Per mua dashuria e par eshte gjeja me e lezecme dhe nje eksperience e re.
Per mua dashuria e par eshte gjeja me e lezecme dhe nje eksperience e re.
Be NiCe !!!
dhe una mendoj se dashuria e par esht e paharrushme ,pikerisht sepse esht e para dhe te gjith e kujtojm edhe po te ket qen nje histori e hidhur prap si prap esht hera e pare qe kemi ndjer ate si gur ne bark kur e shofim pale kur i flasim,buzeqeshja e tija.....un kurr s do ta harroj sepse puna e dashuris te par esht si puna e maredhenjes se par seksuale se harron kurr me ke e ke berkaq kisha per te then .paēim nga rinaaaaaaaa....ju puth te gjithve...
![]()
jeta vazhdon dhe pse loti pikon....
dashuria e pare.............e mrekullueshme,e cuditshme,e rrembyeshme..........
te gjitha pernjeheresh...........![]()
Atehere Po Lexoia Me vemendje pergjigjet e Mesiperme Dhe Nuk pashe asnje qe te kishte kthyer pergjigje per pyetjen qe bere ti "Ne dashurine e pare femra do te dashurin, tek te tjerat do dashurine". Ne Dashurine e Pare Femra Don te dashurin Per te Njohur Dashurin Pasin Njeh Dashurin Dashurohet Mbas Dashurise.Dashuria e pare eshte Si nje bebe E SapoLindur!
Dio C'č
Dashuria e pare ka qene gjith ēka me e vecante se te tjerat.
Mbete e ngulitur ne zemer dhe ne mendje .pra nuk harrohet edhe lehte.............!
Rina
dashuria e pare....shpresoj te jete edhe fundit....![]()
Dashuria e pare mbahet mend aq gjate sa edhe kujtimet e se kaluares, pastaj se a fshihet me kujtimet varet nga rrjedha e ngjarjeve. Them lum si ai/ajo qe dashurine e pare e ka edhe dashurine e jetes, por keta jane te paket sa di une.
Sidoqofte dashuria e pare mund te jete edhe dashuri e gabuar, por eshte nje kujtim i embel ama.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Postuar mė parė nga Poeti
Poeti...atehere une jam nga ato te paktet...ndihem me fat![]()
Kur Djali/Vajza e ndiejne Dashurin ajo nuk mund te shuhet kurr
E para dashuri qendron dhe e fundit ne te shumtat e rrasteve.
Mekalimin e kohes dhe te vitreve ato marrin rrug tjeter keshtu qe dhe arrijne ne ndarje, por mbetete e pa harruar dhe pa vdekje kurr ,dhe kur shkojn ne shtepin e zotit dikush tjeter flet pe ta Faleminderit
Krijoni Kontakt