E thene ne menyre te kulturuar dhe me delikatesen qe kerkon situata... mendoj ne menyre te moderuar... se praktikisht Milan ka per ta thy ne mes Interin. Do i fusi nje te rrafme 3-0 edhe kjo ka marre fund.
E thene ne menyre te kulturuar dhe me delikatesen qe kerkon situata... mendoj ne menyre te moderuar... se praktikisht Milan ka per ta thy ne mes Interin. Do i fusi nje te rrafme 3-0 edhe kjo ka marre fund.
FORZA INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DO FITOJ INTERI SI GJITHMONSE INTERI NUK I BLEN NDESHJET SI MILANI
INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TE DJEL JOM NE STADJUM
![]()
♥I love INTER♥
Fiton Inter pa pike dyshimi. Eshte ne pyetje vetem sa do fitoje, jo se kush fiton!
we will rock you
Ėshtė e kotė tė postoj e votoj, dihet se kush fiton![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Milan kesaj here...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Ca Milan Mer INTER edhe INTER
Une votova fiton Milani per te vetmen arsye qe te afrihen skuadrat e tjera me kreun qe te behet ndoshta pak me i bukur kampionati!
Edhe pse ka shume cerra te interit ketu MILAN eshte nje skuader me shume emer dhe ka more shume trofi,s`ka shume dit doli me e mira ne bote duke fituar me nje rezultat tamam.
Une kam zgjedhur barazim,por kam shume qef qe te fitoi MILAN.
FORCA MILAN s`kuadra e dyte qe kam qef mbas Arsenalit.
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Inter nuk mbaj mend te kete qene me i forte..., por shpresoj qe do te fitoje Milan.
Ne fund te fundit, i kemi fituar te gjitha..., e ēeshte kupa e Italise...![]()
Milani do jete i lodhur.... Ka bere gjithe ate udhetim nga Japonia
Interi mendoj qe do fitoj lehtesisht, ka dhe Ibrahimovic-in e madh, qe zgjidh ndeshjet.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt