Pershendetje!!
Une nuk jam tifoze i ndonje skuadre nga keto dy klube po thjesht simpatizant i Interit, TIFOZE jam vetem me nje ekip dhe ai quhet Liverpool. Po nuk do te thot qe do fitoje Interi, eshte nje derbi dhe ne derbi ndodh gjithshka, nuk hecet me statistika apo me histori, futbolli luan ne te tanishme dhe vetem fusha e tregon kush fiton.
Lejeni per diten kur luhet ndeshja dhe jepni nje mendim me te plote, jo vetem mendime imagjinare dhe statistikore.
Fitofte me i miri,
Endri
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Edhe pse do jet nje ndeshje e veshtir menoj se do fitoj Milan (golashenues: Kaka, Inzaghi, Sedorf)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pajtim123 : 21-12-2007 mė 18:14
Ne cdo ndeshje priten 3 rezultate te ndryshme. Nese fiton Inter, askush nuk do te befasohet. Nese del ndeshja barazim, do jete nje plus i madh per Milanin dhe nuk do jete deshtim per interin, nga qe diferenca e pikeve eshte teper e madhe. Nese fiton Milan, gje qe nuk do e mendoja kete rradhe, do te shkaterohet Seria A![]()
we will rock you
Jam Tifoz I Interit Dhe Normalisht Se Jam Me Interin.
Shiko Pak Statistikat , Nuk Flas Vetėm Se Jam Tifoz i Interit , Se Kush Do Fitoj Tregojnė Statistikat. Po Flisni Veq Sa Me Fol Diēka , Se Edhe Njeriu Qė Nuk Merr Vesh Hiq Nga Futbolli E Din Qė Inter Do Fitoj.
Mė Mir Lejeni Kėshtu , Shihet Sot Nė Ora 15:00.
Sondazhi u mbyll!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Fiton MilanInteri luan pa shpirt ne fushe. Njesoj e kane lojen tere kohen. Luajne si te vdekur.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Dhe 1 ore e 7 minuta Para supersfides Inter - Milan.
Forcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Fitore e pa diskutuar e Interit.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Edhe 58 minuta............................................ ..
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt