Iku Reali !!!!! Tani i duhet te kapitulloj dhe ne kampionat.
Iku Reali !!!!! Tani i duhet te kapitulloj dhe ne kampionat.
◄█ Barcelona e MADHE █►
RealFan ja ku e ke deklaraten
Ne kemi ekip ju keni lojtare ky eshte ndryshimi midis Man UTD dhe Real Madrid. Ngushellime dhe njehre Gjilo. Une te thashe qe keni per te humb. Po te me kishe degju sdo ishe merzit kaq
Te pakten ne shkum ne cerek finale ;-)
Ngushellime dhe per ty Davius.
Airon^Boy tani qe iku nga UCL nuk e leshon me kampionatin Reali ndaj shterngohuni per ne Copa del Rey juve me Valencian qe mos dilni pa trofe kete vit.
P.S. A ja solli njeri kroniken e ndeshjes ati goldian se deshte me pa golat
-----------
MUAHHH
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Ngadall Ngadall nuk di qka Jeni gezu Kaq shum a ja keni pas friken reali apo qka Ass M/U e as Barca nuk u béht Fitus te liges se Kampionve nuk di qka Jeni qu Peshh Kshtuu.. Se 10 Skuadra sun e marrin ket titull Po 1 Skuader e merr e Mane ne mend qka Po tham un edhe Barca edhe M/u Keni me Hanger Keni me met Pa Tituj per Barcesn jam 100% i Sigurt ndersa per M/U ATY AFER 70% jam i sigurt qe keni me mebet pa Titull pasi qe jeni ne Vendin e dyt...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
RealFan - Edhe une besoj qe Barcelona do mbet pa trofe kete vit por Manchesteri jo!! Manchesteri ja do marr Premier League ja Champions League !![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
RealFan e shofim se te paska lan me gjurma ky skualifikimi i realit dhe nuk ke ardhur ala ne veedije dukesh si me qen ne ender ahahahahhaaahah ne ch-l nuk pyetet ne cilin vend jeni ne kampionat ahahahhahahaahhahahahhahahaha aty luhet futbolli aty shifet i forti... qe 4 vite radhazi reali sa del nga grupi direkt cila skuader ti bjer e skualifikon.... duket qe reali ka mar fund ma per ch-l tung.........![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Urime skuadres se Romes se e turperoi Realin ne spanje
Dje roma ka ber nje ndeshje spektakel ne te gjitha aspektet. Bravo i qoft spaletit dhe futbollistve qe treguan zemer karakter dhe force ne fushen e lojes.
Sja vlente per mendimin tim chempios liga pa nje italiane
Urime Romes ne ndeshjet e ardhshme
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
jo je ti ai qe flet palidhje...... thash se Di Stefanon nuk e lejoj Federata e Spanjes me lu per Barce, nuk i dha leje pune, sepse ai u ble nga Barca...... ishte teper i mire sa qe ishin aq inatqor e aq xheloza, vendosen te mos i japin leje pune, e ndersa po te luante me Realin po??? a spjegohet ky absurd?????
Seedorfin e keni shit edhe keni fitu lek... une nuk permenda lojtare qe kemi shit, edhe pse edhe me rastin e Figos na ngritet kurth, edhe ishte po ardhja e Figos qe e ngriti Realin ne maje.....
ne mund ta shesim edhe Ronaldinhon per qef, po ndryshe ishte rasti i Di Stefanos, se ne e blem edhe nuk e lejuan te luante, ndersa me Realin e lejuan....
11 lojtar normalisht se ishin, po ata 11 ishin nen hijen e Di Stefanos dhe Puskas... 282 loje shenoi 216 gola..... nuk i shenun lojtart tjere apo?
ekzistojnë dy lloje skuadrash:
1. FC Barcelona
2. të tjerat
il padrino po cka meresh me at bre ku e njeh aj di stefanion edhe emnin sja ka ngju.... aj 15 vjet i ka..... ka nis me pa futboll qe 2 vjet leje mos u mer me ta........ boj ngushllime kur humb reali e ngacmoj pak e hajt![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Krijoni Kontakt