Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695

Thumbs up Faleminderit per spotin...

Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Gone with the Sin----------------Lirisht mund ta rreshtoj mbi te gjitha keto qe ke permendur, por gjithsesi varet nga shija personale, mua kjo kenge me dergon ne qiellin e shtate-eshte nje legjende!

huuh po ku ishe me heret ti se:P...\
    me te vertet paskam harruar te permend Gone with the Sin...te ben te kalosh edhe qiellin e shtate kjo kenge...
    Pajtohem me TY
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

The End Has No End!
    Anėtarėsuar
    12-12-2007
    Vendndodhja
    Hell!
    Postime
    14
    H.I.M me pelqejn Teperr..!

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    HIM jane nje grup i shkelqyer dhe une i pelqej goxha. Por per ti vene ne majen e muzikes boterore dhe per me teper te mendosh se perfaqesojne rrymen me te mire me thene te drejten nuk besoj. Ata nuk jane dhe nuk do jene ndonjehere ne rangun e grupeve me te medhenj elitar si Beatles, The Doors, Led Zeppelin, Black Sabath, Radiohead etj

Gjithsesi ky eshte mendimi im :P
    Pajtohem me ty,Pratolini rreth asaj se HIM nuk mund te krahasohet me legjenda si Black Sabath,Metallica ose Led Zeppelin.

Une nuk e e pelqej aspak Him... Love Metal eshte nje shpikje e Ville Valos i cili nuk ka mundur ta gjej veten ne asnje zhaner te metalit, ka provuar me gothik por nuk ia ka dhezur se muzika e tij ka qene larg santa gothit dhe cka te bej, hajt te shpiki nje zhaner te ri.
    une mendoj se love metal dhe Him jane per tinejxhera te fazes se hershme sepse ai qe e kupton boten e metallit, kurre smunde tme i pelqy Him.

nuk dua asnje kuotim,ishte mendimi im...i dyti postim qe po e bej rreth Him dhe vertete me dhimbset energjia qe po harxhoj duke shkruar per ta ama sdurova dot kur e pashe se ne ēfare rangu i kishit vene ....ejjj me Led Zeppelin,.... Me Metallicen ..ncncncn lere ore se late nam.
    ArsGothicė

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita Lexo Postimin
    une mendoj se love metal dhe Him jane per tinejxhera te fazes se hershme sepse ai qe e kupton boten e metallit, kurre smunde tme i pelqy Him.

nuk dua asnje kuotim,ishte mendimi im...i dyti postim qe po e bej rreth Him dhe vertete me dhimbset energjia qe po harxhoj duke shkruar per ta ama sdurova dot kur e pashe se ne ēfare rangu i kishit vene ....ejjj me Led Zeppelin,.... Me Metallicen ..ncncncn lere ore se late nam.
    ahahahahha..qme ke bere te qeshem,beso me dhimbsesh per "energjin qe ke hargjuar kot"...
    P.S. shpresoj se nuk do ma levizin temen tek humori per shkak te postimit tend..
    hahahah
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    ahahahahha..qme ke bere te qeshem,beso me dhimbsesh per "energjin qe ke hargjuar kot"...
    P.S. shpresoj se nuk do ma levizin temen tek humori per shkak te postimit tend..
    hahahah

kam empati ndaj teje se ende je duke e kaluar fazen e hershme te adoloshences.
    rritesh dhe e kupton se ēka eshte muzika e vertet,pure metal.
    ...
    ArsGothicė

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita Lexo Postimin
    kam empati ndaj teje se ende je duke e kaluar fazen e hershme te adoloshences.
    rritesh dhe e kupton se ēka eshte muzika e vertet,pure metal.
    ...

Ne rregull, Gilangjike...

Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Gone with the Sin----------------Lirisht mund ta rreshtoj mbi te gjitha keto qe ke permendur, por gjithsesi varet nga shija personale, mua kjo kenge me dergon ne qiellin e shtate-eshte nje legjende!
    e thene ne menyre perfekte
    gone with the sin eshte kryeveper muzikore, kenge qe te rrenqeth edhe ndersqetullat:P,

Be the change you want to see in the world!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •