Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Rilindasit italian , nga A e deri ne Zh ishin kuder qendrimeve kishtare. Sikur keta rilindas te kishin menduar si kleriket e asaj kohe, sot do te kishit nje civilizim akoma me te zi se ai i shpellave.
    Ketu qendron lidhja e rilindasve italian qe nuk kursyen as jetet e tyre per te nxjerur ne shesh te verteten sa qe disa e paguan me lekuren e tyre te djegur.
    Une nuk ju kuptoj juve kristijaneve qe deri dje keni djegur shkencetar sot mbureni me aritjet e shoqeris sekulare !!!
    Po nuk jane mor burr arritje te krishterimit , po te shoqeris e cila ka ndare me ligj vene dhe shtetin!!!
    Cfar mendon ti sikur europa dhe amerika te kishin pasur qeveri fetare , a do te mundte njeri te thot se Toka rrotullohet rreth Diellit ?!! Kurr !!! Sepse do te kishte pesuar fatin e Xhordano Brunos!!!

Respekte Gostivari_usa
    Gostivari_usa ne lidhje me temen dicka nese ke, per keto qeshtje hapni tema te reja e debatoni. Une mund te ta vertetoj se keto qeshtje qe t'i permende nuk kane te bejne me ato qe predikohen ne Bibel. Edhe ne krishterim ka pasur gjithfare sektesh qe kane abuzuar me pozitat e tyre per ta mbajtur pushtetin, por kjo nuk ka te beje me Jezusin asgje. A mund te ma ofrosh nje argument se pse ne islam sulltanat gjakpires marrin hyrija e p.sh. heroi yne Gjergj Kastrioti i cili ka qene kristian shkon ne ferr per tortura qe ka mbrojtur vendin e tij nga bandat fetare. Respekt

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Me lejoni te shpalos nje nga kenget me te bukura... e kenduar nga vete Jezu Krishti Vetem 57 sekonda. Mus e humbisni!
    http://<br /> <iframe class="restr...="0"></iframe>

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Me lejoni te shpalos nje nga kenget me te bukura... e kenduar nga vete Jezu Krishti Vetem 57 sekonda. Mus e humbisni!
    http://<br /> <a href="http://www.y...nLbeuEqNIE</a>
    Ky eshte nje varg ne Bibel e thene nga Jezusi, dhe mullahet e ateistet nuk do te t'ua tregojne kurre. A po behet ketu thirrje per kryqzata e per xhihad a per dashuri, bile edhe ndaj armiqeve.

Mateu 5:44 Por unë po ju them: "Duani armiqtë tuaj, bekoni ata që ju mallkojnë, u bëni të mirë atyre që ju urrejnë, dhe lutuni për ata që ju keqtrajtojnë dhe ju përndjekin,

Edhe une te pershendes me nje kenge.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Mesia ke shkruar ndonjehere nje teme universitare? Disertacion, promocion, apo diplom?

Ne kesi gjerash gjithmone duhen cituar burimet e pohimeve apo kundershtimeve qe ben. E ke provuar ndonjehere te bazosh nje teme te tere vetem ne nje liber?

Xhaxhi profesori do shohi vetem listen e burimeve e pastaj do te thote:

"Ik djale i mbare se ti nuk ke mend per kete pune"
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky eshte nje varg ne Bibel e thene nga Jezusi, dhe mullahet e ateistet nuk do te t'ua tregojne kurre. A po behet ketu thirrje per kryqzata e per xhihad a per dashuri, bile edhe ndaj armiqeve.

Mateu 5:44 Por unë po ju them: "Duani armiqtë tuaj, bekoni ata që ju mallkojnë, u bëni të mirë atyre që ju urrejnë, dhe lutuni për ata që ju keqtrajtojnë dhe ju përndjekin,

Po Jezusi, a do ta doje armikun e tij Antikrishtin apo do ta vrasi? Hajde na trego a do t'i permbahet kesaj parulle qe ke shkruajtur ti?

E sheh logjiken ti apo fare, sipas teje nese ju sulmon dikush atedheun ju duani ata, po çkeni me turqit dhe arabet pra qe i mallkoni tere kohen.?Ç'ke me Muhamedin qe ne çdo teme flet kunder tij dhe tere ate urrejtje qe e ke ndaj tij dhe islamit qe ai e predikoi? Ku eshte dashuria jote/juaj ketu? Ku eshte falja e armikut tuaj? Une nuk po shoh te thot sulmoni me fjale ngado qe te silleni e sa te mundeni kunder muslimaneve dhe islamit.

Po Serbet qe vrane e masakruan i do ti m.4ever? i ke falur ata? lutesh per ata? te kane vrare dike ne familjen e ngusht ty?
    Une nuk njoh te krishtere, as shtet as individ perfshire edhe ty ketu qe i permbaheni asaj keshille. Ajo fjale ne leter eshte asgje =0.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga JestersWorld Lexo Postimin
    Mesia ke shkruar ndonjehere nje teme universitare? Disertacion, promocion, apo diplom?

Ne kesi gjerash gjithmone duhen cituar burimet e pohimeve apo kundershtimeve qe ben. E ke provuar ndonjehere te bazosh nje teme te tere vetem ne nje liber?

Xhaxhi profesori do shohi vetem listen e burimeve e pastaj do te thote:

"Ik djale i mbare se ti nuk ke mend per kete pune"
    Mesia4ever, eshte vetem nje nofke.
    Ofroma nje argument qe nje njeri nuk duhet ta besoje p.sh. kesaj fjalie...

Jezusi i tha: ''Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë.

mos komentoni rreth meje qe 500 po e perseris, vetem ofroje nje argument, ose mos merr pjese ne teme, askush nuk eshte i detyruar te postoje ne kete teme nese nuk deshiron por te gjithe jane te mirepritur. Pyetja ishte direkte, pra edhe pergjigjia duhet te jete direkte.

Mbetesh i pershendetur

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Sepse Jesusi qe njoh une (Hejzus ja shqiptojne emrin) dhe vjen e pastron parkingun e makinave nga gjethet eshte cun i thjeshte dhe nuk ka pretendime te tilla. Ne fakt ai nuk flet shqip dhe as anglisht mire.
    E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jezusi i tha: ''Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë.

Jezusi tha per njerezit e asaje kohe (hebrejt); Kush i permbahet mesimeve e mia shpeton pas ringjalljes dhe jeton ne parajse; ai qe me beson se jam profet i derguar nga Zoti dhe po flas cka me urdheron Zoti, edhe pas vdekjes do te jetoje.

Tere kohen ka thene se: "Une asgje nuk mund te beje nga vetja, por vetem me vullnetin dhe deshiren e Ati (Zotit)". Ai ka punuar dhe vepruar vetem ate per cka eshte urdheruar dhe i eshte dhene leje dhe ndihme nga Zoti dhe asnjehere nuk ia mvesh vetes se tij mrekullite, por Atit (Zotit). Ai ishte njeri si te gjithe ne nga kocka e mishi, kishte nevoja te haje dhe te pije, te kryej nevoja natyrore si te gjithe ne, ndiente te ftohtin dhe te nxehtin sikur njerezit tjere. Me nje fjale eshte larg nga te qenit zot sepse Zoti nuk ka nevoje per asgje dhe eshte i pa te meta.

Shekulli 21 dhe akoma adhuron krijese ne vend te Krijuesit? A e veren ti kete gje apo fare. Ai as nuk ka vdek ne kryq, as nuk e ka dhene jeten per larjen e mekatit te askujt siq kane genjyer hebrejt nga frika se do te ngriten pasuesit e tij per tu hakmarre ndaj prifterinjeve te tyre. Sepse shkaktare per tentimin e arrestimit te tij ishin ata vet andaj thuren planin si ta qetesonin popullin dhe e shpiken se u veteflijua. Dele sa te duash qe e mertypen dhe e perbine genjeshtren ja sikur sot ne shek 21 dhe akoma e besojne ate geneshter. Per t'i bindur edhe me mire e futen Palin ne rradhet e krishtera me instrukcione ( e dini edhe vet se ne fillim Nasarat nuk i besonin Palit dhe nuk e pranonin sepse e kishin frike) duke thene se ai e kishte pasur nje vizion ku e kishte pare krishtin dhe ai i kishte folur. Kishte marre me vete disa deshmitare qe i perzienin deklaratat, disa thone e degjuam zerin e disa jo nuk degjuam gje, disa pane e ne nje vend tjeter nuk pane asgje duke harruar se Jezusi u thot:

Mateu- Kapitulli24

23 Atëherë, në qoftë se dikush do t`ju thotë: "Ja, Krishti është këtu", ose "Është atje", mos i besoni.

Por ata i besuan, e edhe ju sot i besoni Palit perkunder verejtjes se Jezusit.

Spjegoma ti tash pse?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 22-12-2007 më 16:46
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Nusja e vdekur, mes legjendës dhe të vërtetës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-01-2016, 08:48
  3. Bosnja Dhe Serbia (Lufta)
    Nga forum126 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-12-2015, 10:30
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. Drita Dhe Koha E Pejgamberit Muhammed (s.a.a).
    Nga Mision në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 17:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •