deseart emer 100% shqiptar
deseart emer 100% shqiptar
Mua me pelqen emri Ilir ose Erion, njeri tregon rrenjet tona me te lashta e i jep etikete mencurie djalit, kurse erion=era+jone dmth i shpejte, i shkathet etj
Urime e jete te gjate kur te lindi djali!
Kerkoj nje emer djali!
--------------------------------------------------------------------------------
Shume te nderuar forumiste,
Se shpejti pres te behem baba (brenda javes) dhe jam ne kerkim te nje emri te bukur djali. Besoj qe te me ndihmoni qe te gjej nje te mire.
Paraprakisht Ju falemnderit!
Pres propozime...
Pershendetje, urime , me jete te gjate dhe te lumtur djali.
Propozoj emrin ART , emra tjere : Arber,Blerim,Rinor ,Premtim, Besfort, Meriton,Ylli,Ylber,Betim,Besim,Shkelqim,Florim, Jeton,Dardan,Kreshnik,,Kushtrim,Krenar,Egzon, Fisnik,Fitim,Bujar,Admirim, Margaritar etj etj.
Kaq , nuk po me kujtohet ndonje emer tjeter qe me pelqen.
Hmmmmmmmmm
Tregona si do te ja vesh emrin djalit.
Tung.
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Se pari, urime per familjen tuaj dhe djali me jete te gjate.
Sa per emer une do te rekomandoja dicka qe eshte unike per ju te dy si cift ose familjen tuaj ose dicka te vecante per ate femije....
Disa emra cunash qe mua me pelqejne jane: Alban (shkurt Albi, eshte mese shqiptar), Endrit, Vigan (shkurt Vigi, keshtu e quajne nipin tim
), Daniel (Danny shkurt).......
Pergezime!
Respekte
Propozoj emrin olsi ,kreshnik ,arber, kristian ,spartak, marko ,mario,
elton erjon etc ka shum emra
por ka edhe emra te bukur te tjer qe jan ne europ nuk eshte i thene ti vesh emer
shqiptar thjesht vi nje emer qe ti pelqen![]()
Antonio,
djalin ua falte Zoti te shendoshe dhe ua rritt me prinde t`vet e me vllazen e motra!
Nuk po ta di shijen…se dikush i do me shume emrat qe „shkelqejne“…
Mua me pelqejne emrat e vjeter shqip. Tre djemte e mi i kane emrat:
Gege,Gent, Toske.
Propozimi im per ty :
Urtak,
Rreposh
urime per djalin qe do te lindi dhe te shpetofte dhe nusja se eshte kryesorja por per emer nje emer po shkruaj emrin marlin e ka nipcja im ose enrikue ose michael
Ju falemderoj per propozimet dhe uratat!
Me keni ndihmuar shume, por nuk mund ta zgjedhim ende emrin definitiv. Nuk mund te biem dakord me gruan...
Natyrisht qe do t'Ju lajmeroj per emrin qe do t'ia ve kur te linde!
FLM edhe nje here
vija emrin alban emer puro shqiptar ose skender
Krijoni Kontakt