Pa cfar derexhe jemi ardh edhe brari me than dicka pėr SKenderbeun!
TI brari-VEQ E KI NĖNSHKRU ME MILLOSHEVIQIN , A PO TĖ KUJTOHET?!(1999)
A KA NEVOJ PĖR FOTO E DOKUMENTE?!!!
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
kill blushisti.. hajt hup kopil shkau..
wite knajt..
te kam pyetur ku e ke marre poezine..
pra skam bere koment a e bukur a e pa bukur.. pse po nxirrni konkluza kot..
nuk thash se ben aktrim me poezin a skenderbeun.. por kto nickat anglisht nuk i kam qejf..kaq..
tash ne teme..
ketu qenka fol shum per skenderbeun e duhet koh me i lexu e me dhan mendim..
poezia qe ke sjell eshte shum e bukur prandaj desha te dij autoret e burimin..
cdo te mire knajt..
Mire me Brar mire se u keqkuptum.
Autorin e poezise nuk e di por eshte nje poezi per 540 vjetorin e vdekjes se tij.Edhe aty ku e mora une qe eshte ketu nuk e thote kush eshte autori.Hidhi nje sy vete.
TI brari-VEQ E KI NĖNSHKRU ME MILLOSHEVIQIN , A PO TĖ KUJTOHET?!(1999)
Edhe sa i pėrket dokumenteve , mė fal se e di qė nuk ka nevoj.
Nė ramin mė tė mir (tė artė)e ki fut foton e takimit vllazėror tė Milloshit dhe Brakit.
Nė anėn tjetėr , rami i argjendit , marrveshjen me nėnshkrime.
Mesiguri nė mes tė kėtyre dy ramave e ki naj guri!
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Figures se Gjergj Kastriotit, ne Historine Shqiptare i eshte dhene vendi i duhur, vendi i nje njeriu sa madheshtor, aq edhe te thjesht, nje strateg i madh ushtarak por edhe nje ushtar i thjeshte, nje udheheqes i sukseshem dhe nje diplomat i jashtezakonshem. Gjergj Kastrioti eshte nje figure qe per mua simbolizon suksesin ne luften ndaj tiranise dhe fisnikerine Shqiptare. Fama e tij ne Europe, per mendimin tim nuk eshte ne vendin e duhur. Gjergj Kastrioti eshte nje Strateg qe luftoi njekohesisht, madje ishte dhe shtylla kryesore e mbrojtjes se kultures Europiane. Dhe nese shtetet e Europes kane te trasheguara keshtjella dhe monumente mesjetare, kjo eshte merite e Gjergj Kastriotit dhe bashkeluftetareve dhe komandanteve te tjere Ballkanas te ushtrive te asaj kohe, siē eshte edhe Janosh Huniadi. Ne Europe eshte me i famshem, Bonaparti, Henerikerit, Rikardet dhe lloj lloj mbreterish dhe princerish te tjere qe hapnin gjithnje luftera te kota per hakmarrje mes tyre, nderkohe qe ky Strateg i madh nuk ka famen e merituar si mbrojtes i kultures perendimore. Me me kenaqsi flitet per nje kulture greke, kulture se ciles ka filluar ti vertetohet origjina e saj e rreme (pra jo-greke por ka me shume mundesi te jete ilire), sesa per heroin e lirise se Europes.Postuar mė parė nga biligoa
Ne fund te fundit ēfare presim ne ta njohe Europa Gjergjin si nje njeri te tille , kur mes nesh kemi pjella te zeza filo-arabe qe i shijon me shume nje fekale e huaj se sa nje embelsire e vendit ku jetojne (pasi nuk mund te them qe ata jane shqiptare te paster).
Per Haxhi Selman Sabri Türgüt Abazin e ke mer?Po normal kur kemi denglat e otomanve dhe e hordhive te zeza qe kane mbetur nga ushtria e sh*erdhyer otomane.Mos e vrit mendjen se do dezinfektohen me Zyklon B.Lere te bej qejf Haxhi Selman Sabri Türgüt Abazin se do i vij koha te knoj para nesh pastaj.Ne fund te fundit ēfare presim ne ta njohe Europa Gjergjin si nje njeri te tille , kur mes nesh kemi pjella te zeza filo-arabe qe i shijon me shume nje fekale e huaj se sa nje embelsire e vendit ku jetojne (pasi nuk mund te them qe ata jane shqiptare te paster).
Tod zu der Verräter
Krijoni Kontakt