..Nese per ju gocat, 1 shoqja juaj t'ju merrte te dashurin??? Ose per ju cunat..1 shoku juaj te donte te dashuren tende, dhe heret a vone, ajo te ndahej me ju, dhe te bashkohej me shokun tend?
C'do mendim eshte i mirepritur..
..Nese per ju gocat, 1 shoqja juaj t'ju merrte te dashurin??? Ose per ju cunat..1 shoku juaj te donte te dashuren tende, dhe heret a vone, ajo te ndahej me ju, dhe te bashkohej me shokun tend?
PeRsE o ZoT??
Une nuk mendoj aq thelle per te dashurat e shokeve dhe anasjelltas.Une dhe shoqeria ime s'e konsiderojme jeten si telefilm.
...niente che amassi di piu'...
Postuar mė parė nga SwEeT-VLoNjaTe
Une.......do merzitesha......... 1 .....2.....5......10 dite......Pastaj......do filloja te ē'merzitesha.
Where does a thought go when it's forgotten?
ne fillim eshte pak e veshtire sepse te tradhetohesh nga nje person qe i ke besuar gjithca eshte e veshtire qe te kaperdihet sikur nuk ka ndodhur asgje.Sweet vlonjate te uroj qe te te mos kete ndodhur ty kjo gje sepse une e kam provur nje here.
nqs te ka ndodhur ty qendro per nje fare kohe ne nje ambjent shoqeror te ngrohte dhe mos mendo per ate qe te ka bere shoqja.mos u mundo qe ta urresh sepse do te jete me keq,DHE NE FUND TE FUNDIT BOTA KA CUNA PLOT.
te uroj gjithe te mirat.
mirudegjofshim.
JETA ESHTE E BUKUR
Jo mo xhan jo, si kam provuar vet..thjeshte pyes!
Ca ti bejme, ne vlonjatet jemi pak kurioza, s'na rrine duart pa shkruajtur.. :P
PeRsE o ZoT??
Nuk jam shume e sigurt nuk me ka ndodhur kurre 1 gje e tille.Megjithat mendoje se do te mrzitesh shume sigurisht pastaj do ti thoja vetes se nuk ka qene per mua ai djale dhe me mire qe ndodhi tani sesa te ndodhte po te ishim te martuar.Mendoj se kur 1 person quan 1 tjeter shoke/shoqe nuk duhet ti hedhi syte tek e dashure e tij/saj.sepse eshte gjeja me e poshter dhe me e ulet per 1 njeri.Shpresoje te mos i ndodhe njeriu.
Ema bravo te qofte..ke thene 1 llaf me vend zemra.
Nese e konsideron shok/shoqe mos i hidh syte nga i dashuri tij/sajmuahhhhh te puth zemra..ne faqe s'diskutohet se me pelqeu mendimi yt.
PeRsE o ZoT??
Sii ?!Nese do arrinte ne kete pike ........eh une do gjeja nje me te mire .......................
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
Krijoni Kontakt