Eh ti BaBa BaBa: e shkruan sinqerisht e ia fut nje te qeshme nga mbrapa. "Hai una facia da schiaffi" così.... hahahahhhahaha (batute kjo nqs nuk e kupton qe do te thote, je simpatik ne te shkruar por edhe i poshter ama)
Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
Postime
354
Postuar më parë nga Fitim Shala
qka jua merr mendja pse nuk mujne me kan Burri edhe Gruja ose Mashkulli me Femren kurr te barabart .
ose edhe Burri ose Gruja edhe pse nga te gjith kerkohet barazi gjinore po ne praktik nuk eshte ashtu .
por ky eshte mendimi im e mendimet tjera po ja lu juve do te ishte tem interesante ...
Ke qene dru kur e ke hapur kete teme???
Qoft femra edhe mashkulli, i kane te drejtat e barabarta, jane te barabart ne cdo aspekt!!!
qka jua merr mendja pse nuk mujne me kan Burri edhe Gruja ose Mashkulli me Femren kurr te barabart .
ose edhe Burri ose Gruja edhe pse nga te gjith kerkohet barazi gjinore po ne praktik nuk eshte ashtu .
por ky eshte mendimi im e mendimet tjera po ja lu juve do te ishte tem interesante ...
Eshte shume e thjeshte dhe se di pse i futni vetes te tilla mendime
Mashkulli Mashkull Femra Femer sic i ka ba natyra (perendia) nuk jan as sdo jen kurre te barabarte sepse ate qe ben mashkulli se ben femra dhe anasjelltas, gjith secili ne rolin e tij ...
Krijoni Kontakt