Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946

Ju Lutem Mod / Smod

Te Nderuar Moderator Dhe Super Moderator...
    Ju Lutem Te Merni Ne Konsiderate Kerkesen Time Per Te Hequr Banin E Biligoa Pasi Eshte Me Te Vertet Nje Antare Me Shkrime Te Pasura Dhe Aspak Lenduese Per Askend Ne Forum.
    I Kam Lexuar Shkrimet E Saj Dhe Me Kan Pelqyer Dhe E Shof Qe Cdo Postim I Saj Eshte Brenda Temave...

Mesa Kam Marr Vesh Qe Eshte Perjashtuar Nga Shigjeta E Cila Eshte E Vetmja Ktu Qe Un E Vleresoj Me Shum Nga Mod Dhe Smod E Ktij Forumi..

Te Lutem E Nderuar Shigjeta Une Quhem Eduard Dhe Jam 30 Vjec, Dhe Nese Marr Kte Mundim Per Te Shkruar Nje Lutje Nje Kerkese Per Ti Hequr Banin Dhe Ta Lejonit Te Kthehet Ne Forum Biligoa Do T'iu Isha Shume Mirenjohes..

Dhe Pervec Biligoa Do Te Deshiroja Qe Dhe Antari Me Nick Land Te Rikthehet Forumit Pasi Eshte Me Te Vertet Nje Antar Shum Inisjativ...

Dhe Nje Here Shigjeta Mbetem Me Shprese Tek Vendimi Jot I Sakte..

Me Respekt

Eduard Hoxha

Tirane 16.12.2007
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDUARDI : 16-12-2007 mė 15:18
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Kontakto me Smod. nė fjalė!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Eduard, ashtu si ti, shigjeta dhe une e respektojme biligoa si anetare, por jane disa sjellje ne forumin e letersise qe denohen me shume se ofendimet apo dalja jashte teme. Ketu behet fjale per 'vjedhje' te mendimit!

Nq se dicka e tille do te lejohej ne forum atehere nuk do te kish fare Forum Letersie, madje nq se shoqeria do i lejonte vjedhje te 'mendjes dhe fjales' ne cfaredolloj niveli, nuk do te kish fare letersi.

Po te kesh nevoje per me shume informacion dhe nuk ke arritur te lexosh temen per te cilen behet fjale, mund te ta dergoj me mesazh. Megjithese ne kete pike mendoj se eshte dicka midis 'biligoa' dhe moderatoreve, e nuk ka nevoje per shume diskutime.

Respekte,
    Fiori

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Fiori

Te Falenderoj Per Pergjigjen Tende.
    Une Nuk Kam Arritur Te Lexoj Arsyen E Perjashtimit Te Biligoa, Por Si Te Kam Shprehur Dhe Ne Hapjen E Temes Un Jam Ne Moshe Madhore Dhe Ate Qe Un Flas Shkruaj E Mendoj Nje Here Me Perpara Qe Te Mos Gaboj..
    Nese Eshte Dicka Qe Mua Me Dhemb Ta Perdor Ate Shprehje (vjedhje) Do Te Vleresoja Veprimin Tuaj Per Kte Gje.
    Por Thjesht Pasi Kam Lexuar Shume E Shume Nga Temat E Personit Ne Fjale Me Kan Pelqyer Shume Dhe Kjo Ishte Arsyeja Qe Mora Mundimin Dhe Te Hapja Kte Teme..
    Thjesht Mendoj Une Do Te Ishte Me Mire Nje Paralajmerim Dhe Jo Direkt Perjashtim..
    Nese Un E Di Qe Shigjeta Di Se Cben Mbasi E Kam Then Qe E Vleresoj Shum Si Person..

Dhe Nje Here Te Faleminderit Per Pergjigjen Tuaj

Me Respekt

Eduart Hoxha

Tirane Me 17.12.2007...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Eduard per koke tende c'ju jep rendesi ketyre mor aman...Keta kane te drejten me vete ne kete rast e ti vetem sa u jep goje te flasin sa mire e bejne punen e zbatojne rregulloren...

Bilingoa nese ka vjedhur shkrime te rrije urte ate jave apo muaj sa eshte denimi e pastaj te vije prape a te gjeje nje forum tjeter...

E perseris nuk eshte gje e mire ti kundershtosh kur kane te drejte,se u rrit mendjen....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Hyj Njeriu

Un I Jap Rendesi Cdo Anetari Qe Me Pelqejn Ne Postimet Qe Ben, Ashtu Si Te Jap Dhe Ty Rendesi Ne Postimet E Tua Te Cilat I Vleresoj Sinqerisht...
    Une Kam Nje Parim Zerin Tim E Ngre Per Nje Person Qe E Vleresoj Per Shkrimet Interesante
    Un Biligoa Se Njof Fare , Ate E Njof Vetem Me Anen E Postimeve Te Saj, Dhe Kjo Eshte Arsyeja Qe Une Kam Hap Kte Teme ...

Por Nje Pergjigje E Kam Marre Nga Fiori Dhe E Vleresoj Pasi Shume Rralle Ben Vaki Te Te Japin Nje Pergjigje.
    Me Kupton Besoj?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Muahabet i mbyll per mendimin tim! U perjashtua iku ai film... nuk te pelqen... nderro forum. Nuk do te nderrosh rri edhe mos bej ciu. E thjeshte apo jo?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Muahabet i mbyll per mendimin tim! U perjashtua iku ai film... nuk te pelqen... nderro forum. Nuk do te nderrosh rri edhe mos bej ciu. E thjeshte apo jo?

Nuk behet fjale per 'rri dhe mos bej ciu'! Te gjithe shkrimtaret qe marrin pjese tek Forumi i Letersise i dine shume mire problemet qe hap nje shkrim i vjedhur.

Personi qe u perjashtua jo vetem qe kish vjedhur 'meditimin', por as nuk morri mundimin te qartesonte te tjeret ne lidhje me te. Gje qe tregon se shume shkrime mund te jene vjedhur nga ajo vete, e ne nuk jemi ketu qe te vleresojme apo ti japim shkas 'vjedhjeve' te ketij lloji.

Ironia e disa tipave qe kane marre pjese tek kjo teme eshte se ju as shkruani e as lexoni tek forumi i letersise, por jeni shume te gatshem te gjykoni...qesharake per mendimin tim!

p.s. Eduard te lutem shkruaj me shkrim normal dhe mos i fillo te gjitha fjalet me shkronje te madhe. Postimet behen te veshtira per tu lexuar si dhe ne 'gjuhen' e internetit duket sikur je duke thirrur per dicka

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475

Kush perjashtoi Biligon mor te pandehur

Nuk kam tru ta kapi nej urrejtje anti patike,anti shqiptare nga shqipfolsat e rankoviqit dhe te Jenullatosit qe per arsyje biznesesh kapitali ,ngritje rrogash,ndrrum fejesh,sod shqiptaret u ban nam me letra greke e me cent tauleti per ti perjashtuar antaret me te Devolshem te atdheut,keta jan kriminel!!!

Kjo esht hera e fundit qe ekrkoj ankes dhe shpresoj se mabs kesaj do te shikojm ndryshe mundsit e zgjidhjes se kesaj pune me deshir apo me dhun,kjo le t embetet deshir e juaja por jo kurr interes .
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ABytyqi Lexo Postimin
    Nuk kam tru ta kapi nej urrejtje anti patike,anti shqiptare nga shqipfolsat e rankoviqit dhe te Jenullatosit qe per arsyje biznesesh kapitali ,ngritje rrogash,ndrrum fejesh,sod shqiptaret u ban nam me letra greke e me cent tauleti per ti perjashtuar antaret me te Devolshem te atdheut,keta jan kriminel!!!

Kjo esht hera e fundit qe ekrkoj ankes dhe shpresoj se mabs kesaj do te shikojm ndryshe mundsit e zgjidhjes se kesaj pune me deshir apo me dhun,kjo le t embetet deshir e juaja por jo kurr interes .
    Te ka faj trimi , me keto deklarata nuk do ishte ndonje cudi e madhe nqs do ta shihje veten me pushime me anetarin qe te ka frymezuar lol.

Lexo temen ketu edhe qetesohu lol:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88689

PS: Ate togfjaleshin "nuk kam tru" c'e deshe qe ne fillim te postimit, ta kishe lene per ne fund .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •