Oportuniste ...maksimumi mund te genjej kur genjeshtra eshte e domozdoshme...![]()
Oportuniste ...maksimumi mund te genjej kur genjeshtra eshte e domozdoshme...![]()
Me mire nje genjeshter te hidhur qe te me ndriçoje rrugen drejt embelsise se sa nje genjeshter te embel qe do te me çonte drejt nje rruge gjith kripe.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
njerez jemi e jetojme ne nje shoqeri ku duhet marre per baze cdo lloj situate(fat, pune etj) qe te del perpara. Nuk jemi ne oportuniste, eshte jeta e sotme qe te ben te tille. Keto jane mundesite, e une mundohem vetem t'i shfrytezoj ne menyren e duhur e gjithmone me mend ne koke (homo economicus).
nejse duke hyre ne teme, besoj se cdo njeri prej nesh ka raste qe genjen: nuk po bej fjale genjeshter ne dashuri, por ne cdo situate, jo per gje por ndonjehere genjeshtra te nxjerr faqebardh thuhet, e une i besoj kesaj shprehje.
Parimi im eshte "hec perpara se mbaron pune" hahahaha.
ciao.
Prandaj shkruajta ne kllapa "pohim pozitiv", ne menyre qe ti te me japesh fakte dhe dokumenta (me kerkese idiote, nuk ka) rreth te kundertes te ketij pohimi pozitiv; pra, rreth pohimit "Zoti ekziston".Me jep fakte dhe dokumenta qe Zoti nuk egziston
(lol-dokumenta, ca gallate!)
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Krijoni Kontakt