifoz. Rendesi ka rezultati ne fund. Kjo ndeshje doli 0 me 0, s'dua te imagjinoj si do e kishit mbushur kete teme po te kishte humbur Milani. Kur humbim na e perplasni ne fytyre, kur barazojme na e perplasni ne fytyre kur fitojme s'ia dini deren temes se Milanit. Por te dashur tifoz, me vjen keq t'ju zhgenjej duke ju thene se ne futboll ekzistojne te gjitha rezultatet, rendesi ka ne fund kush kualifikohet apo kush ngre kupen. Po te ishte si thoni ju, do kishte nga nje kupe per çdo ekip qe luan ne Champions.

Respekte

Edhe kjo qe thoni ju eshte shume e vertete, vetem se e vertete eshte se te gjithe tifozet verpojne keshtu. Duke e pohuar nje te vertete, ne te njejten kohe e mohon nje te vertete tjeter. Thjesht, kjo qe ke thene ketu, vlene edhe per ju te milanit.
    we will rock you

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    loje shume premtuese e Arsenal sot. Meritonte te fitonte me diference te madhe golash. milani pati shume fat. vetem nje lojtar kishte ne fushe. Kalac. Edhe ky pati fat ne ca raste. Ja doli sipas parashikimit kjo ndeshje. Kam besim se Arsenal do kualifikohet. Loja qe beri sot ishte fantastike.

O MUAHHH ende te vazhdon ajo sindroma e shpartallimit te MAN vjet nga Milani? Ahh lale, te njejtin fat do te kete edhe Arsenali. E mban mend se cfare ndeshje beri Milani ndeshjen e dyte me MAN kur e shpartalloi 3-0 ne San Siro. Edhe Man ne ndeshjen e pare vjet beri te njejten loje qe beri pardje Arsenali, me shume sulm, po ne San Siro doli komplet nga vetja dhe u shperfytyru fare.

Edhe vjet pate thene ja do flasim mbas ndeshjes, po nuk u duke per nje jave. Edhe dicka tjeter, te ngeli ne goje barazimi i Milanit me Liverpoolin 3-3 ne finalen e 2005. Lale sa per informacion Milani ne keto 5 vitet e fundit ka arritur 3 here ne finale, dhe e ka fituar dy here. Ndersa ai Manchesteri yt, ende mban mend ato dy golat ne fund te ndeshje ne 1999 dhe rron duke pare videon e asaj nate. Ne humbem ne 2005 me Liverpoolin, po ekipi yt po e shihte nga televizori finalen (9 vjet ne fakt ka qe e sheh).

Milani eshte UJKU I VJETER.

Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    ku e ke shiku lojen shoku po qfar ekulibri bre nje here jeni shku te porta e Arsenalit nese e ke shiku ndeshjen ne super sport ndoshta ka qene loja e barabart sepse ai komentatori ka qene per milanon aja o pa ashiqare , topin e kishte kallac ai thoshte qfar rreziku per Arsenalin por shihemi edhe ne milani hiq mos u friksoni por ateher do lujan te gjithe futbollsitet e Arsenalit dhe ju akoma nuk e dini kush osht Arsenali
    Visar, Arsenali vetem nje gjuatje te rrezikshme beri: Ate ne fund te ndeshjes, kur me porte bosh nuk shenoi. Ajo ishte gjuatja e vetme e ndeshjes.

Sepse: cdo gjuatje tjeter, ose u nderpre nga mbrojtesit eksperte te Milanit, ose ishin qendrore dhe Kalac i prit pa problem.

Perjashto gjuatjet qendore, na thuaj sa gjuatje te tjera te rrezikshme beri Arsenali? Asjne lale, pervec asaj ne fund.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Duke patur parasysh ndeshjen rezultati 0-0 nuk ishte fare korrekt.Arsenali e meritonte te pakten nje gol, sepse rastet ishin te shumta dhe po e kerkonte shume here me shume se milani golin.

Se sberi gol eshte merita e Milanit...hallall se vallai ata kopilat e arsenalit nuk mbahen kollaj duke pas edhe parasysh se kan diference moshe rreth 15 vjet me ata te milanit

Mendoj se ne San Siro, milan do fitoje por ngushte.

hajt shnet e pare.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinë
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    ahaahaha ma mire n'Kosove bre burre! po pse tifoz me arsenalin pra? apo ke jetu n'angli perpara? gilberton e ka lan ne pankine vete venger, se simjet nuk ashtg ne formacion te pare, van persie eshte e vertete por o lun ai o rosicky jo te dy bashke. pastaj, edhe ne na mungon ronaldo dhe u vra edhe nesta. pa llogaritur qe pato nuk ishte ne formen e tij me te mire se vinte nga nje demtim i rende.
    nuk eshte e vertete qe kemi luajtur vetem me pato ne gjysmen e fushes tuaj, se rastin me te pasur e kemi pase me Oddo, qe eshte nje mbrojtes i djathte. thjesht nuk ishin ne forme te mire kaka e seedorf. megjithate shifemi ne milano...

forza milan!
    :d me peleqen Arsenali prej kur kam qenë fëmijë por edhe tani jamë tifoz i flaktë i Arsenalit , une kurr nuk kam qenë në angli por Puroshkodran në Kosovë ka tifoz te të gjitha ekipeve evropiane por mund te them se dominojn ekipet Angleze (si në Shqipëri qe shikohet shume Seria A ne Kosovë është e kunderta ka më shume tifoz qe i adhurojn ekipet Angleze njëri prej tyre jam edhe une
    1.Arsenal
    20.Tottenham

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Lojtari i Arsenalit , Adebayor eshte futur ne listen e objektivave te merkatos se Milanit.
    Edhe vete ,lojtari tha se do i pelqente qe ne te ardhmen te luante me Kaka dhe Paton.

Visari9 mbani Adebayorin se do ikni per lesh pastaj

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Pleqt e Millanit hmmmmmm interesant shum.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    po ca rendesi ka barazimi , ajde menje ajde po pse tifoze je ti qe kenaqesh vetem me barazimin na felliqe fare moj goc

poshttttttttttt milan

eccccccccccc aty inter sei shum i math
    BaBa te ngjaj ty re, ti thu Inter sei i math me humbje, Milani te pakten nuk hengri asnje gol. LooooL ecni aty se ktu jemi vete
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin

Pleq po ne 5 vite ato pleqte kan shkuar 5 here ne finale dhe kete vit kane ngritur 3 kupa te rendesishme. Sikur te ishin te gjithe pleq si ata
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Hahahahahahaahaaaa. Si kini guxim qe flisni per milanin,kur dominon krejtesisht ne 20 vitet e fundit,dhe aq me teper qe eshte kampioni ne fuqi.

1 pyetje : Kur e kini ngritur per here te fundit Champions League ?
    Po kupen e botes?

Ata "pleqte" slane trofe pa fituar .

Epo kur u bene edhe interstat te flasin

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o nuk mbriheni ju bre sidomos ti jack_sparow bashk me Milanisten e Elbasanit me duket,thjesht kot e leshova nje fjali shiko mos acaroheni voten ja kam dhene Millanit ok hehe.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Kuptimi i shehadetit
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Analize e nje muslimani
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •