Po humbja e interit ishte e vdekme si me 10 ashtu dhe me 11 lojtare.
Nuk ka ekip interi per tu perball me ekipet angleze sidomos me nje ekip te mobilizuar ne champions si liverpoli.
Hajt shterngoni kampjonatin tani se su mbetet gje tjeter.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Shtrengoni arbitrat ju thuaj![]()
Urime!Ishte fitore e merituar se Interi nuk ja tha fare
Uroj te shkoni ne gjysem finale![]()
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Faleminderit krejtve per ngushllimet tuaja,sikur une me para qe u ngushellojsha ashtu edhe ju na ngushelloni keshtu,me vjen mire qe na kujtoni hahaha.
Liverpool nese nuk del fituese e Champions Leguea asgje nuk ka bere,sdo ti pranohet edhe fitorja kunder Interit.
Me vjen palidhje tash te bej tifo per Liverpool edhe pse na eliminoi po ne Angli e vetmja qe me pelqen ma se shumti dhe ne Champions e vetmja qe me ka pelqy me se shumti per arsye se Millanin para ca viteve e qoi ne shtepi,po nuk mu kujtua se edhe neve na qon ne shtepi hahahaha.
Realist doni ju jaaaa ku jam.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
per liverpool kam qene mese i sigurt se do te kaloj me sukses kete ndeshje se kjo u pa qe nga ajo dit kur e fitoj ne shpi te vet me rezultat 2 - 0 qe ne teren te vet e beri te ditur liverpool se do te vazhdoj garen me tutje , urime dhe nje her gjith tifozeve te liverpoolit
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Ngushllime Xime ahaha e patet ta hicni taksirat
Un te preferoj te kthehesh ka Manchesteri se ma hajrli det dale haha![]()
Sui generis
GOALATA: 63’ F.Torres (L)
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar – Maicon, Rivas, Chivu, Burdisso – Vieira (76’ Pelé), Cambiasso, J.Zanetti – Stankovic (84’ Jiménez) – Cruz, Ibrahimovic (79’ Suazo). (bench: Toldo, Maniche, Figo, Crespo). Coach: R.Mancini.
LIVERPOOL (4-2-3-1): Reina – Carragher, Skrtel, Hyypia, F.Aurelio – Mascherano (87’ Pennant), Lucas Leiva – Kuyt (80’ Riise), Gerrard, Babel (60’ Benayoun) – F.Torres. (bench: Itandje, Arbeloa, Voronin, Crouch). Coach: Benitez.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Flori : 12-03-2008 më 10:28
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt