sidoqoft, skishte nevoj aspak ta shenoje ate fjali... Selam
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Bravo i qofte Tani e ka rradhen Zidane te ndertoj xhami ne franc
ALLAHU ja shperblefte
JO SEKS PARA MARTESE
bravo i qoft ene ska nevoj per komente te tjera
po kom lexuar njeren nga gazetat kosovare gjat muajit te shejt Ramazan , per Kanoute se ishte nje Mulsiman i vertet dhe aty shkruante se e agjeron ramazanin edhe pse stervitjet i ka te veshtira gjithashtu edhe gjat lojes, dhe namazin po e falke ne kohen e vet qoft edhe ne zhveshtore , dhe qka eshte me rendesi te permendet se i ka hedhur posht mendimet e drejtuesve te Sevilles se agjerimi mund te ndikoj, perkundrazi Ai tha se kjo me jep forc fizike, shpirterore, dhe psiqike. Gjithashtu edhe ne skuadren e Barqes , ne mesin e fushes YAya ture , Abidal dhe Lilijanturan, e kan agjerauar dhe qka e kom verejt une, nese ndeshjet ishin ne kohen e iftarit Ata nuk kan luajtur ne pjesen e pare - kjo eshte qka une e kom verejt .... pra ALlahu e shperbleft Kanouten me kete gjest te mire.
Kanute edhe gjatë Muajit te Ramazanit agjeronte edhe gjatë ndeshjeve te cilat i luante ne la liga...
Madje ne perfundim te pjeses se parë te lojes gjatë pushimit prej 15 minutave,falej ne zhveshtore,keshtu tregojn shoket e skuadres se tij Sevilla...
Poashtu nje gje qe te befason tek ky djalosh eshte fakti se kur i ehste ofruar ne menyre te imponuar nga klubi qe te bart ne fanellen e tij nje sponozor te nje Bastore sportive,Kanute e refuzon kete veper ,mirpo me insistimin e klubit ai vndosi ta bart ,mirpo parat e ketij sponzori ia jep te verferve.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt