Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 103
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ^Po si nisi, na e trego te gjithe? Sa dhembe ka ne goje Rula?

Sa e ka nr e kembes Rula? loooooool....

apapapaapaapa,ju qe rrini ne Greqi si femrat dhe meshkujt vdisni njecik per thashetheme,po kujt po ja ndjene me se kush eshte Rula!lol

Aq sa mjaftonte te dinim e morem vesh; fakti qe nje Shqiptar ka palluar nje Greke te pasur dhe me pas si rjedhoje e finalizuan lidhjen me kurore!Kaq mjafton,mos na hy ne detaje tani lol
    nuk po i lexoj postimet e tjera thjeshte te mbeshtes mendimin

edhe nje korrigjim

Nuk eshte MILIARDERE po ish STJUARDESE e kompanise se fluturimeve "olimpik" dhe as ke te pasurit hyn (ne kuptimin e mirfille ) por thjeshte ke kategoria e njerezve qe jeton pa vrare shume mendjen

Per mu ajo eshte gjys e cmendur (ne fakt eshte komplet)
    Dhe Fran nje zhigolo shqiptar

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Quhet Fran Shtjefni nga fshati Nėnshat i rrethit tė Shkodrės.
    Westheimer ka nxjerre nje rrjedhim (te Ligjit te Murphy): Te shpenzosh dy-tre muaj ne laborator, te kursen dy-tre ore ne librari. Ndersa rrjedhoja qe mund te bejm ne, si forumi shqiptar, ne kete pike dhe per kete teme eshte: "Nese Rula do te shpenzonte dy-tre ore ne librari, do te kursente dy-tre miliarde dollare me Franin..."

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Une nuk e kuptoj sesi njerez kaq rraciste sa jemi ne shqiptaret te kerkojne te drejtat te nje shtet tjeter per te mos qene i tille!
    Si ka mundesi qe ju qe jetoni pikerisht ne kete shtet,ju qe punoni atje,ju jeni te paret qe i shani dhe i diskriminoni si popull?
    Atehere kur trajtoheni si skllever dhe si kafshe,perse rrini?
    Une do te preferoja me mire te rrija pa buke sesa e "gjunjezuar"!
    Une jetoj per vete ne kurbet qe prej shume e shume vitesh,kam pare e kam njohur rracizmin,por nuk mund te gjykoj nje komb te tere per hir te disa njerezve!
    Nuk mund te shaj shtetin ku ne te cilin jetoj se fundi i fundit ai po me ushqen sot dhe siē thashe nuk na takon qe per hir te shume personave qe fundi fundit nuk na duan si rrace apo si komb,te hedhim balte mbi nje popull te tere!
    Mos me thuaj qe ne Greqi nuk paska njerez te mire,mos me thuaj qe ne Greqi nuk paska njerez qe u kane bere mire shqiptareve,mos me thuaj qe ne vete si popull nuk jemi marre me pislliqe dhe nuk kemi pare ato qe benim vete,po vetem se ēfare neve na benin!
    Nje egoizem dhe nje padrejtesi e vertete!
    Fakti ne kete teme qe ju hidhni poshte fjalet e thena aq bukur nga nje greke e cila lavderon popullin tone dhe traditat e tij,ky este fakti real qe tregon qe edhe shume nga ne urrejne kete popull.
    Greqia eshte shteti qe ka me shume emigrante shqiptare nga gjithe vendet fqinje dhe duhet te jeni ju ata qe te luftoni ate urrejtje te krijuar nga njerez te te dyja paleve,jeni ju qe duhet te tregoni vlerat tuaja si njerez me moral dhe si njerez te barabarte me ta.
    Pranoj qe qe ne kete shtet jane bere shume padrejtesira,por pranoni gjithshtu qe edhe ne kemi bere!
    Ju denoni nje femer ketu e cila nxjerr fjalet me te mira per ne....me fal po kjo quhet,"ti me buke e une me gure",dhe i jepni te drejte nje njeriu te ulet qe ka perfituar nga dobesite e kesaj femre,ka perfituar nga avantazhet e freskise se moshes se tij,por jo te mendjes!
    Ne jemi "vrases dhe paragjykues",per vete rracen tone e jo me per te tjeret...ne jemi popull qe nuk duam njeri tjetrin,qe urrehemi dhe qe edhe ne kurbet per aq pak sa jemi e kemi te veshtire te sillemi mire me bashkeatdhetaret tane....ne jemi njerez te perēare dhe kete per fatin tone te keq duhet ta pranojme.
    Problemin e kemi ne rradhe te pare ne vete si popull.
    Nuk mund te kerkojme drejtesi te te tjeret,kur nuk jemi vete te tille!!!
    E dashur Diana
    PER TE KUPTUAR PER CFARE TE DREJTE JETOJ UNE KETU NE GREQI ESHTE QE UNE JAM CAME, DICKA QE POPULLI GREK MUA NUK ME NJEF, KJO ESHTE E PARA DHE ME E RENDESISHMJA PER MUA
    NGA ANA TJETER KETU UNE KAM QE 1991 GATI 17 VJET DHE NDERSA UNE KAM JETUAR ME TEPER SE NE SHQIPERI NUK KAM TE DREJTA SIC KANE GREKERIT, DMTH UNE PAGUAJ E EFORINE ASHTU SIC CDO GREK JAM NE RREGULL NE SIGURIME SHOQERORE SIC DO GREK DMTH, POR KUR VJEN PUNA UNE NUK MUND TE MARR TE DREJTAT E MIA, PSH KUR FUTEM CDO VIT NE TAMEIO (KJO ESHTE KUR UNE NUK PUNOJ) MUA MI PRESIN LEKET QE DUHET TE MARR NE QOFTE SE DAL JASHTE SHTETI, NDERSA GREKUT JO
    NUK KAM TE DREJTE TE HAP NJE DYQAN POS NUK PATA NE BANK ME TEPER SE 60 000 EURO NUK MUND TE MARR ASGJE ME KISTE NE QOFTE SE NUK KAM NJE GREK GARANT. ME KONTROLLON GREKU ME ANE DOKUMENTASH PERSE NUK PUNOJ E SHUME TE TJERA.
    RRACIZMIN E GREKUT E KAME PASUR DHE NE SHTEPINE TIME
    PRINDERIT E NJERIUT QE DASHUROVA KUR E MOREN VESH NE TELEFON QE JAM SHQIPTARE, DESH I RA TE FIKET, PA ME NJOHUR BININ SHI FJALET E KEQIA PER MUA,
    PERSE NUK KTHEHEM NE SHQIPERI?
    E PARA MUA GREKU NUK ME USHQEN JAM UNE QE PUNOJ, JAM UNE AJO ASHTU SIC SHUME SHQIPTAR TE TJERE QE NGA PUNA JONE NGRIJTEM IKONOMIN E GREKUT, NUK NA JAPIN ASGJE FALAS,
    UNE PUNEN TIME E INVESTOJ NE SHQIPERI ATJE UNE VEJ LEKET QE MARRE, ATJE UNE BEJ SHTEPI, KESHTU QE UNE NUK BEJ KEQ QE JAM JAM LARG SHQIPERISE
    PASTAJ UNE DO MARTOHEM KETU ATEHERE PER MUA ESHTE PAK VESHTIRE TI THEM BURRIT TIM O DJALE MIRE TI QE KE BERE GJITHATE SHKOLLE PER TE PASUR PUNEN TENDE, POR UNE NGA QE JAM SHQIPTARE DUHET TE IKIM
    PER SHQIPERI!!!!
    PERSE I THEM GREKUT ASHTU SEPSE GREKU PA ME NJOHUR MUA ME KA ULUR SEPSE JAM SHQIPTARE, NUK JANE TE GJITHE ASHTU POR SHUMICA, DHE SHQIPTARET QE VODHEN E VRANE NUK ISHIN TE SHUMTE POR NA FUTEN TE GJITHEVE NE NJE KAZAN
    MOS E MERR ME LARG KE DEGJUAR NDONJE OLIMBIK SHQIPTAR, PERSE? SHQIPTARE JANE, JO TE GREKU KUSH ESHTE I MIRE PER PUNEN QE I DUHET E KA BERE GREK,
    DIANA
    NUK FUSIM TE GJITHE NE NJE KAZAN POR E SHUMTA KESHTU ESHTE.

UNE PERSONALISHT UNE QE JAM CAME KAM TE DREJTE TI THEM ASHTU SE NUK NA KANE BERE PAK

NDERSA POPULLIN SHQIPTAR E KANE FUTUR NE NJE KAZAN,

PERSHENDETJE

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    cfare beri ai qe cnderoi familjes ???

gjak fisnik kane amerikanet qe kur ne thot ne fjale amerika na duket sikur kemi kapur qiellin me dore???

nje fjale e urte thot uroji te miren armikut se te keqen e ka vet !!! ky mentalitet spo na le te shkojme para ne !!!

sa per fjalet e mira mos prit ti thone tani per tani plebejte e europes !!!
    Si cfare beri? pse pak e quan ti cka beri ai? Mua personalisht te mite do me kishin mohuar....Ajo cka beri ai eshte plotesisht kunder gjithe traditave shqiptare qe kane te bejne me familjen....Sill nder mend traditat dhe e kupton vete....

Amerika eshte aleat i plotfuqishem...e i vetmi shtet i botes te cilit i perkojne interesat me tonat....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga ooooo Lexo Postimin
    nuk po i lexoj postimet e tjera thjeshte te mbeshtes mendimin

edhe nje korrigjim

Nuk eshte MILIARDERE po ish STJUARDESE e kompanise se fluturimeve "olimpik" dhe as ke te pasurit hyn (ne kuptimin e mirfille ) por thjeshte ke kategoria e njerezve qe jeton pa vrare shume mendjen

Per mu ajo eshte gjys e cmendur (ne fakt eshte komplet)
    Dhe Fran nje zhigolo shqiptar

Me duket se dhe t'i paske jetuar ne Greqi per nje periudhe kohe,eh?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Hej po pse ca gabimi ka bere Frani?
    Fran mavrise i duheshin ca para, edhe ajo zhorga kishte plot, keshtu qe per mendimin tim Frani ka bere vetem detyren.
    Ec Frano kush e ka radhen tani?
    Hajt mos degjo keta sentimentalet ketu se keta kete pune kane
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ky frani ka ba qef, kush ishte ai qe tha ka mar lek ? se mora vesh mir si paskeni njoft akoma greket ju kush jan, lek ajo franit , ti kishte mar lek frani ksaji do bante jo mir po shum mir as fare .

sa per kto nderi shqiptarit nuk poshterohet se shkoi me i grua greke , nderi shqiptarit cenohet aty ku vet personi fyen atdheun e ti po.

ec frani se e ke myt fare ba nai dor lek futja per shqipri

shnet.

PS: o moderatora po ku ne nje postim timin nuk shifni fjal banale mos i prishni se sna ze gjumi naten moj goca
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Mua me pelqeu shume dashuria e sinqert e kesaj gruaje,kesaj i thone dashuri pa kushte pra ajo dashuron nuk ka rendesi nese ai e do apo jo ajo i jep rendesi ndjenjes se vet.Frani fshatar me cfare pret prej tij, me ka bere me qesh kur ai i ka thene gruas me jep kete vilen xhipin edhe $200.000 ose ndrysha ika loool,ke rene ne dore te saj o Fran malsori ec vazhdo se dashuria kshu e ka sa te jet e dashuruar marrezisht ajo me ty ti zbor beji lol.

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Te fotua me larte shikoje dy burra lol

ose dy gra
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN Lexo Postimin
    [SIZE="4"]“. Frani mė tha se donte tė vinte bast pėr penalltinė pėr Italinė. I dhashė 5 mijė euro dhe fituam 50 mijė euro.

si shko leku ke leku vuni bast gerrneta ene fitoi 50 euro kshu kot misi koti. une kom 2 vjet qe vej baste sportive ene mezi kom fitu nja 2 - 3 here
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •