Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Mendoj se Milan do te perballet me Olympiakos ose me Sevillia ne 1/16 e Champions League. Personalisht do doja qe te perballej me Barcelonen por kjo gje eshte e pamundur pasi si Barcelona ashtu dhe Milan jane vendet e para te grupeve te tyre dhe nuk ka asnje mundesi qe te perballen bashke.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinë
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga 100% MERENGUES Lexo Postimin
    me pelqen imagjinata jote shume vecse cdo here deshton ne prognozime
    nuk e di se si mund te thuash real-arsenal 0-5 kur dihet se real eshte kampion ne fuqi kurse arsenali eshte ne forme por ne ligen e kampioneve me kalamaje sluhet
    edhe do deshiroja qe reali te luaj me liverpoolin
    po veq shoku keta kalamanjet qe i quan ti ta kan mposht realin edhe i kan jep leksione ps : mos harro se ne ate kohe ka lujatur zidan dhe te tjeret
    1.Arsenal
    20.Tottenham

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    po veq shoku keta kalamanjet qe i quan ti ta kan mposht realin edhe i kan jep leksione ps : mos harro se ne ate kohe ka lujatur zidan dhe te tjeret
    Hhuauhauhahua o Visar zidani po amo mos harro se tashi nuk jan mé Ronaldo ,Gravenssen ,Bravo, Helguera etj etj..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anëtarësuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga visari9 Lexo Postimin
    mos te keqkuptohemi se ne ate kohe skane qene krejt keta lojtare te ri ne arsenal, dhe tani koha ka ndryshuar klubi i realit eshte reformuar me lojtare te ri dhe talente kurse arsenali ka lojtare te ri te cilet ne nje te arfhme ndoshta mund te behen lojtare te klasit profesionist
    por ende jane pa pervoje ne champions league dhe pa pervoje deshton gjithkund
    dhe per kete arsenali ka gjasa te pakta te arrrije sukses ne champions league kurse te ardhmen do ndryshon gjithcka e atehere mund te themi se arsenali eshte favorit

Real Madrid is the winner of champions league and primera division
    We Are Simply The Best REAL MADRID

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Mariachi Lexo Postimin
    Barcelona - Schalke
    Real Madrid - Arsenal 0:5 ( sikur ne vitin 2005, prap do perseritet )

Finalja

Barcelona vs Arsenal

Si nuk eshte e mundshme tash te takohen Inter-Barcelona kuku do ju mbytym krejt.

Po ka ende koh ndoshta mbas ketyre ne qoft se Barca kalon prej skuadres qe do ti bjer do te takohemi tju tregojm pakes,edhe pse te gjith e shohin favorite Barcelonen kunder Interit,prej fitores miqesore po jam i sigurt se ju tregojm se kush jemi naaaa.

Forcaaa Interrrrrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Si nuk eshte e mundshme tash te takohen Inter-Barcelona kuku do ju mbytym krejt.

Po ka ende koh ndoshta mbas ketyre ne qoft se Barca kalon prej skuadres qe do ti bjer do te takohemi tju tregojm pakes,edhe pse te gjith e shohin favorite Barcelonen kunder Interit,prej fitores miqesore po jam i sigurt se ju tregojm se kush jemi naaaa.

Forcaaa Interrrrrr.
    Mendojn Keta Se Ne Luajm Si Në Ndeshje Miqesore Si Kshtu....
    Ishalla I Bjen Ne Raundin E Dyt....

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Milan Vs Barcelona

Realin e duam ne finale

i/e regjistruar Maska e interist
    Anëtarësuar
    22-04-2006
    Postime
    22
    FC INTER - LIVERPOOL

INTERI do jete kampion , ka rezervat me te forta se qdo ekip thuaja qe ka standartin , presim rikthimin e TEMPERATORIT nga brazili, paramendoni : IBRA - Adriano , tmerr per kundershtat
    Mendja eshte si parashuta punon vetem kur eshte e hapur

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mendoj se Milan do te perballet me Olympiakos ose me Sevillia ne 1/16 e Champions League. Personalisht do doja qe te perballej me Barcelonen por kjo gje eshte e pamundur pasi si Barcelona ashtu dhe Milan jane vendet e para te grupeve te tyre dhe nuk ka asnje mundesi qe te perballen bashke.
    Milani nuk mund te takohet me Sevillen pasi Sevilla ka qenë e para te grupi i saj. LOL
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga interist Lexo Postimin
    FC INTER - LIVERPOOL

INTERI do jete kampion , ka rezervat me te forta se qdo ekip thuaja qe ka standartin , presim rikthimin e TEMPERATORIT nga brazili, paramendoni : IBRA - Adriano , tmerr per kundershtat
    interisto paramendo ti qe perandori adriano eshte dhene hua tek sao paolo !!! paramendo edhe dicka tjeter qe edhe po te ishte tek interi ai nuk ishte ne listen e lojtareve te champions league !!! here tjeter kur behesh tifoz ki parasysh disa informacione te pakten per skuadren tende edhe jo me per gjithe turneun!!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çekia në drejtim të finales me Pavel Nedved
    Nga Alban në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 10:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •