Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Une esell jam qe po te shkruaj lol.Ehh c me kujtove nje film te larget ZAPATEN.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga ajzberg Lexo Postimin
    Une esell jam qe po te shkruaj lol.Ehh c me kujtove nje film te larget ZAPATEN.
    S'ka pse te te diege atehere nuk je pianec.Sic e ka thene e Force ne barsaleten e tij,ti duhet te besh pjese tek meshkujt "qe tregtohen" ne katet mbi dhe.Ne cilin kat e di ti.
    Keshille nga une : Qendro larg "bodrumeve"
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Faleminderit ,por une nuk i kam deshire budrumet aty vetem kerpurdha rriten ,une kam deshire diellin dhe jo erresiren .
    Tani te flasim pak per domethenien e gjithe kesaj meseleje, si me thene te zbresim ne realitetin tone .si mendon ti ?c fare duan femrat shqiptare sot?a jane meshkujt shqiptare burra te mire ?

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    nuk kam opinion shume te mire per meshkujt shqipetare e me vjen keq per kete.ndoshta dine te duan por nuk dine te shprehin,indiferenca eshte dicka e keqe ne nje raport.Kushtet ne shqiperi me thene te drejten nuk jane optimalet per nje raport pasi ende mbizoterojne mentalitetet dhe mendoj se ndikohne shume nga kjo gje.Shohim shume femra te shkaterruar per kapricot e nje mashkulli ende "femije" i llastuar e tekanjoz.
    Personalisht besoj se njeriu njeher mund te dashuroje vertete e me zemer,dhe nqs i bie te doje njeriun e gabur ,ateher nuk do te dashuroje me kurre vertete.

Eshte e vertete qe femrat kerkojne nga meshkujt shume gjera,por jo kot e pa arsye.Problemi eshte se meshkujve kjo u duket e ekzagjeruar pasi e mendoje kollai fare 2 fjale llapa llapa dhe hajde gjithcka ok "ciffti me i lumtur" ne te vertete eshte nje deshtim i plote.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ajzberg... qendro larg nga vajza ime plak se nuk me kapercyen nervat !!!

Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po, meshkujt shqiptare mund te duken te serte ,te pa edukuar,nuk dine te shprehin bukur fjalet e duhura karshi nje femre ,ama dije se po ja ''hengre ''zemren ai ben te pamunduren per ty.Ne qofte se nje femer ka gjetur dashurine e nje mashkull shqiptar ,ajo mund ta mbeshtese plotesisht koken ke supi i tij ,panvarsisht ne eshte dhe fukara.Mentalitetet ekzistojne ne te gjithe boten e per kete nuk duhen fajsuar meshkujt shqiptare.C fare qenkan kushtet optimale per te dashur me gjithe zemer nje njeri?Dashuria e gabuar eshte e dhimbeshme per te dy e meshkujt nuk jane robote .
    Per nje cift qe jane ''dashuruar ''me llapa llapa ,pergjegjesia eshte e njejte si per ate qe ka llaposur ashtu dhe per ate qe i ka degjosur .Une nuk e di ku banon ti ne Shqiperi apo jashte saj ,por te uroj qe te dashurosh nje djale shqiptar .

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga ajzberg Lexo Postimin
    Une nuk e di ku banon ti ne Shqiperi apo jashte saj ,por te uroj qe te dashurosh nje djale shqiptar .
    Shume prekese... faleminderit qe e ndave me ne... Tani larg nga PERLA se te griva

Ta dije ti sa ka vuajtur ajo ... do te duhej te perjetoje flaket e ferrit njehere

Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Shume prekese... faleminderit qe e ndave me ne... Tani larg nga PERLA se te griva

Ta dije ti sa ka vuajtur ajo ... do te duhej te perjetoje flaket e ferrit njehere
    Lol une shkruajta ne pergjithesi .Gjithsesi nuk e imagjinoj veten dot te grire .

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hahahaha ...

Ja mer ja... kshu behesh... e imagjino dot tani ?

LooooL

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    hahahahahahahaahhahahaha sa i madh qe je Force_Intruder

Respekte e flm!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •