Po, jam Pro denimit me vdekje!
Jo, jam Kundra denimit me vdekje!
Ndoshta!
po si kur te vriste njeri femin tat ose te perdhunonte gocen tende?
dhe un kunder jam spiritualisht po ktu eshte jeta reale dhe sigurisht qe jam pro denimit me vdekje ne oren 20.35 te shekullit 21 me daten 16 tetor!! ne raste te tilla biles un,ti dhe kushdo tjeter do u bente vet Zot dhe do e hiqte qafes nje njeri tille se ska arsyje pse te jetoj!
shum mir te flasesh per gjera qe sna prekin,se i ndodhin te tjerve po duhet te mendojm po te na ndodhte neve per te kuptuar si veprohet ne ata momente.
Kaq.
Edhe un jam kundra nga inati juj.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ne nje forme jam plotesisht dakort qe te vihet denimi me vdekje. Po te shikosh vendet qe e kan me kohe denimin me vdekje eshte me i ulet kriminaliteti, nuk do bjeri ne zero sikur dhe per vjedhje ta vendosesh denimin me vdekje se ai qe e ka ndare mendjen nuk do terhiqet mbrapa per as gjene me te vogel. Ne Azi eshte nje popullsi shum e madhe, dhe per ta mbajtur shtrenguar kete vend dhe te lidhur, qe te jene larg krimit eshte denimi me vdekje, dhe nese lexoni statistikat, vriten me shum se 300 - 350 vete ne vite per krimet e kryera. Kam degjuar nje histori qe ne vitet e para te Demokracis ketu ne Shqiperi ishte ne fuqi denimi me vdekje, u varren tre vellezer me duket nje gje e till. Per sa kohe ka qene ne fuqi ai ligj nuk u pa me asnje krime per dy vite me radh a mos me shum. Prandaj duhet vene, po ti jepet atyre qe e meritojne dhe jane nje dem i shoqeris, jo sic ka ndodhur ne shum vende qe jane denuar dhe te pafajshem per krime qe si kan kryer. Duhet te jete nje gjykate dhe prokurori adape per ate pune, dhe jo e korruptuar sic eshte ketu tek ne.
nese do ishim pro denimit me vdekje do dukeshim edhe ne si puna e atyre krimineleve ose vrasesve qe presin denimin ...
Krijoni Kontakt