Se pari uroj qe femija te linde sa me i shendetshem dhe u rritte ne pqe e lumturi. I uroj dhe nenes se bebes nje lindje sa me te lehte dhe ti rroje djali.
Po jap ca emra dhe une dhe shpresoj qe ti ndihmoj sadopak:
Dario
Rei
Nesti
Emanuel
Se pari uroj qe femija te linde sa me i shendetshem dhe u rritte ne pqe e lumturi. I uroj dhe nenes se bebes nje lindje sa me te lehte dhe ti rroje djali.
Po jap ca emra dhe une dhe shpresoj qe ti ndihmoj sadopak:
Dario
Rei
Nesti
Emanuel
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Urime urime...
Joel-emri djalit tim! (emer francez)
Gjithe te mirat!
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Une do te sygjeroja :
Iliriot
Ilir
Arbër
Dorian
Antonio, te pergezoj per femijun dhe uroj qe te jete i shendoshë mbi te gjithat, nënës se femijut i uroj nje pushim te duhur sepse do te ka nevoj ndersa ju, nje gjume te rehatshem
Sa per emër te femijut, te kuptoj, eshte nje moment qe ndihesh ne dilemë dhe deshironë emrin me te mire por prapë, cili emer eshte me i miri?
Ketu i lexuam shume emra nga me te ndryshem, secili e shkruajti emrin e tyre me te preferuar (mirë) dhe eshte veshtire te vendosesh.
Ne nje faqe tjeter ne kete forum eshte shkruar mjaft gjatë per emra, sidomosë, per emra Shqiptarë . Nese klikon ketu do te lexon nje shkrim timin ku kam shkruar per ate se a duhet te emërojm me emra Shqiptar apo jo. Gjithashtu keni disa shembuj konkret per ata qe i emrojn femijet me Daniel, Richards, Rey etj
Permdryshe nese doni ti lexoni faqet dhe te gjitha mendimet e tjereve per kete temë ateherë kliko ketu dhe vazhdo para apo mbrapa per komentet tjera.
Emri duhet ti pershtatet edhe mbiemrit, nese mbiemrin e ke te gjatë atehere sugjerohet qe emri te vendoset sa me i shkurt.
Sidoqoftë, e dijë qe femiju nuk do te ngelë pa emër, prandaj, une i deshiroj shendet te mire e lumturi gjatë gjithe jetes.
Me nderime,
Flag
Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 18-12-2007 më 17:52
antonio ne rradh te pare djali te te rroj dhe ne dasem jarebi
emri qe me pelqen me shume eshte Daniel
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Urime ne radhe te pare nqs. do te isha ne vendin tend emri qe do ti vendosja djalit tim do ishte
KLEJTO....
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Blerim,Nertil,Ilvi,Ylber,Alban!!!
uroj qe femija te vije ne jete shendosh e mire, dhe nusja te mos kete probleme!!
Dua te te them ne se nuk e di,qe ne disa kultura emri mendohet te ushtroj nje rol shume te rendesishem ne te ardhmen e njeriut.(Mund te lexosh dicka psh mbi Numerologjine dhe kriteret e numerologeve per venjen e emrave).Ato mbeten hulumtime ezoterike pa asnje baze shkencore por te pakten thjesht qe mos te te mbetet pishman me vone pse nuk i ke mare parasysh ato kritere hidhi nje sy shkrimeve mbi Numerologjine.
Si emra me te bukur shqiptar te sugjeroj:
Artan
Ilir
Po i vure nje nga keto emra femijes te siguroj qe nuk do te pendohesh kurre.
Te uroj qe me po kete kujdes paraprak qe po tregon per zgjedhjen e emrit te gjesh kohe dhe mundesi per t'u informuar ne kohe per te mare te gjitha masat per rruajtjen e shendetit si te lehones ashtu edhe te femijes!
Good luck to your baby!
Vija emrin djalit Topekec. Pse topekec do thuash dhe jo Topedem ose ndonje gje tjeter:
Emer shqiptar
Emer i vecante
Emer i perkthyeshem ne anglisht [Billy-Goat]
hajde ta gezoj.
Krijoni Kontakt