A po behen pergatitje ne Shqiperi per te festuar pavaresine e Kosoves ?
Apo kemi vendosur te behemi gazi i botes?
A po behen pergatitje ne Shqiperi per te festuar pavaresine e Kosoves ?
Apo kemi vendosur te behemi gazi i botes?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Une per vete jam pergatitur por me duket se nuk ka gje me 10 dhjetor. Kam blere edhe plisin e bardhe qe ta festoj ketu ne Tirane, e bisedova me ca shoke te mij qe te dalim ta festojme por me thane-"Ky eshte budallallek". Me sa duket do te jem duke e festuar vetem se eshte turp per shqiptaret ketu te festosh pavaresine e vellezerve te tu.
O lene se s'ka gjo me 10 dhjetor. E kanë shty qe një qind mijë herë e prapë do ta shtyjnë.
A e dini ju se këto takime, negociata, konferneca, dialogje, udhëtime zyrtare, mthe e t'thashe etj, nuk i sjellin aspak shpenzime ndërkombëtarëve. Ata kanë llogari me e mbajtë Kosovën nën pushtim për shumë shekuj në këtë mënyrë. Dmth duke e mashtru popullin jo sot jo nesër. Dhe populli jonë janë interesant, këta janë fati i të huajve. Popullin tonë mund t'a mashtrosh e ta keqpërdorësh sa të duash.
paj ne kosov nuk jemi gati e lere me ne shqiperi, po kurr si dihet, pasi siq tha Dorontina ne per festime jemi te paret andaj qdo qast mund te shperthej festa heheh qao
Durim bre vellezer kemi qene me shekuj ne roberi mundemi te presim edhe disa muaj apo vitin
Pastaj do e kallim kudo ne bote kerce njehere e pastaj thuaj hop.
tung
"Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Shqiptaret duhet nje here me u pregadie mire me e kalle! pastaj kalljani fitoren ?
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Valla sun po pres me e fitu qat pavarsi e me dal me festu naper qytet, ti plasim shkijet ktu ne Ilirid , se spo durohen mo, vec se sa po shkon koha po me duket aq me larg pavarsia, para se me fillu bisedimet mendojsha se eshte gje e thjesht dhe se per shpejt koh do ta kemi shtetin e lir e te pavarur te dyt shqiptar, mirpo kur po ndegjoj tash se mund te zgjatet deri ne muajin maj 2008 , infarkt po du me marr, spo muj me duru mo, as lajmet spo mundem ti ndegjoj.
Dasht Zoti sa me shpejt ta fitojm e te rahatohemi me e te leshohemi ne pun per ta ngrit nje shtet te fuqishem me mundsi per bashkim me Shqiperin.
Krijoni Kontakt