Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
57. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AS Roma

25 43.86%
  • Real Madrid CF

32 56.14%
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 168
    i/e regjistruar Maska e shq_mussl
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    ATY KU JETOHET
    Postime
    91
    flm per uratat , njiherit edhe une pershendes gjith tifozet e romes .

po nuk ka lidhje a shkojm me tutje por kriesorja e killem reallin, a si thuni ju ???? he he he .
    DHASHTË ZOTI , KOSOVA SHTET ME I FORTË PER KREJT SHQIPËTARËT

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Një ndeshje tepër e zbehtë e madrilenëve, që ju kushtoj eliminimin nga gara për trofeun e CH.L. këtë vit. Humbja dhe eliminimi ishin më se të merituar. Për fajin e humbjes, gjithçka shkon në shpinë të trajnerit, i cili nuk ka vizion për ndeshje të mëdha, në kompeticione të mëdha. Shëndet dhe fokusim në titullin e kampionatit spanjoll.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    kadal Beni_The_Great dhe Fish_Bone,..... kurgjo nuk o kjo... iaii sa her eleminohet Reali na vec me nejt tuj festu....

kqyr tash kur midis Satiago bernabeut Barca do ta ngrit trofeun.... dhe do t'i thot "supergjenive" Calderon-Mijatovic-Schuster se edhe 700 milion investoni, prap lojtar nuk bleni.....
    ekzistojnë dy lloje skuadrash:

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    ooo kukuuu po t'gjor jon kta Reali... ncncncncnc kan shpenzu 200 milion euro vec vitin 2007, e Roma nja 20 edhe e eleminon... hahahahaha....

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

Perjashtuar Maska e liverpool
    Anëtarësuar
    12-05-2007
    Vendndodhja
    Merseyside RED
    Postime
    42
    Ngushellime, Reali mori aq sa dha, vertet mungesat kishin anen e tyre, pastaje mbeten me 10 lojtare. Roma beri nje loje po thuaje se 100% perfekte dhe nuk i la hapesira kundershtarit, me erdhi keq per golin qe shenoje Reali ishte te pakten 1 meter perpara dhe totalisht Offside.

Black_Mamba, si kam qejf komentet perpara ndeshjes po i kam qejf ne perfundim. Di te te them flasim mbas nje jave se bashku.

Kalofshi mire

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Se pari ngushllime tifozeve te Reallit,ndersa urime fitoren tifozeve te Romes e merituat fitoren.

Dhe desha te ndaloj pak ketu,edhe vitin qe e lame pas keshtu e njejta ishte,mbeten shumice e Anglezeve ne Champions Leguae dhe me ne fund edhe pse jame kunder millanit(jam Interist)po kupa shkoi ne Itali,ka koh ende shohim,javen qe vjen perseri ka derbi kuptohet Italiano(Inter) vs Anglezo(Liverpool) nuk i dihet ende,desha te dal te kjo qe thua se kupa shkon ne ishullin Anglez dhe e njejta ishte edhe vitin e kaluar krejt menduan se shkon atje po beri kthese te madhe.
    Ore nuk e thash qe kupa shkon ne angli pasi mund te jene 4 ekipe angleze nga 8 ne cerekfinale.
    Futbolli anglez eshte i bukur dhe dominues.
    I vetmi ekip qe mund ti ndalonte anglezet eshte MILANI dhe ai iku...Kush do ju beje balle ekipeve angleze ? Fenerbahce, shalke, roma apo barca...Edhe barcelona gjithashtu ne te shumten e rasteve eshte skualifikuar nga ekipet angleze pervec finales ketu e 2 vjet qe ishte vecse nje fat.

Nejse kete do ta shohim ne fund, se ku do shkoje kupa...po jam mese i sigurte qe shkon ne Angli, sepse dhe ajo barcelone qe ka ngelur nuk eshte aq e forte sac e mendojne tifozet e vet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 05-03-2008 më 20:40
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    Ineri kurr hiq smunet mu kualifiku... s'ka tru t'ekipit, e kot le t'investon, se sa t'jon n'klub Mancinovic-Mihajlovic-Stankovic ska me fitu kurr n'Evrope.

sa per ekipet angleze, vertet po e domonojn futbollin, sezonen e kalune 3 ne gjysmefinale, sivjet 4 ne cerekfinale, kjo o shume mbreslonse..... shyqyr qe e pat Romen italiant me i perfaqsu se kishin shku per kurgjo....

ndersa ne Spanje (edhe pse o klub katalonas), ekziston vetem 1 ekip: Barcelona.

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Citim Postuar më parë nga porojlia Lexo Postimin
    Jo qe do kualifikohet reali me tej po kete vit do arij te mare edhe Champion liege ne finale do jet sigurt...

Citim Postuar më parë nga 100% MERENGUES Lexo Postimin
    Real Madrid kualifikohet per ne te 1/8 e finales Roma as shance ska me per te kaluar tutje

kurse keto fantakokakolat e barces thojne fiton Roma se e din se poqese i bjen realit me barcen fiton reali

VAMOS REAL
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ahhh Rome e Rome, po ca bente mer te shtunen kunder Juves me formacionin e pare asnje lojtar nuk ruajti per nje fuqi sic eshte Reali, si mendon Roma se do ja del me ato lojtar te lodhur nga ajo sfide e ashper dhe agresive?

Zoti na rruajt!

qe dhe kto deshtaket tjer bashk me realin aghahghgahgahgahgagh :@pp

Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Një ndeshje tepër e zbehtë e madrilenëve, që ju kushtoj eliminimin nga gara për trofeun e CH.L. këtë vit. Humbja dhe eliminimi ishin më se të merituar. Për fajin e humbjes, gjithçka shkon në shpinë të trajnerit, i cili nuk ka vizion për ndeshje të mëdha, në kompeticione të mëdha. Shëndet dhe fokusim në titullin e kampionatit spanjoll.

po ti the qe reali kalon 100% dhe nuk diskutohet cka u ba tash a? hahahahahahahhahahahaahahahhahahahahhahahahahahaha h

shife sa bukur ke shkrujt ktu posht hahahahahahhahahahahah

Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    As qe disktuhohet per kete ndeshje. Kampionet spanjoll dhe ilderet aktual te klasifikimit ne Spanje, ne 1/16 e finales do te ndeshen me ekipin modest te Romes dhe kualifikimi ne raundin tjeter eshte 100%. Kjo ndeshje edhe njehere do te tregoj klasin e larte te madrileneve.

VAMOS MADRID!
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    E paske kap mat Daviusin.
    Se ne nje teme tjeter po thoshte qe ka fat Chelsea qe u bie ekip i lehte. Edhe keta te lehte e konsideruan Romen, po ja qe tani do e shofin nga televizori.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    nuk asht i vetmi davius jo po ka me shumic ktu ahhahahaha
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •