Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
57. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AS Roma

25 43.86%
  • Real Madrid CF

32 56.14%
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 168 prej 168
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Iku Reali !!!!! Tani i duhet te kapitulloj dhe ne kampionat.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Edhe ca se na ka marre 6 pike? sa na ka marre Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton, Blackburn, Aston Villa. Ekipet ne 5 vendet e para i kemi pallu. Ne tolerojme me ekipet e vogla. Rendesi ka qe ne e pallum Romen 7-1 te shofim si do humbni juve. Si do kesh ftyre me ardh mo ktu ti me ju rraf ata prape eeee?
    RealFan ja ku e ke deklaraten

Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Pse cfar keni ju me shum se na? T'lutem mos e krahaso as nje klub me Realin e Madridit.. se vetem e prish.. na edhe me rezerva cka i kemi ju .. ne sum juve e le ma me i fut Bommmmbat tjera si Raul/Rudi/Robinho/Guti/ e shum e shum ylla te tjere

ndeshja e kthimit edhe njeher them qe Real do del fitimtar
    Ne kemi ekip ju keni lojtare ky eshte ndryshimi midis Man UTD dhe Real Madrid. Ngushellime dhe njehre Gjilo. Une te thashe qe keni per te humb. Po te me kishe degju sdo ishe merzit kaq

Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    Pooo Pooo ashtu esht pse ne ket vit qka do te Fitoni JU more???
    Te pakten ne shkum ne cerek finale ;-)

Ngushellime dhe per ty Davius.

Airon^Boy tani qe iku nga UCL nuk e leshon me kampionatin Reali ndaj shterngohuni per ne Copa del Rey juve me Valencian qe mos dilni pa trofe kete vit.

P.S. A ja solli njeri kroniken e ndeshjes ati goldian se deshte me pa golat

-----------

MUAHHH
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    RealFan ja ku e ke deklaraten

Ne kemi ekip ju keni lojtare ky eshte ndryshimi midis Man UTD dhe Real Madrid. Ngushellime dhe njehre Gjilo. Une te thashe qe keni per te humb. Po te me kishe degju sdo ishe merzit kaq

Te pakten ne shkum ne cerek finale ;-)

Ngushellime dhe per ty Davius.

Airon^Boy tani qe iku nga UCL nuk e leshon me kampionatin Reali ndaj shterngohuni per ne Copa del Rey juve me Valencian qe mos dilni pa trofe kete vit.

P.S. A ja solli njeri kroniken e ndeshjes ati goldian se deshte me pa golat

-----------

MUAHHH
    Ngadall Ngadall nuk di qka Jeni gezu Kaq shum a ja keni pas friken reali apo qka Ass M/U e as Barca nuk u béht Fitus te liges se Kampionve nuk di qka Jeni qu Peshh Kshtuu.. Se 10 Skuadra sun e marrin ket titull Po 1 Skuader e merr e Mane ne mend qka Po tham un edhe Barca edhe M/u Keni me Hanger Keni me met Pa Tituj per Barcesn jam 100% i Sigurt ndersa per M/U ATY AFER 70% jam i sigurt qe keni me mebet pa Titull pasi qe jeni ne Vendin e dyt...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    RealFan - Edhe une besoj qe Barcelona do mbet pa trofe kete vit por Manchesteri jo!! Manchesteri ja do marr Premier League ja Champions League !
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    RealFan e shofim se te paska lan me gjurma ky skualifikimi i realit dhe nuk ke ardhur ala ne veedije dukesh si me qen ne ender ahahahahhaaahah ne ch-l nuk pyetet ne cilin vend jeni ne kampionat ahahahhahahaahhahahahhahahaha aty luhet futbolli aty shifet i forti... qe 4 vite radhazi reali sa del nga grupi direkt cila skuader ti bjer e skualifikon.... duket qe reali ka mar fund ma per ch-l tung.........
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Urime skuadres se Romes se e turperoi Realin ne spanje

Dje roma ka ber nje ndeshje spektakel ne te gjitha aspektet. Bravo i qoft spaletit dhe futbollistve qe treguan zemer karakter dhe force ne fushen e lojes.

Sja vlente per mendimin tim chempios liga pa nje italiane

Urime Romes ne ndeshjet e ardhshme
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    Saaa Palidhje Flet unee nuk di Si mund te Thuash Lojtaret e Barces ja kan Fituat reali 5 Trofe ne Ch/L kurse Di Stefano Ka luajtur per Realin.... Edhe Sedorf Ka Luajtur per Realin Mirpo ne Sun Thejm se Nje Lojtar i realit Milanit ja fitoj Ch/L Nuk te Kuptoj Fare.....

Edhe Reali nuk i fitoj Ato Trufe Vetem qe ishte Di Stefano Sepse Né nje ndeshje Luajn 11 Lojtar e Jo nje nuk Mvaret ndeshja per nje Lojtari po prej gjith Ekipit edhe Smundesh te thuash se Di Stefano ja ka Sjell te gjith Trufet Realit Mendo qka Shkruan Pastaj posto se me te vertet Jeni ber shum shum Qesharak me Keto Fjal qka i Leshoni Kshtu....
    jo je ti ai qe flet palidhje...... thash se Di Stefanon nuk e lejoj Federata e Spanjes me lu per Barce, nuk i dha leje pune, sepse ai u ble nga Barca...... ishte teper i mire sa qe ishin aq inatqor e aq xheloza, vendosen te mos i japin leje pune, e ndersa po te luante me Realin po??? a spjegohet ky absurd?????
    Seedorfin e keni shit edhe keni fitu lek... une nuk permenda lojtare qe kemi shit, edhe pse edhe me rastin e Figos na ngritet kurth, edhe ishte po ardhja e Figos qe e ngriti Realin ne maje.....

ne mund ta shesim edhe Ronaldinhon per qef, po ndryshe ishte rasti i Di Stefanos, se ne e blem edhe nuk e lejuan te luante, ndersa me Realin e lejuan....

11 lojtar normalisht se ishin, po ata 11 ishin nen hijen e Di Stefanos dhe Puskas... 282 loje shenoi 216 gola..... nuk i shenun lojtart tjere apo?
    ekzistojnë dy lloje skuadrash:

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    il padrino po cka meresh me at bre ku e njeh aj di stefanion edhe emnin sja ka ngju.... aj 15 vjet i ka..... ka nis me pa futboll qe 2 vjet leje mos u mer me ta........ boj ngushllime kur humb reali e ngacmoj pak e hajt
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •