ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Un nuk di ju tifozet e Barces se cfar njerz jenii po te ishte barca nr#1 Do ishte ne vend te mar moree ne La Liga e jo 4 pik me pak se vendi i par ikni se nuk dua te flas me me kta njerz qe nuk Jan per futboll kan mesuar emrin ronaldinho edhe messi tash ta qajn koken ku ishte ronaldinho para 5 viteve kur Rauli fitonte Ch/L etj etj e tashi Thuani Ronaldinho Nr1 Paaaaaa Mos keni dert se Kaka do tja ha Shpirtin ronldinhos po edhe messit...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Casillas Apo Valdés ???
Pepe apo Thuram apo Milito????
Ramos apo Abidal ???
Diarra apo Touré ????
Raul Apo Henry???
Robinho apo Krkic nese dush mund ti Besh bashk me Dosa Santos edhe nuk do Tja Kalojn Robinhos..
Qka thua ti te Kta Krahasime e di qe do gjeni Bishta ju prap Du thuani jo aj jo ky se nuk Pajtoheni kurr as Humbjet nuk Pranoni...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Neyse per ju fansat e deshtuar ndoshta mbasi jeni ne Nou Camp do te na mundeni po kur te vini ne Berrnabeu Valdezi nuk do ta di se ku eshte topi pasi Robinho , Raul , R.V.Nissterloy do ja rrasin 5 copa e hiq me pak.
E sa per penzionistin RAUL G. ju kujtohet se para nje viti ne javen e katert te LA Liges ju rrasi gol qysh ne minuten e pare .
Dhe mos harro se Rauli vetem gjate karrieres se tij ka shenuar 10 gola kunder barcelones.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Une kam pasur problemet e mija o cun... Sa per topin e arte e kam thene qe Kaka`ka me teper mundsi nga Messi per t'a fituar ate trofe....Pasi kishte fituar sezonin qe kaloi championsin.
Gjithesesi MESSI eshte lojtari numer nje ne bote.
Ti mos fol per ate Manchesterin e lodhur. Une ketu jam dhe ketu do jem. BARCELONA eshte fituese e championsit dhe e primiera division 2007-2008. Ju terbehuni nga inati.
Pershendetje nje here Davius djali
Per sa i perket ndeshjes Barcelona fiton lehetesisht. Minimumi i ndeshjes eshte 3-0 per Barcelonen![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
hehhhheehehe
tash ne jemi duke qeshur me postimin tend qe e ke bo palidhje pa kurfare ideje
e pamundura do te ndodh qe reali do te fitoj ne Camp Nou me rez.4-1 per realin
gjithashtu ta perseris se qfare spektakli deshiron bota me perbindesha si :Ronaldinho(cipiripi).Messi,Henry(qiftelia),eto'o, xavi .deco,iniesta,puyol,etj......dhe me portier te klasit te ulet siq eshte V.Valdes
bota deshiron te shiqoje loje me yje qe dhurojne spektakel te papare:Robinho.Robben.Nistelrooy,Sneijder,Sergio Ramos,Casillas,Cannavaro,Legjenden:RAUL,Diarra etjjjjj......................
We Are Simply The Best REAL MADRID
ti ke then qe KAKA do e fitoje topin e arte se ka me shume mundesi
mirepo po ta fitonte messi do thoshe se e kam ditur qe messi ka me shume mundesi se KAKA..............................
MESI eshte lojtari me i mire pas Robinhos, Kaka-s.C.Ronaldo-s
spo flasim per manchesterin e lodhur po per kampionin ne fuqi te anglise,
rezultati final:Barcelona-Real Madrid 1-4
We Are Simply The Best REAL MADRID
Normale fiton >BARCELONA<
Krijoni Kontakt