Dashuria e pare eshte gjeja me e mbrekullueshme qe une kam perjetuar dhe vazhdoj akoma ta perjetoj.......................
Dashuria e pare eshte gjeja me e mbrekullueshme qe une kam perjetuar dhe vazhdoj akoma ta perjetoj.......................
dashuria e pare ndjenja me sublime qe mund te perjetoi ndonjeri po edhe me e dhimshmja !!! po edhe kjo dhimbje te pelqen hera heres !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
DAshuria e pare nuk harrohet kurr ......................
Me vie mire qe dashurine e pare ende e ke ne zemer dhe uroj qe ta mbash pergjithmone...Postuar mė parė nga Undefined
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
dashuria e pare per mu ishte e jashtezakonshme----out of this world--si i thone e smundem, as qe dua, as sdo ta harroj Kurre! S'mund ta pershkruaj dot...thelle ne zemer me ka mbet dhe sa her qe degjoj kengen 'buzet me ishin thare' nga Eranda Libohova mendoj per te.
'ika dhe te lash un syte me nuk ti pashe--OHhhh sa te kam dashte'
.Dashuria e pare eshte gjeja me e mbrekullueshme qe une kam perjetuar dhe vazhdoj akoma ta perjetoj.......................
.
Lum si ti Zemerushe! Zakonisht Dashuria e Pare eshte pika me e larte ku njeriu ngjitet ne jete.
Atehere behet me i mire , me i bukur , me i dashur, dhe fatkeqsisht : - Me budalla.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Dashnia e pare s'harrohet.............
.....................ashte e shejte
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Dashuria E Par Nuk Harohet Thoneeeeeee
Te Shofim![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nuk dua te perseris asnje njeri, prandaj jam me mendimin e shumices.
Pytja eshte, gjithnje, kur lidhemi per here te pare eshte dashuri e pare???
Kjo eshte, per mendimin time, qe shumica e cunave, ose e gocave, ngatrrojne. Simpatin e kthejne ne dashuri.
Dashruia per mua, mund te linde e vertet, edhe pas disa eksperiencash, sepse ne funde kuptone, te dashurin tende.
Mendimi ime !!!
Te Duash Eshte E thjeshte, Por Te Duan Eshte E Veshtire.
.Te Shofim
.Nuk ke c`far shef bebushe . E kane pare te tjeret. Ti duhet ta provosh, por e veshtire me duket.
Une per TY i shkula veshet qe t`i shihja pa pasqyre , e ty s`ta ndjeu fare.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt