Jam kureshtar te di se cili do te ishte reagimi juaj ndaj lajmit se jeni te infektuar me HIV/AIDS??kujt do ti tregonit me se pari??
P.S kjo eshte nje gje qe mund ti ndodh secilit nga ne!!!
Jam kureshtar te di se cili do te ishte reagimi juaj ndaj lajmit se jeni te infektuar me HIV/AIDS??kujt do ti tregonit me se pari??
P.S kjo eshte nje gje qe mund ti ndodh secilit nga ne!!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
valla um ke shti me mendu qaq shum sa qe nuk po di si me ta dhan pergjegjjen veq ishalla nuk me me ndodh mua e nese me ndodh do ta hapi ni tem ne forumin shqiptar edhe do te tregoj te gjithve qe te mos jet pasoj e Aids-it tjeter kush
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Nuk E Di Ngase Nuk Jam i Intektuar Dhe Nuk E DI Ndjenjët Të Cilen E Kanë Të Infektuarit Nga HIV/Sida , Ndërsa Për Informata Më Të Hillsishme Se Si Të Mbrohemi Nga Kjo Sëmundje Kliko Këtu
Larg qofte njeher.
Pastaj cfar do beja po ta merrja vesh, se di, ndoshta do mundohesha te jetoja sa me mire ditet qe do me kishin mbet, sepse asaj semundje smund tja hedhesh kjo eshte e sigurte, por te pakten do mundohesha te ikja pa pishmane nga kjo bote, thjesht se bera nje gabim.
Mos o Zot ishalla. Larg qofte sepse cdo semundje vdekjeprurese numeron ditet e jetes atij qe ka semundjen edhe i keqeson jeten te afermeve te te semurit, pasi ketu behet fjale edhe per nje semundje ngjitese.
Nejse nuk do ta merrja mire si lajm besoj e nuk ma ha mendja te kisha ndonje reagim ekzemplar, sepse kjo semundje te trondit me shume se te tjerat. Por sidoqofte besoj se do jetoja per te ndihmuar te tjeret pastaj, dmth do mundohesha qe mos infektoheshin njerez te tjere, kuptohet me aq sa do kisha mundesi te ndihmoja...
Cili do të ishte reagimi juaj nëqoftëse do të ishit prekur nga sëmundja HIV?
do e perballoshim der ne vdekje.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Reagimi do ishte ky:
Hajde mër Perhajr (Haj kuku per mu)
Krijoni Kontakt