Sa naiv qe jeni...po ku po e shihni/ndegjoni? ...aiii mos u boni mjete qesharake
e para, tema eshte hapur ne komunitetin musliman, dhe nuk di se si ti po pret qe ne te flasim per te mirat apo dobite e te qenurit ortodoks apo katolik...
e dyta, kur thash se feja islame eshte paqedashese, une flisja per fene time, nuk thash asgje per fete tjera, eshte shume normale se cdo fe tenton krijimin e paqes, por, une si mysliman, eshte shume normale qe te kundershtoj disa injoranta qe po postojne ketu, te cilet na krahasojne me rajone te ndryshme myslimane, ku lufterat nuk kane te ndalur, dhe rrjedhimisht kundershtojne faktin per paqen qe Islami predikon...
e treta, percarjen nuk po e sjellin myslimanet ne kete pjese te forumit, ketu (komuniteti mysliman), takohen myslimanet te cilet diskutojne per gjera te ndryshme te dobishme, ndersa ju jeni ata te cilet provokoni...
e katerta dhe e fundit, mos nxirni paragjykime te kota per fene islame pa lexuar dhe studjuar dicka mbi ate (islamin)...
shum dakortpor, une si mysliman, eshte shume normale qe te kundershtoj disa injoranta qe po postojne ketu, te cilet na krahasojne me rajone te ndryshme myslimane, ku lufterat nuk kane te ndalur
cilet ne?ndersa ju jeni ata te cilet provokoni...
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Krijoni Kontakt