Pufff Ca Albitra.
As nuk e meritonte ato kartona :@
Pufff Ca Albitra.
As nuk e meritonte ato kartona :@
Vdekja eshte e bukur, kur jeta eshte e shemtuar.
Me keqardhe po Lajmeroj qe ne minuten e 85 Kuyt Beri Golin e avantazhit per Liverpool![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Akoma me Keq
90. Steven Gerrard Ben Golin e Dyte Per Liverpool![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Po ca prisni merr prej Interit se spo ju kuptoj?
Nderkombetarisht eshte zero si gjithmon dhe zero do mbetet, lereni merr se cben ne Serin A se ska konkurenc keto dy vite, se prej sezonit te ardhshem do te filloje te luftoje me Lacion e Sampdorien per nje vend ne C.L.
Liverpool kualifikohet pa pengesa te metutjeshme rehat!
PS: Eshte keq kur femijet i cojn kry babes dhe pastaj e han dajakin.
Sui generis
YOU'LL NEVER WALK ALONE
FORZA LIVERPOOOOOOOOOOOOL
2-0 HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAH
Rapsol na mer ti se na hoqe menjen.
E pe ndeshjen ti mer?
Ca ishte ai karton i kuqe :@
Shume lehtë....edhe me lehtë ne Milan...
Goooo Reds in Moskva
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Futbolli eshte sport ne te cilin kartoni i kuq eshte dicka normale dhe qe ndodh shpesh ne ndonje ndeshje, nuk duhet nje "super fuqi" sic e quanin disa Interin te demoralizohet dhe te mos kete fuqi te perball vetem te mbroj rezultatin baraz e jo me te bej dic me teper. Nuk eshte kartoni i kuq shkaku i humbjes, por eshte ai pislleku ajo plera qe keni ne ekip me emrin Materroristo, sjellja e tij nuk perputhet aspak me nje lojtar te rendomt dhe nuk do te perputhet asnjeher, individ per te cilin ne cdo vlersim ne cdo aspekt ka noten zero, jo vec nga une por nga te gjithe qe din pak se ceshte njeriu!
Nuk ka loje qe ai nuk merr kartona dhe nuk zihet me lojtaret kundershtar me thenie te llojllojshme ne disa raste edhe sharje fetare. Ahhhhhhhh Zidan e babe ia din ilacin ktij!
Gjigantet e zhytyr.
Sui generis
Krijoni Kontakt