Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni Pro apo Kundra denimit me vdekje per vrasesit? Pse?

Votues
224. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, jam Pro denimit me vdekje!

125 55.80%
  • Jo, jam Kundra denimit me vdekje!

82 36.61%
  • Ndoshta!

17 7.59%
Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 282
    i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Jam PO pėr raste tė caktuara. Pėr raste vrasje ordinere, kur i dyshuari e ka pranu vetė autorėsine (+ prova tė tjera), si dhe nė rastet kur akti i vrasjes ėshtė parė nga dėshmitarė tė shumtė okular. Do me thėnė qė gjyqtarėt tė jenė 99.99999% tė bindur pėr autorėsinė e krimit.

Denimi me vdekje nuk duhet te bazohet ne autoresine e krimit, por me teper ne rrethanat dhe arsyet e ati krimi.
    Psh nuk mund te denosh me vdekje dike qe ka vrare ne gjaknxehtesi e siper te cilen e kane pare shume deshmitare dhe ska asnje dyshim per autoresine. Dhe nga ana tjeter te mos denosh dike qe ka paramenduar dhe kryer nje krim mizor, si perdhunim/vrasje te nje te miture te vertetuar me prova dhe deshmitare jo aq te bindshem sa rasti me siper.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Jam kunder denimit me vdekje.
    JAM KUNDER MENDIMIT TE BEBUSHES
    JO SEKS PARA MARTESE

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga HoLd*Em Lexo Postimin
    Denimi me vdekje nuk duhet te bazohet ne autoresine e krimit, por me teper ne rrethanat dhe arsyet e ati krimi.
    Psh nuk mund te denosh me vdekje dike qe ka vrare ne gjaknxehtesi e siper te cilen e kane pare shume deshmitare dhe ska asnje dyshim per autoresine. Dhe nga ana tjeter te mos denosh dike qe ka paramenduar dhe kryer nje krim mizor, si perdhunim/vrasje te nje te miture te vertetuar me prova dhe deshmitare jo aq te bindshem sa rasti me siper.
    Nuk tė dėnon njeri me vdekje pėr vrasje nė gjaknxehtėsi e sipėr, nuk ka ndodhur nė asnjė vend demokratik qė ka nė fuqi dėnimin me vdekje. Dėnimet me vdekje jepen pėr raste ordinere, vrasje tė planifikuar, pėr shembull grabitės i skeduar qė vret nja tre veta gjatė njė grabitje , pėrdhunues qė vret viktimat etj...

Bie fjala para nja dy tre vitesh (nė Libofsh mė duket) vrau njėri vėllain e vet, nusen e tij (e cila ishte shtatzan me tė) dhe nipin 6-7 vjeē. Ēa ke pėr t'i bo ktij vrasėsi gjakftohtė (vrasjen e kishte planifikuar, kishte planifikuar edhe gėnjeshtrat qė do t'i thonte policisė kur ta merrte nė pyetje, dmth vrasės i plotėsisht i ndėrgjegjshėm). Ky rast pėr mu pėrbėn situatėn tipike kur dėnimi me vdekje duhet tė jepet.

Autorėsia e krimit dhe dėshmitarėt okularė duhen pikėrisht pėr tė vėrtetuar 99.99% para trupin gjykues pėr fajėsinė e krimit. Janė zbuluar raste kur i dėnuari i ekzekutuar ka rezultuar i pafajshėm ose jo aq i implikuar sa pėr t'u dėnuar me vdekje, nė kėtė rast si do ta mbajė pėrgjegjėsinė shteti pėr vrasjen e njė nėnshtetasi tė tij nė mėnyrė tė padrejtė? Sa do i rėndė tė jetė krimi (ēfarė do lloj krimi), s'mund tė dėnosh dikė me vdekje me prova rrethanore, apo me dėshmitarė jo tė bindshėm.
    Life's too short to remove USB safely.

Respekti Mbi Tė Gjitha! Maska e [E-TROPOJANI]
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Tropojė
    Postime
    113
    Dhe une jam per Pro denimit me vdekje sepse jan disa persona qe kryejen krime makaber dhe per mendimin tim keta se meritojne me qen pjes e shoqerise dhe nje her jam pro denimit me vdekje
    JeTa EshTe E BuKuR.....ShiJoJe..!

JaM TrOpOjAn.....DeMoKrAt i FlAkTe..!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te ishte sot viti 1356 ateher do te isha per PO, por jetojme ne shekullin 21 dhe denimi me vdekje dita-dites po behet tabu, andaj jam kunder, pra JO!

ps: Njeriu nuk ka pse vret njeriun, ka kush meret me ate ceshtje.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk tė dėnon njeri me vdekje pėr vrasje nė gjaknxehtėsi e sipėr, nuk ka ndodhur nė asnjė vend demokratik qė ka nė fuqi dėnimin me vdekje. Dėnimet me vdekje jepen pėr raste ordinere, vrasje tė planifikuar, pėr shembull grabitės i skeduar qė vret nja tre veta gjatė njė grabitje , pėrdhunues qė vret viktimat etj...

Bie fjala para nja dy tre vitesh (nė Libofsh mė duket) vrau njėri vėllain e vet, nusen e tij (e cila ishte shtatzan me tė) dhe nipin 6-7 vjeē. Ēa ke pėr t'i bo ktij vrasėsi gjakftohtė (vrasjen e kishte planifikuar, kishte planifikuar edhe gėnjeshtrat qė do t'i thonte policisė kur ta merrte nė pyetje, dmth vrasės i plotėsisht i ndėrgjegjshėm). Ky rast pėr mu pėrbėn situatėn tipike kur dėnimi me vdekje duhet tė jepet.

Autorėsia e krimit dhe dėshmitarėt okularė duhen pikėrisht pėr tė vėrtetuar 99.99% para trupin gjykues pėr fajėsinė e krimit. Janė zbuluar raste kur i dėnuari i ekzekutuar ka rezultuar i pafajshėm ose jo aq i implikuar sa pėr t'u dėnuar me vdekje, nė kėtė rast si do ta mbajė pėrgjegjėsinė shteti pėr vrasjen e njė nėnshtetasi tė tij nė mėnyrė tė padrejtė? Sa do i rėndė tė jetė krimi (ēfarė do lloj krimi), s'mund tė dėnosh dikė me vdekje me prova rrethanore, apo me dėshmitarė jo tė bindshėm.
    Te njejten gje thashe dhe une. Nga postimi jot i meparshem
    mora nje impresion tjeter.
    Desha te shtoja se gjykimi me vdekje duhet te ri-shqyrtohet
    nga nje panel i gjykates se larte, ne menyre qe te mos jete ne
    dore te nje gjykate te thjeshte.

where the slime Maska e Liqvid
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Denimi me vdekje eshte denimi me ekonomik.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    njerzit e ndershem nuk kane perse te tremben nga denimi me vdekje!!!

une jam per denimin me vdekje(VARJE)kriminelet!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2008
    Postime
    35
    Po.

------------------------------------------

Mission Impossible Maska e sun_shine
    Anėtarėsuar
    23-06-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    16
    JO- askush se meriton ti merret jeta, secili meriton shancin e dyte andaj jam shume shume kunder kesaj
    I don't regret what I said, I only regret what I didn't say.

Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Antologji e plagėve nėn terrorin komunist
    Nga Dr Rieux nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 10:08
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •