Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni Pro apo Kundra denimit me vdekje per vrasesit? Pse?

Votues
224. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, jam Pro denimit me vdekje!

125 55.80%
  • Jo, jam Kundra denimit me vdekje!

82 36.61%
  • Ndoshta!

17 7.59%
Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 282
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Jam kunder denimit me vdekje.
    Pajtohem me te cituaren!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Te ishte sot viti 1356 ateher do te isha per PO, por jetojme ne shekullin 21 dhe denimi me vdekje dita-dites po behet tabu, andaj jam kunder, pra JO!

ps: Njeriu nuk ka pse vret njeriun, ka kush meret me ate ceshtje.
    po si kur te vriste njeri femin tat ose te perdhunonte gocen tende?
    dhe un kunder jam spiritualisht po ktu eshte jeta reale dhe sigurisht qe jam pro denimit me vdekje ne oren 20.35 te shekullit 21 me daten 16 tetor!! ne raste te tilla biles un,ti dhe kushdo tjeter do u bente vet Zot dhe do e hiqte qafes nje njeri tille se ska arsyje pse te jetoj!
    shum mir te flasesh per gjera qe sna prekin,se i ndodhin te tjerve po duhet te mendojm po te na ndodhte neve per te kuptuar si veprohet ne ata momente.
    Kaq.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    njerzit e ndershem nuk kane perse te tremben nga denimi me vdekje!!!

une jam per denimin me vdekje(VARJE)kriminelet!!!
    U varen ca vellezer ne Fier a diku tjeter, mesa mbaj mend pasi ra regjimi komunist.Kishin vjedhur e masakruar nje familje dhe ju be nje ekzekutim publik me varje ne litar.Dhe kriminaliteti ra dukshem me 80% ne ate zone

Edhe une jam Pro

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Edhe un jam kundra nga inati juj.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Klea4 Lexo Postimin
    Jam kunder denimit me vdekje.

Per nje vrases me duket sikur e lehtson me vdekjen. Jam i mendimit se ai duhet te vuaj per ate krim qe ka bere.

Burgu ne vende demokratike nuk eshte aspak vuajtje per nje autor te nje krimi qe meriton denimin me vdekje. Keta jane njerez anti-social qe nuk kane vlerat e njerezve te zakonshem, ku perfshihet dhe liria. Shumica e tyre do adaptoheshin me se miri ne burg.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ne nje forme jam plotesisht dakort qe te vihet denimi me vdekje. Po te shikosh vendet qe e kan me kohe denimin me vdekje eshte me i ulet kriminaliteti, nuk do bjeri ne zero sikur dhe per vjedhje ta vendosesh denimin me vdekje se ai qe e ka ndare mendjen nuk do terhiqet mbrapa per as gjene me te vogel. Ne Azi eshte nje popullsi shum e madhe, dhe per ta mbajtur shtrenguar kete vend dhe te lidhur, qe te jene larg krimit eshte denimi me vdekje, dhe nese lexoni statistikat, vriten me shum se 300 - 350 vete ne vite per krimet e kryera. Kam degjuar nje histori qe ne vitet e para te Demokracis ketu ne Shqiperi ishte ne fuqi denimi me vdekje, u varren tre vellezer me duket nje gje e till. Per sa kohe ka qene ne fuqi ai ligj nuk u pa me asnje krime per dy vite me radh a mos me shum. Prandaj duhet vene, po ti jepet atyre qe e meritojne dhe jane nje dem i shoqeris, jo sic ka ndodhur ne shum vende qe jane denuar dhe te pafajshem per krime qe si kan kryer. Duhet te jete nje gjykate dhe prokurori adape per ate pune, dhe jo e korruptuar sic eshte ketu tek ne.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    nese do ishim pro denimit me vdekje do dukeshim edhe ne si puna e atyre krimineleve ose vrasesve qe presin denimin ...

Citim Postuar mė parė nga Glamorous Lexo Postimin
    Jeni pro apo kundra denimit me vdekje??
    Mendoni se te gjithe ata qe vrasin, te vriten??

Jam PRO denimit me vdekje !!!

perderisa denimin me vdekje e ka nje shtet si USA , andej nga ne kemi "mare" te famshmin sistemin Demokratik , perse nuk duhet ta kemi ne nje shtet kaq i vogel dhe me shum probleme kriminale.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Jam PRO denimit me vdekje !!!

perderisa denimin me vdekje e ka nje shtet si USA , andej nga ne kemi "mare" te famshmin sistemin Demokratik , perse nuk duhet ta kemi ne nje shtet kaq i vogel dhe me shum probleme kriminale.

Dhe sipas teje numri i krimineleve do pakesohet po te vihet ne zbatim denimi me vdekje ne Shqiperi ?....

Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Dhe sipas teje numri i krimineleve do pakesohet po te vihet ne zbatim denimi me vdekje ne Shqiperi ?....

Jo nuk mendoj 100% keshtu .Por mendoj se nese vihet ne zbatim denimi me vdekje, ai qe "vret" do mendohet mire perpara se ti mare jeten dikujt.

Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Antologji e plagėve nėn terrorin komunist
    Nga Dr Rieux nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 10:08
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •