Real Madrid sepse Roma duhet te jete e kenaqur me vendin e dyte ne ligen italiane se me shume nuk meriton.
Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...
Shpresoj te jet roma ajo qe do kualifikohet ne kete ndeshje sepse eshte e vetmja skuander italiane qe e ka kete mundesi.
Nuk shtyhet chemipos liga po sqe nje italiane aty
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Gjilanasi, kjo eshte pjese e kultures se nje personi. Edhe une e kam te njejten verejte per disa anetare, sepse ne mund te debatojme ne lidhje me cfaredo teme, por jo te ofendojme direkt nje anetare, duke ironizuar ne kete menyre. Mendoj se moderatoret duhet ti kene parasyshe keto pune, sepse mund te behet forumi vend fyerjesh, jo vend debati.
Ti shaje Barcelonen sa te duash, por nuk ke te drejte te ironizosh me nje tifoz (anetare) te nje ekipi tjeter. Po nuk keni faj ju, fajet i kane ate qe e moderojne forumin.
we will rock you
Nuk besoj se nje antare i thjesht mund ti drejtohet nje moderatori ne kete menyre, ai kontrollon kete pjese te forumit dhe askush nuk mund te nderhyje se pse fshin postime apo jo, kshtu qe beni mire te mendoni para se te shkruani....
Sa per lojen, kapiteni i realit Raul kishte deklaruar qe do te shenojme qysh ne 20 minutat e para, nderkohe kundershtari i tij Totti kishte thene qe duhet ta kemi kujdes Robinhon, kshtu qe ja leme lojes dhe shpresojme te shohim nje loje sa me te mire sonte..
Po une pres qe te kualifikohen Romaket...
Sonte do kualifikohet reali.Pasi eshte nje super fuqi...Urime
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
4 gola shenon me siguri sot reali
o davius mos harro te na i sjellesh kroniken sa me shpejt te jete e mundur se du me pa golat
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt