Une du nje off road te ri... Range Rover mundesisht...![]()
Une du nje off road te ri... Range Rover mundesisht...![]()
lol te gjithe te pangopur ju..O vetura o ska
..Un knaqem me pak e pergjithsisht me pelqejn suprizat..lol..kshuqe po patet nder mend tme blini gje pls mos ma thoni cfare..lol
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
hahahha biciklete, sa koh u be pa hip ne biciklete, luv it..me mir biciklete se makine
.Ok un ne fakt ne fakt nga babgjyshi dua nje gje tjeter po hajd te shohim, ka dhe ca dite nga Viti i Ri
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
kur do ndahen dhuratat
JO SEKS PARA MARTESE
Me vjen keq per humbjen e teorise...kushtoju pak me teper dhe jam e sigurt qe heren tjeter do ta marresh,ndonjehere paniku te ben te humbasesh aftesite ne te tilla provime.
Nuk edi pse e kam urryer gjithmone kete periode festash,ndoshta pasi kam kujtime te hidhura...dhe cfare do lloj dhurate qe te me jepej nuk do ma ngrohte zemren.
Njeriu asnjehere ne jete nuk i ka te gjitha,kur ke anen materiale te mungon ajo shpirterore ose anasjelltas ose per disa te dyja bashke!
Edhe per mua ky vit si shume te tjere do te jete i zymte....
E di çfare do te doja?!
Te pakten nje enderr ku ne te cilen te kisha ato qe me mungonin,vetem nje enderr!
Kam shume gjera ne jete,po kam edhe shume qe me mungojne...
Glamorous....mos u merzit dhe mos u deshpero,shpreso dhe beso qe nje dite secili nga ne e ka te drejten e realizimit te endrrave dhe lumturise.
Une akoma i besoj...akoma dhe ndoshta kurre nuk do resht se shpresuari!
Te uroj plotesimin e te gjitha deshirave qe ke,ta uroj me zemer.
U uroj edhe ju te gjitheve te gjeni dhe te keni ato qe doni!
Respekte
"Carpe Diem"
Une nuk e di cfare problemi ke ti e dashur, as nuk te njoh... por ne disa postime kam pare qe reflekton vetem trishtim. Shpresoj qe te jesh merzitur kaq shume me te vertete per dicka qe ia vlen. Dhe nqs ke humbur dicka qe e kishe perzemer, pyete veten njehere c'ke bere per ta bere te tenden perseri. Sa ke luftuar? Sepse eshte e kote te mundohesh te ndash merzine me te tjeret neper forume. Lufto ne boten reale.Postuar më parë nga DI_ANA
Dhe ne periudhe festash ktheju femijrise; nuk ka mundesi te mos gjesh aty momente te lumtura e te bukura... midis dashurise se njerzve te familjes.
Dhe festat nuk kane pse te jene edhe kete vit te zymta per ty... thyeji ato syzet gri qe ke vene per te pare boten, boll u ndjeve viktime... behu gjuetari... dil gjuaj dhe merr per vete ate qe te takon.
Patetizmi nuk i ka bere as mire dhe as nder askujt.
Une e kam marre dje dhuraten time te Vitit te Ri![]()
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
paskan plasur dhuratat ktu
vallahi sjam msu nai her me mar dhurata vetem i kam dhen dhurata
po nejse po me dhan nai dhoro sja kthej mprash (:
PS: do doja asgj hic.
shnet.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt