Kartoni bani te vetin,demtimi i Cordoba po ashtu.Epo ta haje dreqi nuk na dote fati.
Ndeshjen e kthimit normale qe do fitojm nja 3 me zero.
Forca Interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kartoni bani te vetin,demtimi i Cordoba po ashtu.Epo ta haje dreqi nuk na dote fati.
Ndeshjen e kthimit normale qe do fitojm nja 3 me zero.
Forca Interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Liverpool Forca
doren ne Zemer ,sa here qe luan liveri...jam apo sjam ne stadium(anfield) te njejten atmosfer e perjetoj...
Liverpooli aq experinc ka ne garat evropjane sa qe te lihet pershtypja se rrugen per ne finale e di symbyllurazi...kete dhunti e ka edhe Milan...dhe jam me se i bindur se nese nuk ndeshen keto dy skuadra para finales ateher ne Finale gjithsesi...
Ndersa per ndeshjen e kthimit ne MIlan,e shof vetem formalitetin e ndeshjes...Duke marrur parasysh se interi se peson ndryshime ,materaci nuk luan dhe Cordoba eshte lenduar dhe nuk luan,ateher formaliteti eshte me se i mundur...
![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Mesa duket Liverpool e preu bileten per me tej ne CH.L. Domsdo, eshte ujk i vjeter ne kte drejtim, ashtu si dhe Milan e Real Madrit.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Te pakten e pranon realitetin dhe nuk tenton te besh sqarime qe si ka hije!
Ore ti djalosh, mos ma nxjer fjalen tek Juventusi, se per te arrit Interi sa Juvja i duhen edhe disa mijevjecar per te kaluar ok??Qfar thua more ti ''Nuk eshte kartoni i kuq shkaku i humbjes'' bash Kartoni i kuq esht shkaku se interi filloj me dy Sulmus ndeshjen mirpo ne fund mbaroj me nje .. Edhe normal ce cellimi i interit ishte te perfundoj ndeshja baraz... E ke par qfar ti beri Juventusit interi kur ishte Komplet skuadra?????
Ckemi faj ne kur Interi ne radhet e saj ka nje lojtar si Materazzi, sic thash edhe me lart smeriton asnjefar respekti, ishte po gafa e atij qe i kushtoi ndeshjen Interit, por sic e lavderonin disa interista ketu si superfuqi, dmth edhe me 10 lojtar ne fushe mund te bej dicka apo jo?
Liverpool luajti jo vetem mbreme por cdoher luan me zemer dhe tifozet i ka ka veti cdoher, edhe po te kishte Interi 12 lojtar ne fush sdo bente gje se vetem tifozeria angleze i demoralizon lojtaret kundershtar....
Jam mese i sigurt dhe pajtohem me mendimet e disave lart qe Inter sdo kaloj kete tur dhe pik, ndoshta ne Serin A eshte e fort pasi ska konkurenc por nderkombetarisht fjalen e mbajn ekipa tjera e jo Interi.
Gjithe te mirat.
PS: Me habit fakti qe je tifoz i Realit dhe po ben kshu debate per Interin, apo e ke nga humbja qe pesoi Reali?
Sui generis
Mos u merzisni inetrista nuk eshte hera e pare
Masanej kur ka shku me shume se ne cerek finale inter ?
---------------------------------
A keni dëgjuar për "pulle zjarri"? Shumëzojini për 2 ...
---------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
Kot flas une, lexoni mediat!
Triumfon Liverpul, Inter “i vogël” në Champions
Dominon Serinë A, por Interi në Evropë është vërtetë një skuadër e vogël. Zikaltërit e Mançinit janë mposhtur 2-0 në takimin e mbrëmshëm në "Anfild Road" përballë Liverpulit dhe kualifikimi për në turin tjetër, tashmë është një mision thuajse i pamundur. Një skuadër yjesh është thyer keqazi në një stadium të mbushur plot, teksa Rafa Benitez tregoi edhe njëherë se është ekspert i Ligës së Kampioneve. Dy gola në minutat 85' dhe 90' nga Dirk Kujt e Stiven Xherard, kanë bërë që Liverpuli të lërë pas humbjen e së shtunës në Kupën e Anglisë përballë modestëve të Barnslit. Ndeshja e mbrëmshme ka nisur vrullshëm për anglezët, që shumë shpejt kanë marrë mesfushën, me Stiven Xherard që ka vrapuar sa në një cep në tjetrin. Dy faulla të kotë të Materacit, njëri në krahun e majtë të mbrojtjes dhe tjetri në mesfushë, kanë bërë Interi të mbetet me 10 lojtarë që në pjesën e parë. E natyrisht, Liverpuli nuk mund të falte në një rast të tillë. Presioni është rritur shumë gjatë pjesës së dytë, ndërsa italianët thuajse janë mbyllur në portë. Futja e Piter Krauç dhe më pas e Zhermen Penant kanë ndryshuar dukshëm rrjedhën e sulmeve, me sulmuesin e kombëtares që ka krijuar një mori hapësirash. Por goli do të vinte nga Kujt, i cili goditi fuqishëm në zonë, për të mposhtur Hulio Cesar. Më pas, kapiteni Xherard mbylli gjithçka me një gjuajtje diagonale nga kufijtë e zonës.
Ndeshjet
Shpirti i futbollistëve të Romës ka bërë që Reali i Madridit të pësojë humbjen e dytë në harkun e katër ditëve. Skuadra italiane ka triumfuar 2-1, në një ndeshje që është luftuar deri në çastet e fundit dhe ku portierët kanë qenë protagonistë. Raul hapi serinë e golave në minutën e 8-të, por David Pizarro do të barazonte në të 24-tën pas një hezitimi të mbrojtjes madrilene. E ndërsa Reali ka humbur shumë raste të pastra, Mansini ka shënuar golin e dytë për Romën në fillimin e pjesës së dytë. Ndërkohë Çelsi nuk ka shkuar më shumë se një barazim pa gola në Greqi, ndaj Olimpiakosit. Takimi i luajtur në "Karaiskaki" është dominuar nga blutë, por që kanë humbur më shumë se 5 raste të pastra për gol. Në takimin tjetër, Shalke nuk ka falur asgjë përballë Portos, duke fituar 1-0, falë golit të Kevin Kuranji.
Shqip
Sui generis
PO mos ishte fajtor Juventus, apo Milan qe humbet, cdo here po gjeni ndonje shkake, por mbusheni me mend njehr e pergjithmon qe ska byth interi te beje dicka, vet se te kaloj grupin.
ps.Mundesin me te forte per te kaluar ne qerek-finale ka Liverpul.
Bay bay Deshtaka, kur sbeheni tjeter vet se cung.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt