Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ABytyqi Lexo Postimin
    O ja pshursha serbin,Na i kena ne kosov Embargon qe prej 81 sa per embargo ajo ja ka fut vetes edhe greqis se sa per ne shqiptaret,ma mir pa drita deri sa t ebahem edhe nja 5 milon e tani shkit e grekt shduket nga Poshterijat dhe sna duhet pavarsija as evropa kurv ,por bajm dhmi te paster qe si ka pa evropa kurr,Buk e krip e zemer,,

Ama bash. Ne kohen kur Serbia (perfshire ketu edhe Kosoven) ishte nen sanksione dhe embargo nga bashkesia nderkombetare dhe ne te njejten kohe ne Kosove mese 99% te shqiptareve kane qene te larguar nga vendet e tyre te punes, familja e halles sime ka jetuar ne Nish, pasi burri i halles ka qene oficer ushtarak ne ish-armaten jugosllave, tregon sot se si ne dyqanet e Serbise u mungonin edhe artikujt elementar ushqimore dhe ato fqinjet serbe i luteshin t'i sillnin ata artikuj nga Kosova, pasi qe dyqanet ne Kosove ishin te stermbushura nga tregtia joformale apo e zeze me shtetet e tjera.

Sa per embargon e Serbise as qe duhet te mendojme per ate pune. Pihh ani embargo nga Serbia....harron serbia qe ne jemi te njejtit qe kemi mbijetuar 10 vjet duke ia bojkotuar cdo institucion e edhe ekonomine e saj. Kafshate e vogel eshte serbia, e tere "e keqja" e kesaj eshte se ajo nuk eshte e vetdijshme per kete.

Sa per rryme, te na rrojne qirat, vec Serbine sa me larg.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    do te thote... blini de-gjeneratora , se po ja u preu serbi energjine elektrike, shqiperia ska ctu jape
    po e shkruj prap se e kishin fik.mos u merzit or ti se do na ndihmojn greket si puna jote.pse mi fikin postimet ku permen greket un se mor vesh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    hajt moj nanë mos ke frik se ke djem ne amer - ik....
    Bravo berisha qe zgjat doren kosovarve, vertet asht Baba i popullit shqiptar !
    ai baba kombit qe thu ti dorontina kur te tjeret i vun embargo serbis ai i furnizonte me kareburant(thyente embargon) dhe takonte arkanin ne tiran(i njejti arkan qe vriste kosovaret dhe i jepte karburant per ato tanke dhe avion me te cilet ai shtypte kosovaret)PRA SESHT AQ BURR I MIR.por ne kete rast i heq kapelen se ka folur tamam

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kosova eshte e ndervarur ekonomikisht nga Serbia dhe ajo qe bie ne sye eshte niveli i larte i tregtise me Serbine ne Kosove.
    Vetem 15% (pesembedhjete perqind)
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Serbia e tandemit Tadiq-Koshtunica...
    Nga Sabriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-03-2007, 13:26
  4. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. UNMIK-u dhe KFOR-i kanë pezulluar aktivitetet e TMK-së jashtë vendit
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •