Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Të shkruash në emër të dikujt tjetër?!

duke hedhur nje sy ne shkrimet dhe postimet e diteve te fundit,me ra ne sy dicka shume e cuditshme.nje anetar i perjashtuar qe ne daten 28/11,i quajtur land,paska shkruar edhe ditet e fundit!!!!!kush nuk e beson,mund te futet ne profilin e tij,per ta verifikuar.une komunikova me te,per ta vene ne dijeni,sepse sic e dini,asnje anetar i perjashtuar,nuk ka te drejte te lexoje apo te shkruaje ne forum.ai me autorizoi mua te hap kete teme ne emrin e tij,perderisa une e kam mundesine.ju lutem moderatoreve,si edhe administratoreve,ta shikojne kete problem qe eshte krijuar.kush mund te shkruaje ne emrin e dikujt tjeter?
    TE KEMI FRIKE SE,QE KENDEJ E TUTJE DIKUSH MUND TE SHKRUAJE NE EMRIN TONE DHE TE NA PARAQISIN SI DICKA QE NUK JEMI?TE SHKRUAJNE ATO QE NE NUK BESOJME?JUVE E KENI KETE TE DREJTE?APO JU FYEN DICKA E TILLE?UNE TE THEM TE DREJTEN,SI PERSON,FYHEM DHE NDIHEM E PERDHUNUAR SHPIRTERISHT DHE MENTALISHT,KUR DIKUSH FUTET NE MENDJEN TIME DHE ME FYEN.PO JU SI DO TE NDIHESHIT?

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    protestojme ne menyre kolektive land te kthehet para afati ,

kete e kane bere administratoret, arsyen e dine ata, se jane dijetare,

augusta b te keqen te marsha vllau

xfiles vertet je yll.

land mos u merzit ta marshin te keqe moderatoret qe duan te fusin grindje,

te miret perjashtohen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Nese Ne Si Anetare Nuk Mund Te Kemi Te Drejtat Tona Te Mbrojtjes Nga Disa,te Cilet Shkruajne Ne Emrin Tone,atehere Kush Mund Te Na Mbroje??????kjo Perseri Eshte Pyetje E Drejtuar Moderatoreve Dhe Administratoreve.cfare Na Ngelet Ne Tani?te Shkruajme Emrat Tane Te Vertete Dhe Te Vendosim Fotot Tona?se Ne Te Vertete,kam Kuptuar Se Asgje Nuk Ngelet E Fshehte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mos u shqetesoni.
    Ka ndodhur nje difekt me siguri,
    sepse ato postime qe tani kane emrin e land, jane postimet e anetarit Bilderberg, i cili nuk rezulton me.
    keto dy tema me poshte i ka hapur Bilderberg dhe i kam lezuar qe me pare, jam i sugurt per kete.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88455
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88372
    me siguri nje difekt teknik. E mira eshte qe te merret administratori Albo me kete problem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mos u shqetesoni.
    Ka ndodhur nje difekt me siguri,
    sepse ato postime qe tani kane emrin e land, jane postimet e anetarit Bilderberg, i cili nuk rezulton me.
    keto dy tema me poshte i ka hapur Bilderberg dhe i kam lezuar qe me pare, jam i sugurt per kete.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88455
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88372
    me siguri nje difekt teknik. E mira eshte qe te merret administratori Albo me kete problem.
    PERDERISA ESHTE KESHTU,MIKU IM,LE TE DALE DIKUSH NGA ADMINISTRATORET TA VERTETOJE.ATA DALIN VETEM PER VEREJTJE DHE PARALAJMERIME.KESHTU NUK ESHTE?PER GABIMET E TYRE,ASNJEHERE NUK DALIN.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    shikoni dhe forumin:
    http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=172
    postimi i fundit per ato dy temat e mesiperme rezulton te jete bere nga anetari Bilderberg,
    por kur klikon mbi kete emer, shfaqet profili i land. Kjo perforcon idene se kemi te bejme me nje defekt.

Mundet ta kete bere dikush me qellim, por duhet te kishte t edrejta per te hyre ne databazen e forumit, keshtu qe mundesia me e pranueshme eshte defekti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    PERDERISA ESHTE KESHTU,MIKU IM,LE TE DALE DIKUSH NGA ADMINISTRATORET TA VERTETOJE.ATA DALIN VETEM PER VEREJTJE DHE PARALAJMERIME.KESHTU NUK ESHTE?PER GABIMET E TYRE,ASNJEHERE NUK DALIN.
    nuk do shume te vertetohet ajo qe them,
    te pakten ka rendesi qe nuk ja ka bere njeri kastile apo nuk ka hyre njeri me emrin e tij. Kjo eshte gjysma e se keqes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nuk do shume te vertetohet ajo qe them,
    te pakten ka rendesi qe nuk ja ka bere njeri kastile apo nuk ka hyre njeri me emrin e tij. Kjo eshte gjysma e se keqes.
    le te shpresojme te jete keshtu.une friken tani e kam.mund te mos jete bere me qellim.por a jam e bindur per kete??????te pakten,nese eshte keshtu,le ta korrigjojne gabimin e tyre,nese nuk jane te zene me ndonje fshirje apo perjashtim.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    S'ka mundesi qe nje person te shkruaje ne emrin e nje tjetri perderisa ne kemi nje password te caktuar edhe pastaj edhe nqs shkruajne nuk ka te beje fare me ne besoj sepse cdo njeri prej nesh ka nje fare reputacioni ketu e njihen shkrimet kur nuk jane bere nga personi nen fjale. Shpresoj qe keta njerez mos shkruajne poshtersira por nqs kane kaq deshire te shkruajne le te bejne perseri kerkese per te mar pjese ne forum.
    Cdo njeri ka nevoje per nje shanc te dyte.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nje gje qe po lini anash ju eshte mundesia qe Administratoret kane presupozuar se Bildberg = Land dhe kane fuzionuar postimet dhe identitetin e tyre ne nje ate te Land, marre parasysh se Land kishte me shume postime.

Pra e tere ngaterresa eshte rezultat i nje presupozimi i cili ne fund mund te rezultoje edhe i sakte poaq sa edhe i gabueshem.

Te mos nxitohemi sepse une ketu njoh dhjetera persona qe hyjne me nick-names te ndryshme shpesh duke hapur nje onto te re vetem sa per et share dikend. Shikoni temat ku flitet per fete. Keni qindra postime te anonimeve forumor qe hedhin 1,2,3 postime perplote paftyresi dhe ikin te logohen me nickun tjeter dhe te shesin "kulture" te sjelljes, ne rast se ia ktheve ne te njeten mase atij, pra ketij... pune te pista?

Te presim shohim se cfare kaen per te na thene moderatoret te cilet kane qasje ne te dhena me te perpiketa nga serveri.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  5. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •