Dashuria e pare eshte si shpirti i njeriut qe svdes kurre dhe ajo nuk harrohet kurre
Dashuria e pare eshte si shpirti i njeriut qe svdes kurre dhe ajo nuk harrohet kurre
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
ca mund te thuash per dashurine e pare kur pas nje kohe do e zej vendin gjithmone nje e dyte, mund ta quash thjesht nje plage qe me kohen do sherohet po do ngelet aty vecse shenja qe te ben ta kujtosh... dhe do i thuash vetes dikuuuuuuuuuuuur, po prap do jesh ne krahet e dikujt tjeter, keshtu qe...
dashuria e pare eshte e pa harrueshme gjithmone do te ngeli ne mendja si dicka e bukur
te ne themi dashuria e pare zemren ta kall hahaha. dashurin e pare kurrr nuk mund ta harosh por nuk eshte gjithmone dashurie e vertete. e nese eshte, ska ma mire hahaha
Ne dashuri te pare mendon se e gjete me ne fund personin qe do duash per jete , por kur kalon pastaj kupton qe e kishe gabim ..
Dashuria pare experience e forte per me tej
Ps : Dashuria pare s'harroet kollaj![]()
loo0ool ca libri e ke lexu re ta lexoi ene babaPostuar mė parė nga EkOnOmIsTi
Dashuria e par eshte si stina vjeshtes![]()
nje perkufizim te dashuris
dashuria epare ,gjithmon gjeja epar te le gjurm ne shpirt ,edhe pse nese nuk edeshiron ,eshte me shum shprehi ,qdo gje qe shijohet per separi her nuk mundet kollaj te harrohet,por edhe nese eshte diqka qe nuk te ka pelqy fare,
dhe si etill mund te harrohet, normal nese ke pas nje dashuri 5te sinqert dhe nuk eke me ateher ja vlen te brengosesh ,ndersa e kunderta ja vlen te gezohesh qe nuk eke me ,
dashuria dallon tek gjinit ,tek mashkulli eshte ndryshe ne krahasim me femren , mashkulli ka ndjenja me te forta ,dhe mund te perballoj ndryshimin e ndjenjave ,ndersa femra eshte krejt ndryshe >
per femren dashuria epar ,eshte vet jeta ,edi qeshte nje thenje > dashuria epar ,edeshtuar eshte budallalleku me imadh i nje femre <
andaj ju femra keni kujdes per kete fenomen sepse hapin qe elevizni nuk mund ta ktheni pas , thjesht kuptone gjendjen e juaj,dhe sipasoj eketij moskujdesi shum femra nuk jan te lumtura , normal ,shkaku nderrimi i shpesht i ambientit
o ju femra nese eshet kaq e rendesishme dashuria epar ateher mos jepni me lehtesi kete dashuri qe ju kushton me jet nese e humbni
Akoma nuk e kam gjetur dashurin e pare,jam tip qe nuk bi shpejt ne dashuri![]()
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Yhyyyyyy qe ne cerdhe me komshiun!
Sa piccola kam qene atehere!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Postuar mė parė nga MC_ED
HA HA HA HA QENKE E MADH TI????![]()
Krijoni Kontakt