Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni Pro apo Kundra denimit me vdekje per vrasesit? Pse?

Votues
224. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, jam Pro denimit me vdekje!

125 55.80%
  • Jo, jam Kundra denimit me vdekje!

82 36.61%
  • Ndoshta!

17 7.59%
Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 282
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Qe nje vend te arrij te zbatoj denimin me vdekje duhet te jete nje vend tejet i perparuar, zhvilluar dhe domosdoshmerisht me nje drejtesi te hekurt, ta pagabueshme, pra te kulluar. Cili vend i perafrohet ketyre kushteve? Shqiperia eshte shume larg ketyre parametrave. Mos ndoshta USA? Eshte nje vend ku denimi me vdekje ka kohe qe zbatohet, ligje te rrepta, me masa denimesh qe nuk jane te ngjashme me ato te Europes(perendimore). Pra eshte nje vend jo vetem i zhvilluar por edhe me nje eksperience te madhe ne kete ceshtje. Lind pyetja. A eshte e mundur te gaboj drejtesia ne identifikimin e vrasesit te vertete, a eshte e mundur qe gjithmone te ndeshkohet "i keqi".
    Une po ju them qe JO. Vetem ne USA ekzistojne rreth 100, mos me shume denime me vdekje te ekzekutuara, te cilat mbas verifikimeve te mevonshme eshte vertetetuar pafajsia e personave te ekzekutuar.
    Pra perfundimisht mund te them se: "denimi me vdekje" eshte i nevojshem por nga ana tjeter eshte nje vendim i "pakthyeshem" dhe si i tille i pakorigjueshem. Perderisa ne jemi qenie qe gabojme, po keshtu edhe drejtesia nuk mund te jete e pagabueshme. Si rrjedhoj une do te isha me i predispozuar per burgim te perjetshem, i cili te zbatohesh me drejtesi dhe perpikmeri.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Jam PRO vetem pa dhimbje

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Kundra, gjithmone kundra!

Nuk i takon njeriut qe te vendose mbi jeten e njeriut.

Denimin me vdekje mund ta shikosh si akt vrasje! Praktikisht, ne kete rast, ligji dhe krimineli kryejne te njejten akt: Vrasjen! Vetem motivet ndryshojne. Nderkohe qe krimineli vret per motive nga me te ultat qe egzistojne, apo kryen krime nga me te pa imagjinuarat....ligji vret nen petkun e jusifikimit! Nje pyetje duhet ti shtroni vetes: A e ben krimin te pabere denimi me vdekje? A e kthen viktimen ne jete? Nese pergjigja do ishe po, peronalisht do e shikoja denimin me vdekje si dicka teper te demosdoshme.

Burgim i perjeteshem do ishe alternativa me e paster e denimit. Pa "sikur", pa "neqoftese" pa "me fal" pa kosiderimi zbritje denimi. Gjith jeten deri ne vdekje prapa kangjellave.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

I'm in love with you Maska e enderrimtarja
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten e endrrave, vetem aty mund te jem gjithēka per ty
    Postime
    71
    Kundra denimit me vdekje, kush gabon te kalbet ne burg. Eshte e thjeshte ta vrasesh se i jep fund menjehere vuajtjes se tij. Pastaj ne s'jemi dot pergjegjes per jeten tone do jemi per jeten e te tjereve, vetem Zoti e jep dhe e merr jeten

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Une mendoj qe denimi me i rende te jete me 30 vjet pushkatim .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

I'm in love with you Maska e enderrimtarja
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten e endrrave, vetem aty mund te jem gjithēka per ty
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Une mendoj qe denimi me i rende te jete me 30 vjet pushkatim .
    LoooooL ne me nje plum ikim per dhjam moj, pse Tomi (te Tomi me Jerry) eshte ai qe t'i baj plumi rrokoshet? hahahahahahaha se me knaqe

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    denimi me vdekje per disa raste eshte shum i leht, pastaj ai qe do ta ekzekutonte nje te denuar me vdekje edhe ai do te behej vrases.vetem zoti ka te drejt ti merr jeten njeriut .futja 700vjet burg te rende dhe pune te rende dhe kjo do te ishte me e rende sesa nje plumb ose karrig elektrike.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Vrasesit nuk meritojne te rrojne
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Little angle Maska e adela 16
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    ne endrrat e nje dashurie te pamundur
    Postime
    22
    kundra. vetem zoti e vendos jetgjatsine tone. varet nga arsyet e vrasjes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    21
    Une ashtu si dhe pakica ne Sondazh jam per Ndoshta.
    Nuk jam per JO duke patur parasysh si po vriten njerez perdite ne gjakftohtesi dhe nuk merren denime kapitale per ta. Qe as nuk jane penduar per ate qe kane bere, jo vetem qe kane shuar jeten e dikujt por kane hapur nje plage tek familjaret e tyre.
    Nga ana tjeter jam per jo sepse nuk dihen rrethanat mbi te cilat nje vrasje ndodh. Cfare nese ishte nje perdhunim? Apo nese nje nene e lodhur nga jeta dhe nga bashkeshorti i saj qe i vinte cdo nate xurxull dhe mbi te gjitha e dhunonte arrin deri ne vrasje te tij?
    Marrja e jetes se dikujt tjeter seshte e mire dhe une nuk jam aspak pro kesaj, por gjithnje ka nje "POR", asnjehere smund te arrijme ne konkluzione pa ditur detajet.

Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Antologji e plagėve nėn terrorin komunist
    Nga Dr Rieux nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 10:08
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •