Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 66
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    o roi po ju jeni sylesh apo cfare !!! po kush shkoi ne beograd qe u dorezua miloshevici !!! shkuan kacaket e maleve ??? po lerini kto perralla !!! respekte atyre qe dhane jeten po jini mirenjohes edhe natos ose me sakte amerikes edhe anglise !!!
    mos harro ene instruktoret e ushtris shqiptare qe u mesun se luftohet.kena len lesht me ta te mali me gropa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Në Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Kosoven e Cliroi - USHTRIA CLIRIMTARE E KOSOVES - ne krye me udheheqesin e saj ...Hashim Thaqin .

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    o roi po ju jeni sylesh apo cfare !!! po kush shkoi ne beograd qe u dorezua miloshevici !!! shkuan kacaket e maleve ??? po lerini kto perralla !!! respekte atyre qe dhane jeten po jini mirenjohes edhe natos ose me sakte amerikes edhe anglise !!!
    Po sigurisht qe u jam mirenjohes natos dhe amerikes e anglis, por po mos te fillonte luft e UCK-se mendon ti se do i plaste dikujt per Kosoven,Ata na ndihmuan por ne e filluam tamam si i ka hije nje Ushtrije me ato pake dyfegje po me shume zemer i nderuar SaS.
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Po sigurisht qe u jam mirenjohes natos dhe amerikes e anglis, por po mos te fillonte luft e UCK-se mendon ti se do i plaste dikujt per Kosoven,Ata na ndihmuan por ne e filluam tamam si i ka hije nje Ushtrije me ato pake dyfegje po me shume zemer i nderuar SaS.
    jo mor jo se nuk u fut nato se filloi luften uck!!! luften e filloi nato sepse pa te vriteshin edhe te debohesh shume te pafajshem !!! edhe skishte si te mbyllte syte para nje te vertete te tille !!! na vjen keq qe u vrane shume njerez por ata ishin justifikimi i natos per ti thene stop miloshevicit !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga bar/bunja Lexo Postimin
    uck ka luftu spo ja mer njeri meritat dhe hallall ta ken po un po te them se me kallashnikov skishte ca ti bente uck serbit me tanke dhe avion.mos ta trashim me muhabetin tani
    Po ate qe e thash une ishte shume e vertet, dhe mendoj se po me ata kallashnikov te vegjel luftuan po me zemeren e madhe per kete dite qe sote po e gezojm. Pa filluar ti askush nuk te ndihmon ore njeri,
    Filloi UCK ja dhe perfundoi aleanca veriatlantike.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Në Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Kush din te me njoftoj ose te me informoj se sa ushtar te Natos u Vran ne luften e Kosoves? me qe po flitet qe e paska cliru Kosoven Nato .

Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    jo mor jo se nuk u fut nato se filloi luften uck!!! luften e filloi nato sepse pa te vriteshin edhe te debohesh shume te pafajshem !!! edhe skishte si te mbyllte syte para nje te vertete te tille !!! na vjen keq qe u vrane shume njerez por ata ishin justifikimi i natos per ti thene stop miloshevicit !!!
    Po UCK ja rrjedhte nga populli po nga ata qe vdiqen, ishine edhe ata popull, nuk erdhi nga Afrika njeri per te filluar kryengritjen ne Kosove po ate e bene populli i Kosoves UCK-ja lindi ne Kosove .

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Rammstein_R Lexo Postimin
    Kush din te me njoftoj ose te me informoj se sa ushtar te Natos u Vran ne luften e Kosoves? me qe po flitet qe e paska cliru Kosoven Nato .
    nuk eshte puna sa vriten per te thene qe ai shtet qe le me shume te vrare qenka clirimtari !!! mund te vriten edhe 100 milion po kjo nuk do te thote qe e cliron veten ai vend !!!

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Po UCK ja rrjedhte nga populli po nga ata qe vdiqen, ishine edhe ata popull, nuk erdhi nga Afrika njeri per te filluar kryengritjen ne Kosove po ate e bene populli i Kosoves UCK-ja lindi ne Kosove .
    Haver UCK-ja ka qen nje Ushtri e Cila nuk mund ta Zavendsohet mirpo ka pas disa Tia qe kan qen ushtar per interes e jo per Clirimin e Kosoves....

Citim Postuar më parë nga Rammstein_R Lexo Postimin
    Haver e din pse nuk Jan Vra Ushtaret e Natos se Miu nuk mundet ta han Macen edhe Serbet e kan par se skan shanc ti dalen perball Natos edhe murren Valigjet edhe Iken prej Kosoves...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une kur them popull i pafajshem them per ata qe nuk kishin arme qe u vrane ne shpite e tyre !!!me shume jane vrare civile se sa ushtare te uck edhe keto masakra ishin justifikimi i natos per te filluar luften kundra miloshevicit !!!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Kush e çliroi Kosovën?
    Nga Qerim në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 159
    Postimi i Fundit: 13-06-2006, 07:13
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •