O pushka top tu boft Fran Shtjefni, kuuuu sa milion ki marr per nje te skuqme shtrati qe i ke dhon mer?
O pushka top tu boft Fran Shtjefni, kuuuu sa milion ki marr per nje te skuqme shtrati qe i ke dhon mer?
Shume njerez flasin shpifin,shajne,nuk dine se cfare thone.Une jam kojshi ne Shqiperi(jo ne Amerike ku jetoj) me Franin.Per mendimin tim fajin me te madh ia hedh Franit sepse njeriu ka ftyre ka seder dhe nuk duhet qe te luaje me ndienjat e tjetrit kushdo qofte shqiptare,grek apo amerikan.Se shpejti do te flas me bafshkfshataret e Franit ketu ne Jacksonville dhe tiu tregoj fytyren e vertete te tij.Por gjithsesi nuk jam aspak dakor me shume nga ju qe flisni vetem me gjuhen e urrejtjes,askush nuk e detyroj Franin te binte ne dashuri dhe te martohet me te kur diferenca e moshes ndryshonte ky nje problem europian ndersa ne Amerike eshte nje gje teper normale bile Ana Nikole Smith u martua me nje 80 e ca vjeqar.Une e falenderoj kete greke per fjalet e mira qe thote per kombin tone dhe me plot deshire e quaj bije shqiptare sepse e meriton me theniet e saja ndaj gjakut tone.Madje ajo ben mire qe te mos ja jape divorcin Franit dhe ai te kthehet atje ku vete ia bani vetes venin.Une nuk mbroj aspak grekerit bile une dikur kam jetuar ne Greqi por nuk mund te mos pranojme edhe gabimet tone pa harruar edhe racizmin e tepruar te ekstremisteve dhe nacionalisteve te semure greke dhe Europiane ne pergjithsi.
.......................................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 23-12-2007 mė 12:08
Where does a thought go when it's forgotten?
sa funny ishte ajo video qe solli ooooo-ja. Rrula qenka komplet e cmendur. Ndersa ai rrinte si bukurosh misterioz. Fytyre veriori kishte.
Vizita e saj ne Blinisht te Lezhes aty ku ajo ka gjakun e burrit te saj tregon edhe njehere respektin qe ajo ka ndaj kombit tone shqiptar,por si gjithmone ne shqiptaret jemi e zeza e njeri-tjetrit(ndoshta dikush ne forum mund te thote se Rula ka nevoje per Franin vetem si mallkull gabon sepse ajo ka aq pare saqe mund te "bleje" te gjithe meshkujt me te bukur ne bote por ndryshojne ndienjat e femres ndaj nje mashkulli te thjeshte dhe ndaj nje mashkulli qe e don shume shpirterisht).Frani jetim qe rrjedh nga nje familje shume e varfer shqiptare ne Nenshat te zadrimes duhet ti therrase pak vetvetes se nuk i ba deti kos dhe te marrim lugen e te hame te gjithe sa te mundemi.Moralisht ai duhet qe te tregoi publikisht te gjitha perplasjet me bashkshorten sepse nuk ia vlen qe te rri ne heshtje varri.Rula ti je shqiptare dhe ti e meriton nenshtetsine si nuse shqiptare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kallmeti : 24-12-2007 mė 11:28 Arsyeja: gabime drejtshkrimore
Ajo as qe ka idene me te vogel se kur i hypi avionit u nis drejt veriut apo drejt jugut...Vizita e saj ne Blinisht te Lezhes aty ku ajo ka gjakun e burrit te saj tregon edhe njehere respektin qe ajo ka ndaj kombit tone shqiptar
ore, cfare ti beje Frani asaj? Frani i gjore rri si nuse; as e hap gojen fare. dhe nje dashnore qe donte te gjente incognito ja nxorri nga hunda Rulla, i vajti me kamerat. I vetmi gabim qe beri Frani eshte qe degjoi mamane e tij, qe i thoshte "merre se eshte e mire, e kam pasur shoqe ne kopsht".
Larg Putrat Nga Frani!!!!!
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Nejse kam mendimin qe te gjithe ata qe perkrahin Franin te bejne nje ''fan group'' , te protestojne dhe ta shpallin Rulen spiune , dhe bashkpuntore te Janulles!
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
FRANI ME DUKET SHUME BUDALLA!!! nuk ti jep zoti te gjitha! nese frani do vazhdonte me martesen e re, Frani do te ishte njeriu me i lumtur ne bote. nuk do kishte pastruar me kanale te zeza....! ajo femer per mua tani eshte ne moshen 20 vjecare! Nese Frani e lexon kete sms do ti lutesha te dashuroj nusen e tij! Kjo ishte ma fantastikja per Franin dhe nje imazh i mire per te gjithe emigrantet ne greqi. pershendes te gjitha mendimet qe i pershtaten mendimit tim. tung.....
Krijoni Kontakt