jam kundra... ato qe vrasin te tjer sduhet ta ken aq te let vdekjen tak fak... me duket denim me i mir burgu i perjetshem
Po, jam Pro denimit me vdekje!
Jo, jam Kundra denimit me vdekje!
Ndoshta!
jam kundra... ato qe vrasin te tjer sduhet ta ken aq te let vdekjen tak fak... me duket denim me i mir burgu i perjetshem
Kundra!
Vrasja justifikohet vetem per vetembrojtje.
C'do arsye tjeter eshte e pajustifikueshme. Nuk ka motiv konkret pse duhet kryer nje vrasje nqs dikush eshte i izoluar dhe nuk mund te vrase apo demtoje me asnje tjeter.
Nje person i tille do mbyllej ne nje qeli pergjithmone. Per kete po qe jam dakort! Ne vend te denimit me vdekje, duhet denimi i perjetshem, duke hequr te drejten e faljes.
Si taksapaguese do isha shume me e qete nqs do paguaja qe dikush te jetonte pa pasur mundesi te demtoje askend, sesa te autorizoj nje vrasje qe nuk parandalon asgje, me parate e mia!
Ata qe mendojne se denimi me vdekje do bente nje kriminel te mendonte dy here, enderrojne me shume se c'duhet naten, dhe kane nevoje per ilace gjumi.
Gjithashtu, denimi me vdekje do kercenonte dhe madje ndalte rrugen e Shqiperise per ne BE, pra bie ndesh me orientimin e vendit tone.
C'do kriminel eshte rritur nga shoqeria ne rradhe te pare, dhe nqs ne nuk kemi qene ne gjendje ta edukojme sic duhet...deri ne momentin qe ai ka zgjedhur te kryeje nje krim te rende, faji kryesor bie serish tek ne, dhe jo tek ai. Diku ne kemi gabuar, diku ai ka rene ne nje humnere, dhe ne si shtet nuk kemi qene aty per ta ndihmuar, edhe pse kjo eshte detyra jone.
Denimi me vdekje do ishte mbulimi i jashteqitjes me urine.![]()
As qe du me dit!
me duket absurde pse ne ato vende qe denimi me vdekje ekziston jo vetem qe nuk ka ulje te kriminalitetit por do thoja te kunderten !!! te jete faji i kriminelave 'sypatrembur' apo faji i denimit me vdekje ??? denimi me vdekje do thoja qe nuk eshte zgjidhje !!! duhen pare rrethanat ne te cilat vjen krimi !!! situata ne te cilen ndodhet krimineli apo ai/ajo qe ka kryer kete veper penale !!!duhet thene edhe nje gje te tjeter !!! qe ne disa vende eshte kerkuar te hiqet me ligj denimi me vdekje pasi 1 /4 e te denuarve dilnin te pafajshem mbas ekzekutimit !!! qe do te thote qe ne 12 te denuar 4 te jene te pafajshem pra nje humbje kolosale !!! kshu qe kur thoni pro denimit me vdekje disa ktu ta mbrojne mendimin e tyre me argumenta edhe jo te shkruajne sa per shtim postimi !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Sas,
po kuptohet qe kur aplikohet denimi me vdekje merret parasysh rrethana e ngjarjes, motivet, etj etj. Nuk eshte se i vrasin te gjithe.
Po ai qe vret dhe perdhunon nje femije, a nuk do vrar?
Po ai qe vret nenen , ai qe vret motren, ai qe masakron shume persona, a nuk do vrare?
Plus qe ligjet duhet te jene me te forta,
E tha mire DI_ANA, ka shume absurditete ne ligjet e sotshme, pedofilit i jep denim pothuajse te njejte me ate qe shet droge psh, me pretekstin e semundjes psiqike.
Ec plako, vrasim e presim se na falet, jemi te semure, gjynaf.
ligji ekziston por zbatimi i tij le per te deshiruar !!! do marr kodin penal te Republikes se shqiperise edhe do te tregoj qe ligji eshte mese i qarte dhe shume i rrepte per ata qe kryejne krime te tilla,ky kod e di ti xfiles qe kodet penale jane nxjerr per restaurimin e kriminelave edhe per te bere nje shoqeri sa me te mire jo qe te kene natyre represive keto kode !!! por ama eshte zbatimi i ketij kodi penal qe le per te deshiruar !!! eshte faji i sistemit jo i ligjit !!! sepse sistemi ka dal mbi ligjin !!! ata qe ohne denim me vdekje direkt ta them une me 100 qe nuk marrin vesh nga kjo gje !!!gjithmone do kete !!! nje perjashtim qofte edhe per denimin me vdekje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Jam kunder denimit me vdekje per arsye se me duket e paket si denim per nje njeri qe ka kryer nje krim te rende.Burg i perjetshem pa asnje mundesi per liri me duket me e rende se denimi me vdekje.
Denimi me vdekje eshte zgjidhje per monstrat qe po na mbushin qytetet tona, apo t'i leme te jetojne prape e te kryejne mizori tjera?
Pro dhe me nje po te modhe , vecse dua qe te ken nje vuajtje gjat vdekjes dhe te jete e ngadalt .
Krijoni Kontakt