Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Kosova në luftë në dy fronte për tu mbrojtur nga asimilimi

Po e hape kete tem sepse eshte nje nga gjerat me aktuale ne shoqerin tone .
    Kosova ne njeren ane eshte duke u mbrojtur nga serbi sepse deshiron qe perseri te kthehet ne trojet tona dhe ne anen tjeter jan keta arab qe dita dites po shumohen ne shoqerin tone

keto te dyja sipas mendimit tim jan dy gjera qe po qojn ne asimilim te popullates shqiptare
    serbi duke perkeqsuar gjendjen dhe duke u munduar te largoj sa me shum shqiptar nga kosova
    kurse keta "musliman" duke i kthyer shqiptaret ne arab

per te paren skam nevoj te flas sepse qdo njeri prej jush e din kete
    kurse per te dyten do te ndalem pak : ka te beje me ate qe shum shqiptar po i leshojn mjekrat dhe po i shkurtojn pantollonat dhe ky per mendimin tim eshte kultur arabe dhe nuk eshte aspak shqiptare
    shqiptaret po mbulohen dhe kesisoj me spo dihet se a eshte kjo arabi apo kosove
    un nuk jam kunder fejes muslimane sepse edhe vet jam musliman me zemer e me shpirt po kjo qe po ndodh ne kosove nuk eshte gje e mir

dikush ndoshta do te mendoj se me kete do ti hyj ndokuj ne qef ose do ti dal prej qefit . po jo e kam bere sepse keshtu mendoj

i dua edhe mendimet tua per kete qeshtje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-10-2007
    Postime
    8
    duhet te luftohet isalmizmi dhe ortodoksizmi pa amrre parasysh se cfare llojit asht ai,te dyja skane te bejne me traditen shqiptare

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    se pari ju keni filluar me arabizma qe nga xhamia e deri tek fjala qefi; fjala qef e qefit nuke eshte fare shqipe por arabishte....

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    kreksi kete nickname e kam lene sepse me ka pelqy dhe me tjeter skam mundur te kyqem ne forum

tartar nuk thash te luftohet as islamizmi e as ortodoksizmi e as krishterimi po thash te luftohet menyra se si po i qasemi ketyre feve sepse asnjera nuk thot te braktisesh identitetin tende per tju bashkangjitut nje te huaji

un skam asgje kunder islamit , fejes ortodokse dhe krishtere po nese ne nje menyre ose tjeter njerez nga keto fe mundohen te mbjellin urrejtje ne popullin tone per veten time i pari do te jem qe do ti kundervihem

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Ne, shqipetaret ne vend qe te marrim shembull nga bota perendimore, apo qofte europa (sepse, ironia e jone eshte se ne po bejme lufte sot e kesaj dite qe jemi europiane autoktone, dhe kendeja po kontradiktojme veten duke u arabizuar me kuptimin e plote te fjales.). Ne vend qe te bindim europen apo boten perendimore qe ne do ta fitojme meriten te jemi pjese e nje bote te civilizuar (kjo pse kemi kontribuar me njerez intelektuale, guximtare, heronj dhe gjeografi) se shqiperia eshte shqiperi jo arabi. Dhe specifikisht jo arabi sepse kjo eshte nje nga arsyet perse jemi te coroditur sot e kesaj dite. Sic e dime shume mire, dhe me fakte qe islami i eshte imponuar me force dhe me djallezi shqiptareve. Kjo eshte nje nga arsyet qe dhe vete Heroi yne Kombetar Gjergj Kastrioti luftoi kundra asaj bote
    ksenofobe dhe injorante dhe sot ai mbahet si ikona shqiptare.

Sot e kesaj dite arabet po investojne ne shqiperi, nga mbrapa-skenes po blejne shqipetaret, dhe po financojne operacione terroriste, dhe po rekrutojne "ushtare" per luftrat e tyre te poshtra. Dhe neve bota na kane futur ne harte si vend islamik dhe me mundesi terroriste.

Nuk jame kundra cfaredolloj feje qe zgjedhin njerezit, por feja eshte, dhe duhet te jete personale. Dhe identiteti yt si person rrjedh nga vendi ku ke lere, dhe traditave qe i perkasin po atij vendi.

Keshtu qe keshilla ime do te ishte, zgjohuni sa nuk eshte teper vone, se kush e di se ku do te veje kjo ceshtje.
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    kreksi kete nickname e kam lene sepse me ka pelqy dhe me tjeter skam mundur te kyqem ne forum

tartar nuk thash te luftohet as islamizmi e as ortodoksizmi e as krishterimi po thash te luftohet menyra se si po i qasemi ketyre feve sepse asnjera nuk thot te braktisesh identitetin tende per tju bashkangjitut nje te huaji

un skam asgje kunder islamit , fejes ortodokse dhe krishtere po nese ne nje menyre ose tjeter njerez nga keto fe mundohen te mbjellin urrejtje ne popullin tone per veten time i pari do te jem qe do ti kundervihem
    vertete se jam nxehur qe shkruajta ashtu jo qe te japi kritika por se koti e thash...
    pra kerkoje falje prej juve,
    e sa i perkete kesaje iniciative mire me vjen por me duket se pakez me vones neve na ka dalur gjumi...
    kete eshte dashur ta bemi menjehere pas luftes se gjithemon pas shembjeve te sistemeve mund te krijohej nje shpirt i ri nje renesanc ilire por fatekeqesishte arabet na nxunen neve ngushte, pa kulm mbi krye, kosova ishte gati e rrenuar e populli s'pyste se nga vijne ato ndihma keshtuqe tani e kemi kuptuar se kemi gabuar...
    Vetem pas nje permbysje tjeter mund te behet diçka ne te miren e ruajtjes se vlerave shqiptare se sa per tani njehere jemi si nje lloje anije si titaniku qe si dihet se ku do fundoset...

shendet

edhe njehere me fal per ate shtos qe e postova me siper, si me humor e thash ta dish ama vrejta pastaje se kam gabuar.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    e ke te falur sepse jemi njerez dhe te gjith gabojm

sa per ate qe eshte vone nuk besoj se eshte shum vone sepse ka ende kohe per gjithqka .
    se pari duhet vetdijesim i popullates per ate se qka duhet te besojn dhe qka jo
    jo te ndikojn drejtperdrejt ne besimin e tyre po duke i arsimuar ate ne menyre te drejt
    edhe nje her po e perseris nuk kam asgj kunder asnje feje po jam kunder qdo gjeje qe nuk ka lidhje me fen dhe perdoret ne popull per fitime personale ne njeren ane dhe ne asimilim ne anen tjeter sepse nuk di si ta emertoj ndryshe kete qe po ndodh

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    xhamie nuk e di si je rrit ti, po a nuk te duket se je tu bo gjynah nqs i heq islamizmit ate qe e ben islamik. te jesh arab dhe te jesh islamik eshte e njejta gje, ju qe kerkoni te mbani dhe ide islamike dhe te mos jeni arabe, ne fakt jeni heretike - hiqe krejt islamin xhamie, se nuk do te te gjeje gje pre gjeje.

nqs ti ke fillu te mendosh per kombin para fese islamike, atehere ke hy me te dy kembet ne haram. ndaje mendjen, lere Azine prapa. te perpiqesh te reformosh islamin sipas ideve joarabe eshte... pune pa duk

Ju I Regulluat Te Gjitha Punet Ne Kosove Skane Pse Brengosen Popullata Atje Sepse Ju Kane Juve , Po Qe Se Do Te Kemi Ndonje Krze Do Tju Therasim Juve Qe Te Na Regulloni Ceshtjet Ok .....
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    riu per mua eshte fe+atdhe=atdhe+fe . se di pse po niseni nga ajo a eshte feja para atdheut a atdheu para fes . keto jan te lidhura ndermjet veti po jo ne kete menyr tragjike qe po e beni disa nga ju

halil se di kujna ju ke drejtu me kete pyejtje ?
    nese mue me vjen keq po ste kam kuptuar qka ke deshte te thuash

kalofsh mir

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lobi sërb kundër pavarësisë së Kosovës
    Nga Jarina në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 05-06-2006, 11:12
  2. USAID: Kosova, potencial i madh ekonomik
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 16:25
  3. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52
  4. Ceshtja shqiptare ne Kosove!
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •