Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Flm ARJETA

Te falenderoj per kohen qe vute ne dizpozicionin tim.Eshte e vertete qe ne Shqiperi ,nje operacion i tille nuk ka garanci per jeten,por ne France eshte krejt ndryshe.Me doktorin qe mer persiper operacionin kam folur gjate,biles e teprova dhe i thashe:Ne shqiperi nje operacion i tille(Prostat)nuk ka doktor qe te japi garanci etj....
    Ai duke qeshur per te me lehtesuar me thabas operaciont gjithshka do te jete mire.
    Jam dakort me ty ,qe operacioni te kryhet ne France,nuk jam aq i marre sa t'a dergoj ne Shqiperi,sepse ai nga andej erdhi per kete pune.Une me teper e shtrova pyetjen,dhe jam kurioz se sa kushton nje operacion i tille ne Shqiperi.

Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Thumbs up Operacioni doli me sukses

Flm per interesimin ,informacionet dhe kohen qe vute ne dispozicionin tim.
    Sot u krye operacioni dhe doli me sukses,mbaresi e vertete.

Mbasi mbaroi operacioni dhe me pas i doli narkoza,e pyeta se si ndjehej dhe ai me thae mbajten ne sallen e operacionit kaq kohe dhe nuk me operuan akoma.Ishte i merzitur pastaj me tha prap,ēfar behet keshtu, une nuk do urinoj gjithmone me kartoter.Une ja plasa te qeshurit sa per pak u meka,dhe i thashei je operuar, gjithshka ka mbaruar,dole mire je top fare.Ai nuk po besonte akoma, i dukej si ne enderr.Po une nuk kam ndjere gje fare me tha,me sy hapur u futa ne salle,me sy hapur dola prape.Lere i thashe mos fol me,se po me shpeton ne breke nga e qeshura.I ngrita kemishen dhe i tregova fashon qe mbulonte plagen,surumin qe kishte siper kokes qe bente lavazhin ,dhe qesen poshte qe shkarkoheshin papastertite.Menjehere i ndryshoi fytyra,nje e qeshur qe dilte nga thellesia e shpirtit.Afrohu te puth ne balle me tha etj..............................

Flm Diana,Arjeta, Zoti qofte me ju ne ēdo hap te jetes.

Me respekt Jimy

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga arjeta3 Lexo Postimin
    I nderuar Jimy
    Garant per jeten ste jep dot asnje doktor jo ne Shqiperi por ne asnje vend. Operacioni sigurisht qe kushton shume shume me pak se ne France. Personalisht kam njohur dy Prof.te Urolologjise te cilet pervec se ishin te sjellshem sna bene asnje pune. Per te vetmen gje qe ju jam mirenjohese eshte se me gojen e vet thane 'Ikni ikni shpejt jasht po deshet te shpetoni'. Sishte faji i atyne te shkreteve, Patologu e nxori diagn. gabim, analizat e gjakut gabim, marukuset e tumorit na i nxoren 80 ne vend 2 (gje qe e verifikuam ne tre vende tjera,jashte sigurisht). Dhe ajde me trego ti se cfare te ben Urologu sado i zoti te jete kur te gjitha analizat ishin gabim.Mundou te besh ndonje pune atje ku je.Ja e ke Di ana qe po te udhezon se une sjam ne France.Une vetem po te jap nje keshille MOS U KTHENI KETU.Megjithese ti e di me mire si i ke hallet.Vetem te dhash nje shembull nga pervoja.Shpresoj te eci cdo gje mire dhe te mbaroje ky makth se e shoh qe je ne siklet. te pershendes sinqerisht
    Arjeta, Tirana ka mjeke te mrekullueshem qe po bejne operacione shume te veshtira dhe jo nje prostate. Nuk eshte e drejte qe te flisni per mjeksine shqiptare me kete gjuhe,a q me teper qe keto tingellojne fjale rrugesh. Ky eshte nje operacion qe nje urolog e ben me sy mbyllur dhe te beje edhe nje dore muhabet me pacientin.

Une mendoj qe vetem nje profesionist mund te diskutoje keto probleme, ndryshe del jashe loje
    sereno

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Jimy, operacioni eshte shume i lehte dhe behet jo vetem ne Tirane, por ne cdo qender ku ka nje urolog.uksesi eshte i plote dhe pa pasoja jete. Sa per statistika, kjo eshte nje gje tjeter. Mund te vdesesh edhe duke hequr dhembin, por kjo nuk do te thote qe mjeket shqiptare nuk dine te shkulin dhembet
    sereno

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga dp17ego Lexo Postimin
    Arjeta, Tirana ka mjeke te mrekullueshem qe po bejne operacione shume te veshtira dhe jo nje prostate. Nuk eshte e drejte qe te flisni per mjeksine shqiptare me kete gjuhe,a q me teper qe keto tingellojne fjale rrugesh. Ky eshte nje operacion qe nje urolog e ben me sy mbyllur dhe te beje edhe nje dore muhabet me pacientin.

Une mendoj qe vetem nje profesionist mund te diskutoje keto probleme, ndryshe del jashe loje
    Kritika,kritika dhe vetem kritika....e ēka ketu per fjalor rrugesh?!
    Nuk po thote njeri qe skemi mjeke te mire,por me ka rastisur me pushime te vizitoj keto spitalet e Shqiperise dhe me fal po me mire nje stalle lopesh ku kundermon bajga se aty ku merr infeksion e ēdo lloj semundjeje sepse nuk ka kushte dhe higjiene!Plus jane te korruptuar dhe duan lekun!
    Edhe nuk eshte operacion qe behet me sy mbyllur,por duhen te dy hap mire se heq ndonje gje tjeter!
    Ti na keshillon profesionistin po pse nuk flisni kur tjetri kerkon ndihme?
    Ti personalisht i nderuari doktor,pse vetem kritikon,jep mendime,hap tema,na befaso ne amatoreve te mjekesise me talentin tend!!!!
    Deri tani je jashte loje,por brenda per kritika!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Jimy....Me behet qejfi qe u operua dhe i uroj nje jete te gjate!

Respekte
    "Carpe Diem"

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354

Pershendetje se pari!

Me sy mbyllur?Eshte pak qesharak pershkrimi i opracioni te cilin keni bere. Me vjen keqe por mjekesia ne Shqiperi eshte mjafte mbrapa sa do hidhur te na vije. Kisha nje te afermin tim ku punonte ne Ministrine shendetsore ne Titane dhe se fundi per nje operime te prostatit e drejtuan miqte e tij mjeke te kategorise me te mire per Shiqerine te operohej jashte shtetit. Pse valle? Sepse ate e benin kete operime me sy mbyllur dhe ju duk qesharak te mereshin me gjera kaq te pa rendesishme?

Prandaj shikojini gjerat nga kendeveshtrimi i realitetit.

Rendesi ka qe operimi i te afermit te hapesit te temes ka shkuar mire!
    I uroj jete gjatsi ketej e tutje!
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

E thena me te beren, jane shume larg

Jimy, operacioni eshte shume i lehte dhe behet jo vetem ne Tirane, por ne cdo qender ku ka nje urolog.uksesi eshte i plote dhe pa pasoja jete. Sa per statistika, kjo eshte nje gje tjeter. Mund te vdesesh edhe duke hequr dhembin, por kjo nuk do te thote qe mjeket shqiptare nuk dine te shkulin dhembet
    Mos u mundo te na besh probagande i nderuar dp 17 egoist.
    Perpara se miku im te vinte ne France per tu operuar,isha vete ne Tirane ku fola me doctor urolog Filan Fistekun spo japim emra..Ai kur e mori vesh qe une jetoja ne France me tha:
    Ti e ke te zgjidhur problemin,mundohu mere atje ku je ,nuk e shikon ne ēfar kushtesh po punojme ketu.

Me pas i hodha nje sy pavjonit,kur ē'te shikoj befasohem komplet.

Nje rremuje,dhe pisllik i papare.Ato muret mund te kishin qe nga viti 1990 pa u lyer.Ato banjot nje tmer i vertete.Era e Amonjakut te ēante hundet,ndjehej 100 metra larg,mjer ata qe hynin aty.Per nje ēast mendova dhe thash me vete:Ky eshte realiteti i shendetesise shqiptare,dhe jo ai qe filmojne mediat Tek Spitali Nene Tereza.Turp per faqe te zez dhe ministrit te shendetsise,qe nuk ka shkuar te shikoje qofte edhe njehere,se ne ēfar gjendje jetojne pacjentet,ne ēfar kushtesh........
    Mund te maresh me vete brenda ne Spital si me poshte:

Jorgan,dyshek,ēarēaf,jastek,luge,pirun,radio, televizor,edhe frigorifer po te kesh mundesi ta rregullosh me mjekun etj.

A nuk lind dhe krijohet infeksjoni ne kete rast? Une them se po ,prandaj krijova bindjen duke pare me syte e mi realitetin,qe miku im te operohej ne France.

Dhe per ta mbyllur me tej,i e nderuar dP 17 EGOIST po ju them juve dhe atyre qe mendojne si ju: PA PASTERTI DHE HIGJENE,NUK KA MJEKESI

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    O doktore mire thone ata me larte 'hapni syte..jo symbyllur'' se pastaj ne vend te prostatit nxirni ndonje cope tjeter.
    Per kushtet mos flasim me se i kemi pare te gjithe, kur dalin pacientet nga spitali kan aq shume canta me vete sa te lene pershtypjen se jane tregtare rrobash qe vine nga turqia....
    Hajt nuk po i akuzojme dokteret per kushtet, se me thene te drejten edhe seshte faji i tyre. Por duhet te mesojne mire ate provimin 'Etika e mjeksise'' qe per fat te keq libri ishte 47 faqe, duhet ti shtohet nje 0 pas dhe duhet te ngelin nja 17 here derisa te mesohen si te sillen. Shembull konkret:
    Nje djale i shtrire ne hematologji. Vjen aty nje surat dhe fillon 'hej ti ke pasur ndonjeher verdhez?te dhem gje? sa kohe ke ketu....''
    Aq shume jam nervozur sa fillova te dridhem. I thash 'kush je ti o njeri?''. Ai gjith inat ''doktori''. Cili dr, ke emer ti??
    E di car tha 'cte duhet ti'!!!! (tani e shoh suratin cdo jave ne tv,eshte bere dhe i madh).
    Te dashur dr. LESION NR. 1 . Veshni mantelin, veni at ID ne mantel, kur te futeni ne dhome te pacientet duhet te thoni : Mirdita jam dr.x (jepjani doren pacientit), kam ardhur tju vizitoj..mundesisht nje buzeqeshje do ti bente mire pacientit...
    Lesion nr. 2...mesoni vete.........
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Arjeta3....Ja pak material per "mbrojtesit" e spitaleve shqiptare!!

Ndoka: “Kushtet nė spitalet e vendit, jashtė standardeve”

Kushtet nė tė gjitha spitalet e vendit janė jashtė standardeve tė duhura. Ky fakt pranohet nga ministri i Shėndetėsisė, Nard Ndoka, i cili shprehet se spitalet qė nuk kryejnė funksionet e tyre do tė kthehen nė qendra shėndetėsore. “Ėshtė e papranueshme qė pacientėt nga spitalet rajonale tė vijnė drejt e nė QSUT. Nė momente tė veēanta, kur spitalet janė afėr njėri- tjetrit, do tė rishikohet pozicioni i tyre si spital dhe eficienca e tyre”, - theksoi Ndoka. Sipas tij, do tė merren masa ndaj spitaleve tė rretheve qė i dėrgojnė pacientėt pėr nė Tiranė, ku duhet tė vijnė vetėm rastet urgjente. Kėshtu ėshtė shprehur Ndoka pas konferencės kombėtare me temė: “Performanca spitalore nė Shqipėri”. Ndėrsa drejtuesi i Qendrės Kombėtare tė Cilėsisė, Sigurisė dhe Akreditimit, Isuf Kalo, shpjegoi se nuk rezulton asnjė spital i vendit qė tė plotėsojė standardet. “E vėrteta ėshtė se nuk rezulton ndonjė spital qė tė ketė plotėsuar standardet. Jemi koshientė pėr kėtė“, - theksoi Kalo.

Gecaj: “Kamera nė spitale pėr uljen e abuzimeve”

Vendosja e kamerave monitoruese nė spitale do tė bėnte qė tė uleshin abuzimet nė spitalet e vendit. Kjo procedurė do tė ishte efektive nėse do tė vendosej nė tė gjithė spitalet e vendit, pasi deri tani ėshtė zbatuar vetėm nė Spitalin e Beratit.
    Mėhill Gecaj, drejtor i Autoritetit Shėndetėsor Rajonal, u shpreh se pajisja e spitaleve me kamera monitoruese ėshtė njė zgjidhje qė mbetet nė dorėn e vetė administratave dhe ėshtė tepėr e rėndėsishme pėr zbardhjen e abuzimeve. “Vendosja e kamerave nė spitale ul abuzimet dhe mitmarrjen mes mjekėve. Projekti ka nisur tė zbatohet nė Spitalin Rajonal tė Beratit. Kamerat monitoruese nė qendrat spitalore do tė kontrollonin hyrje-daljet e panevojshme tė njerėzve, por edhe do tė vendosnin rregullin qė aktualisht mungon”, - sqaroi Gecaj. Nga 60 spitale, vetėm ai i Beratit e ka zbatuar kėtė projekt. Por sipas Ministrisė sė Shėndetėsisė, e cila harxhon 70 pėr qind tė buxhetit tė saj vetėm pėr spitalet, vendosja e kamerave ėshtė njė iniciativė e administratės sė ēdo spitali.

Gazeta Albania
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Operacioni „patkoi“ ...
    Nga Nertili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-03-2009, 03:54
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli VII - Sėmundja, vuajtja dhe vdekja
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 02:05
  3. Kujtime te doktor Fejzi Hoxhes..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 17:02
  4. SHBA prokurorise: Denoni kriminelet me pushtet politik
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 10-02-2004, 14:58
  5. Operacioni "Rrjeta e hekurt"
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 21-01-2004, 04:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •