Une esell jam qe po te shkruaj lol.Ehh c me kujtove nje film te larget ZAPATEN.
Une esell jam qe po te shkruaj lol.Ehh c me kujtove nje film te larget ZAPATEN.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Faleminderit ,por une nuk i kam deshire budrumet aty vetem kerpurdha rriten ,une kam deshire diellin dhe jo erresiren .
Tani te flasim pak per domethenien e gjithe kesaj meseleje, si me thene te zbresim ne realitetin tone .si mendon ti ?c fare duan femrat shqiptare sot?a jane meshkujt shqiptare burra te mire ?
nuk kam opinion shume te mire per meshkujt shqipetare e me vjen keq per kete.ndoshta dine te duan por nuk dine te shprehin,indiferenca eshte dicka e keqe ne nje raport.Kushtet ne shqiperi me thene te drejten nuk jane optimalet per nje raport pasi ende mbizoterojne mentalitetet dhe mendoj se ndikohne shume nga kjo gje.Shohim shume femra te shkaterruar per kapricot e nje mashkulli ende "femije" i llastuar e tekanjoz.
Personalisht besoj se njeriu njeher mund te dashuroje vertete e me zemer,dhe nqs i bie te doje njeriun e gabur ,ateher nuk do te dashuroje me kurre vertete.
Eshte e vertete qe femrat kerkojne nga meshkujt shume gjera,por jo kot e pa arsye.Problemi eshte se meshkujve kjo u duket e ekzagjeruar pasi e mendoje kollai fare 2 fjale llapa llapa dhe hajde gjithcka ok "ciffti me i lumtur" ne te vertete eshte nje deshtim i plote.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ajzberg... qendro larg nga vajza ime plak se nuk me kapercyen nervat !!!![]()
Po, meshkujt shqiptare mund te duken te serte ,te pa edukuar,nuk dine te shprehin bukur fjalet e duhura karshi nje femre ,ama dije se po ja ''hengre ''zemren ai ben te pamunduren per ty.Ne qofte se nje femer ka gjetur dashurine e nje mashkull shqiptar ,ajo mund ta mbeshtese plotesisht koken ke supi i tij ,panvarsisht ne eshte dhe fukara.Mentalitetet ekzistojne ne te gjithe boten e per kete nuk duhen fajsuar meshkujt shqiptare.C fare qenkan kushtet optimale per te dashur me gjithe zemer nje njeri?Dashuria e gabuar eshte e dhimbeshme per te dy e meshkujt nuk jane robote .
Per nje cift qe jane ''dashuruar ''me llapa llapa ,pergjegjesia eshte e njejte si per ate qe ka llaposur ashtu dhe per ate qe i ka degjosur .Une nuk e di ku banon ti ne Shqiperi apo jashte saj ,por te uroj qe te dashurosh nje djale shqiptar .
Hahahaha ...
Ja mer ja... kshu behesh... e imagjino dot tani ?
LooooL
hahahahahahahaahhahahaha sa i madh qe je Force_Intruder
Respekte e flm!
Krijoni Kontakt