Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni Pro apo Kundra denimit me vdekje per vrasesit? Pse?

Votues
224. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, jam Pro denimit me vdekje!

125 55.80%
  • Jo, jam Kundra denimit me vdekje!

82 36.61%
  • Ndoshta!

17 7.59%
Faqja 3 prej 29 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 282
    Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    jam kundra... ato qe vrasin te tjer sduhet ta ken aq te let vdekjen tak fak... me duket denim me i mir burgu i perjetshem

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Kundra!

Vrasja justifikohet vetem per vetembrojtje.

C'do arsye tjeter eshte e pajustifikueshme. Nuk ka motiv konkret pse duhet kryer nje vrasje nqs dikush eshte i izoluar dhe nuk mund te vrase apo demtoje me asnje tjeter.

Nje person i tille do mbyllej ne nje qeli pergjithmone. Per kete po qe jam dakort! Ne vend te denimit me vdekje, duhet denimi i perjetshem, duke hequr te drejten e faljes.

Si taksapaguese do isha shume me e qete nqs do paguaja qe dikush te jetonte pa pasur mundesi te demtoje askend, sesa te autorizoj nje vrasje qe nuk parandalon asgje, me parate e mia!

Ata qe mendojne se denimi me vdekje do bente nje kriminel te mendonte dy here, enderrojne me shume se c'duhet naten, dhe kane nevoje per ilace gjumi.

Gjithashtu, denimi me vdekje do kercenonte dhe madje ndalte rrugen e Shqiperise per ne BE, pra bie ndesh me orientimin e vendit tone.

C'do kriminel eshte rritur nga shoqeria ne rradhe te pare, dhe nqs ne nuk kemi qene ne gjendje ta edukojme sic duhet...deri ne momentin qe ai ka zgjedhur te kryeje nje krim te rende, faji kryesor bie serish tek ne, dhe jo tek ai. Diku ne kemi gabuar, diku ai ka rene ne nje humnere, dhe ne si shtet nuk kemi qene aty per ta ndihmuar, edhe pse kjo eshte detyra jone.

Denimi me vdekje do ishte mbulimi i jashteqitjes me urine.
    As qe du me dit!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    me duket absurde pse ne ato vende qe denimi me vdekje ekziston jo vetem qe nuk ka ulje te kriminalitetit por do thoja te kunderten !!! te jete faji i kriminelave 'sypatrembur' apo faji i denimit me vdekje ??? denimi me vdekje do thoja qe nuk eshte zgjidhje !!! duhen pare rrethanat ne te cilat vjen krimi !!! situata ne te cilen ndodhet krimineli apo ai/ajo qe ka kryer kete veper penale !!!duhet thene edhe nje gje te tjeter !!! qe ne disa vende eshte kerkuar te hiqet me ligj denimi me vdekje pasi 1 /4 e te denuarve dilnin te pafajshem mbas ekzekutimit !!! qe do te thote qe ne 12 te denuar 4 te jene te pafajshem pra nje humbje kolosale !!! kshu qe kur thoni pro denimit me vdekje disa ktu ta mbrojne mendimin e tyre me argumenta edhe jo te shkruajne sa per shtim postimi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pro...

Une jam per denimin me vdekje te atyre qe marrin jete te pafajshme...
    Per ata qe perdhunojne femijet, femrat..
    Per ata qe shesin femra dhe femije me anen e rruges se prostitucionit...
    Per ata qe shesin femije dhe te tjere i vrasin per tu marre organet...

Drejtesia per keta do te ishte vetem vdekja.
    Qe te heqesh nje jete duhet te te merret jeta,vetem ne kete menyre mund te kuptohet krimi.
    Me vjen keq kur shoh qe pedofilia nuk denohet si krim por si semundje dhe njerezit dalin nga burgjet per pak vite,ose perfundojne neper spitale si te semure...dhe rifillojne nga e para.
    Ligji i vdekjes per mua duhet te ekzistoje.
    I Ka Then Diana te Gjitha skam ca te shtoj me teper.

Pro...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sas,
    po kuptohet qe kur aplikohet denimi me vdekje merret parasysh rrethana e ngjarjes, motivet, etj etj. Nuk eshte se i vrasin te gjithe.
    Po ai qe vret dhe perdhunon nje femije, a nuk do vrar?
    Po ai qe vret nenen , ai qe vret motren, ai qe masakron shume persona, a nuk do vrare?

Plus qe ligjet duhet te jene me te forta,
    E tha mire DI_ANA, ka shume absurditete ne ligjet e sotshme, pedofilit i jep denim pothuajse te njejte me ate qe shet droge psh, me pretekstin e semundjes psiqike.
    Ec plako, vrasim e presim se na falet, jemi te semure, gjynaf.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Sas,
    po kuptohet qe kur aplikohet denimi me vdekje merret parasysh rrethana e ngjarjes, motivet, etj etj. Nuk eshte se i vrasin te gjithe.
    Po ai qe vret dhe perdhunon nje femije, a nuk do vrar?
    Po ai qe vret nenen , ai qe vret motren, ai qe masakron shume persona, a nuk do vrare?

Plus qe ligjet duhet te jene me te forta,
    E tha mire DI_ANA, ka shume absurditete ne ligjet e sotshme, pedofilit i jep denim pothuajse te njejte me ate qe shet droge psh, me pretekstin e semundjes psiqike.
    Ec plako, vrasim e presim se na falet, jemi te semure, gjynaf.
    ligji ekziston por zbatimi i tij le per te deshiruar !!! do marr kodin penal te Republikes se shqiperise edhe do te tregoj qe ligji eshte mese i qarte dhe shume i rrepte per ata qe kryejne krime te tilla,ky kod e di ti xfiles qe kodet penale jane nxjerr per restaurimin e kriminelave edhe per te bere nje shoqeri sa me te mire jo qe te kene natyre represive keto kode !!! por ama eshte zbatimi i ketij kodi penal qe le per te deshiruar !!! eshte faji i sistemit jo i ligjit !!! sepse sistemi ka dal mbi ligjin !!! ata qe ohne denim me vdekje direkt ta them une me 100 qe nuk marrin vesh nga kjo gje !!! gjithmone do kete !!! nje perjashtim qofte edhe per denimin me vdekje !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e artistja
    Anėtarėsuar
    20-04-2007
    Vendndodhja
    Amsterdam
    Postime
    39
    Jam kunder denimit me vdekje per arsye se me duket e paket si denim per nje njeri qe ka kryer nje krim te rende.Burg i perjetshem pa asnje mundesi per liri me duket me e rende se denimi me vdekje.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Pro...

Une jam per denimin me vdekje te atyre qe marrin jete te pafajshme...
    Per ata qe perdhunojne femijet, femrat..
    Per ata qe shesin femra dhe femije me anen e rruges se prostitucionit...
    Per ata qe shesin femije dhe te tjere i vrasin per tu marre organet...

Drejtesia per keta do te ishte vetem vdekja.
    Qe te heqesh nje jete duhet te te merret jeta,vetem ne kete menyre mund te kuptohet krimi.
    Me vjen keq kur shoh qe pedofilia nuk denohet si krim por si semundje dhe njerezit dalin nga burgjet per pak vite,ose perfundojne neper spitale si te semure...dhe rifillojne nga e para.
    Ligji i vdekjes per mua duhet te ekzistoje.
    Shume e drejte DI_ANA
    Jam dhe une PRO, nese kjo do ndikonte per te parandaluar ose per te minimizuar krimin ne familje, i cili po shkaterron shoqerine shqiptare se fundmi.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Denimi me vdekje eshte zgjidhje per monstrat qe po na mbushin qytetet tona, apo t'i leme te jetojne prape e te kryejne mizori tjera?

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pro dhe me nje po te modhe , vecse dua qe te ken nje vuajtje gjat vdekjes dhe te jete e ngadalt .

Faqja 3 prej 29 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Antologji e plagėve nėn terrorin komunist
    Nga Dr Rieux nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 10:08
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •