Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    I nderuari Apollyon....
    Mbasi te fshiva kete postim ne fillim nuk te dhashe verejtje dmth bera vetem fshirje...Dhe ti pas kesaj postove duke thene qe nqs moderatoret te fshinin postimin ishin homoseksuale
    Ma gjej kte postim tekstualisht sic e ke shkruar ktu. Ose ndonje moderator tjeter le te shkoje ta shohe se si eshte postimi origjinal, sepse ky eshte i modifikuar nga moderatorja ne fjale.

Paska qene presion nga ana ime.. pffffffffffff

ps: xfiles spo behet fjale per postime te fshira, po behet fjale per ate postim qe me eshte dhene verejtje, edhe verejtja eshte dhen per ate postim qe kam nxjerr ne fillim te temes, nese qenka e drejte qe per ate postim te me jepet verejtje, Ok dakord jam dhe une

Hajt simpatizanti tjeter kush e ka radhe..?? Next
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ma gjej kte postim tekstualisht sic e ke shkruar ktu. Ose ndonje moderator tjeter le te shkoje ta shohe se si eshte postimi origjinal, sepse ky eshte i modifikuar nga moderatorja ne fjale.
    04:43, 16th Dec 2007 DI_ANA Postimi i Redaktuar

Ne temen per te cilen behet fjale te nenforumi "tema shoqerore" postimi i dyte tu la pasi u hoqen presionet qe beje,dmth fjalet.
    Para se ta beja i çova nje mp Smod Darius ku i jepja linkun dhe postimin para se une ta modifikoja..
    Dmth ai mund ta vertetoje....
    Nuk jam genjeshtare!Ti po genjen dhe shume bukur dhe nuk me duket e drejte.
    I lutem Smod Darius te konfirmoje theniet e mia..
    I dhashe linkun dhe nr e postimit...
    Verejtja tu dha pas ofendimit per moderatoret dhe nuk eshte personale pasi nuk jam mashkull per te qene homoseksuale,e bera per moderatoret dhe per forumin.
    E meritoje dhe pike...per mua e meritoje!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-12-2007 më 13:42
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Di_Ana ti e ke modifikuar postimin tim, edhe ti e di shume mire kte gje.

Postimi im origjinal ishte :

Nje bote pa femra do ishte nje tufe me homoseksuale.

Edhe te nderuar moderatore, mos na i fshini postimet kot, sepse do ju fus edhe ju te lista.

Tani ti je e sigurte se per cfar liste e kam un fjalen?? Per cfar liste po flas un di gje ti? Mund te jete liste buke, mund te jete liste injorimi, mund te jete liste qe sju shperfill fare.. pse i shton vete te tjerat ti kur postimi im origjinal ishte ky me siper!!!! Pse modifikon postimin tim origjinal, pse i ndryshon fjalet e mia?? Kush ta jep kte te drejte??

Tani me thuaj, kush ta ka dhen te drejten te modifikosh nje postim te ber nga une edhe ta paraqesesh ne ate menyre qe te pelqen ty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Di_Ana ti e ke modifikuar postimin tim, edhe ti e di shume mire kte gje.

Tani me thuaj, kush ta ka dhen te drejten te modifikosh nje postim te ber nga une edhe ta paraqesesh ne ate menyre qe te pelqen ty.

Sepse kuptohet dhe eshte e qarte per cilen liste ti flet,nuk jemi aq injorante,po te kisha vene verejtje per listen do me thoje keto fjale dhe keshtu ta dhashe te i pari verejtjen " per mungese serioziteti ne diskutime"!
    Te drejten e modifikimit dhe te fshirjes e kam pasi jam moderatore dhe do ta kishe edhe ti po te ishe...
    Kurse ti te drejten e ofendimeve nuk e ke!!Te kam modifikuar postimin duke hequr presionet,ky ishte modifikimi i bere nga une dhe ti kete e di shume mire!
    Mbarova me pergjigje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-12-2007 më 14:02
    "Carpe Diem"

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk ke pse hap temë për një vërejtje/paralajmërim, mjafton të kontaktosh me një nga Smod.

Nëse nuk do ta kishte dhënë mod. DI_ANA atë paralajmërim do ta kisha bërë unë. Të kam fshirë me dhjetra postime jashtë teme apo ofenduese. Paralajmërimin nuk e ke marrë vetëm për postimin në fjalë.
    Në rregulloren e forumit të është bërë e qartë se nuk ke të drejtë të ofendosh stafin e tij.
    Nuk e kuptoj si vjen e ankohesh kur je në faj kokë e këmbë.

Nëse ke ndonjë pyetje më kontakto me mesazh privat.

Kjo temë mbyllet këtu!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Parregullsi ne listat e zgjedhesve? Asnje ankese per listat ne KQZ
    Nga flory80 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 15:23
  2. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  3. KQZ: Zgjedhjet lokale në bashkinë e Elbasanit të pavlefshme
    Nga ClaY_MorE në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 02:12
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-09-2003, 06:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •