Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 13:38
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 13:40
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 13:57
Albania is so beautiful!
U mahnita fare!
Ndryshuar për herë të fundit nga Michaela : 20-03-2008 më 12:48
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 14:06
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 13:59
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 14:00
Me keqardhje po ju paraqes dhe kete video qe eshte per ta pare vetem ne shqiptaret dhe jo tjeret sepse ky eshte realiteti shqiptar te cilin ne duhet ta ndryshojme dhe jo ti bejme qejfin vetes duke u kenaqur me videot reklamuese per turizmin shqiptar te cilat kane per qellim terheqjen e turizmit dhe mire bejne nga nje ane...
shikojeni deri ne fund
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 20-03-2008 më 14:03 Arsyeja: Lexohet edhe me gërma normale
Kush është autori i kësaj video? Me ato autobusë që pashë në foto duhet të ketë nja 7-8 vjet të mira si video/foto?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Autorin e thote ne fun te videos.
Ka dhe disa foto te vjetra por jo 7-8 vjecare. Ne thelb e tregon realitetin. Shqiperia eshte vend i bukur, por ne e kemi bere ashtu prandaj i kane ngelur vetem bukurite qe i ka fale zoti se ne kafsharet e kemi katranosur vendin e shqipes.
Krijoni Kontakt