Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

A janë të destinuara të zgjasin dashuritë e verës?

Vera, një stinë për të bërë pushime, por edhe për njohje të reja natyrisht. Fakti që kemi kohë në dispozicion por edhe të stimuluar nga stina e nxehtë, me të drejtë bën që stina e verës të pagëzohet si stina e dashurisë. Gjatë verës të gjithë ata që janë beqarë kanë mundësi të bëjnë njohje të reja, por edhe ata që e kanë një lidhje, e cila nuk funksionon si duhet ka të ngjarë që pikërisht gjatë pushimeve të marrin vendimin për t’i dhënë fund një lidhjeje me paterica e për të filluar një tjetër histori të nxehtë si vetë vera. Në verë hormonet janë më të stimuluara, takimet bëhen më pasionante, por sipas eksperiencave shpesh këto lidhje janë të destinuara të mbarojnë sapo mbarojnë pushimet. Por mos harroni, ka shumë të ngjarë që mbase te njëri nga partnerët kjo histori të përjetohet shumë intensivisht, pasi bëhet fjalë gjithsesi për një lidhje dashurie.

Kur pas kthimit në jetën normale kupton se gjithçka duhet harruar, ajo nuk ka qenë dashuri, por thjesht një aventurë vere. Sipas studimeve, thuhet se edhe njerëzit që bëjnë një jetë shumë të qetë private, në verë iu shtohet dëshira për më shumë intimitet. Madje, në disa vende evropiane janë në rritje numri i historive të dashurisë në breg të detit edhe te moshat mbi 50 vjeç. Pra në këtë rast duhet bërë mirë dallimi mes një dashurie me shikim të parë, e cila mund të ndodhë kudo (e pse jo edhe në pushime) dhe dëshirës për t’u zbavitur, duke e konsideruar lidhjen si pjesë e kënaqësisë që të japin pushimet, por që gjithçka duhet të marrë fund me mbarimin e pushimeve.

Pikërisht për këtë temë do të diskutojmë në forumin e sotëm; kemi të bëjmë thjesht me një flirt në breg të detit, apo me një dashuri e destinuar të zgjasë? Fjala është për ju.

Ermira Shpëtimi - Gazeta Panorama
    My silence doesn't mean I am gone!

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Sa vere te kaloje nga nje histori dashurie mire shum tamon Aventure

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    kjo gje varet sipas pjekurise te njeriut
    nese esht akoma adoleshent nga mente ose eshte aventuries ateren e ne dimer e ne vere te bje lidhje, te njejtin fund do kene lidhjet.
    nese esht njeri i matur, i pjekur dhe e shikon jeten ndryshe ateren zjaten e per nje jet te tere.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    nese esht akoma adoleshent nga mente ose eshte aventuries ateren e ne dimer e ne vere te bje lidhje, te njejtin fund do kene lidhjet.
    nese esht njeri i matur, i pjekur dhe e shikon jeten ndryshe ateren zjaten e per nje jet te tere.
    uh sa pergjegje interesante!!!!
    po mir mor, po qe debor e malle apo ngrica keshtu si thua ti do jet ???!!!!!

i/e regjistruar Maska e Clizia
    Anëtarësuar
    26-05-2007
    Vendndodhja
    somewhere...lost
    Postime
    38
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    Jam dakord me fjalet e tua...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eh qfar risije nga postuesi shum i nderuar....Shum mire e ke do i bejm dashurit me stin per qdo here e me te shkurtera.Nje here pata degjua qe dikush kishte thene ,,ah sikur te ishte dashurija ose bashkshortja kalendar ta ndrroj qdo vite"E ju zoteri e bete tremujore ngadal do behet mujore hahaha pak shaka...
    Po mund te lindin dashuri ndoshta edhe te qendrueshme edhe ndoshta edhe e papritur e filluar si flert po shum leht mund te leshoj rrenje....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Vallai, une them qe ka dy lloj dashurirash, njera eshte dashuri verore qe vete ne plazh per 3 jave dhe kycesh ne nje apo dy lidhje dashurie me femra. Por kto quhen dashuri verore qe ne te shumten e rasteve nuk zgjasin shum, se une nisem per ne Londer e ajo per ne Frankfurt, apo Firence....edhe nje jave qe kemi kalu bashk nuk besoj qe eshte aq e forte saqe te na bashkoje indefinisht.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Vallai pertova me e lexu te gjithen .. po kom pershtypjen se nuk zgjasin shume.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe une bashkohem ne mendim me theodoren !!! ska te beje stina kane te bejne ata qe jane lidhur !!! sa shume dashuria ka qe kane filluar ne vere edhe akoma jane bashke !!! ska te thote stina fare se mund te dashurosh ne dimer edhe ne vjeshte edhe prape mund te ndahesh !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Davius! Per ty kam respekt, por kjo teme eshte sa per te thene se po hap nje teme. Cdomethene " a jane te destinuara te zgjasin dashurite e veres"? Ne vere natyrisht qe mundesia e kontakteve te sekseve te kunderta per tu perballur eshte me e madhe e njekohesisht me e lirshme per hir te diellit, banjave, me pak fjale futjes se nje mendje te lehte per pushime, te cilat zakonisht njerezit i preferojne ne vere. Sasia e kontakteve nuk do te thote qe domosdoshmerisht te ndikoje ne cilesine, pasi kjo varet nga individet. Dikush eshte i gatshem per nje dashuri te kultivuar dhe vrapon ta gjeje nga mundesia qe i hapet, e dikush per nje person/e atraktiv/e qe e ndjell per momentin e qe me vone mund ta ktheje ne te dashur, ne partner, apo thjesht nje kontakt kalimtar. Pra me shume kjo teme do te shkonte per sondash me vota se sa per te dhene mendime. Respekte

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dashurite e medha zgjasin pak!
    Nga Kryeplaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 05:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •