Bukuria dhe lumturia!
Bukuria e njė femre,fatkeqėsia mė e madhe pėr lumturin e saj!Sa jeni dakord me kėtė thėnie?Pėrse ka dal kjo thėnie?A ka baza?
Mund tė postoni mendimet tuaja.
Faleminderit pėr mirkuptimin.
Bukuria dhe lumturia!
Bukuria e njė femre,fatkeqėsia mė e madhe pėr lumturin e saj!Sa jeni dakord me kėtė thėnie?Pėrse ka dal kjo thėnie?A ka baza?
Mund tė postoni mendimet tuaja.
Faleminderit pėr mirkuptimin.
nuk di pėr forumistat e tjerė po unė personalisht e kam jashtėzakonisht tė vėshtirė tė diskutoj seriozisht nė njė temė qė fillon me atė ikonė. hahahah dhe jo, ne faleminderit.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Per mendimin tim ajo shprehje nuk eshte e sakte!Nese nje femer e bukur dhe njekohesisht me nje llogjike te shendoshe(se te zgjuara nuk munde t'i quaje femrat),munde te jete shume e lumtur nese di si dhe ku t'a kerkoje ate....
Pastaj varet ca kupton me lumturi ne ditet e sotme,se shume veta e ngaterrojne ate me komoditetin e jeteses qe nje person munde te kete ose t'i krijoje vetes!Kjo PO eshte nje nga gjerat me te thjeshta qe nje femer e bukur joshese ... munde te arrije ne ditet e sotme!Sa per lumturin,ajo ndertohet mbi themelet e thjeshtesis dhe sinqeritetit ne nje lidhje dashurore,familjare,apo shoqerore!
Mendimi im ky![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 11-12-2007 mė 16:52
Without deviation from the norm, progress is not possible
Vetem me ket pjesen e mendimit tend jam dakort. Ajo qe mua me ben te lumtur dikujt tjeter mund ti duket thjesht nje cmenduri e pavlere. Bukuria eshte siperfaqesore, nuk ka shum lidhje me lumturine. Nqs nje person kerkon te ket ne krahe dike qe mendon se me bukurine qe ka do ta bej te lumtur e ka humbur llogjiken ne ikonat e reklamave dhe te revistave. Lumturine do e gjesh ne shikimin theres qe te beri per vete ne fillim, dhe ate me rrudha qe do te vij pas disa kohesh.
A e lexove postimin tim me vemendje rrusho?Apo lexove vetem pjesen ku re dakort
Lexoje dhe njehere me vemendje dhe me thuaje![]()
Me kete pjese nuk isha ne te njejtin mendim, dhe sic e shef as qe e mora mundimin te thoja pse, se ti ke mendimin tend un timin, ndodh qe ne disa raste perputhen deri diku po asnjeher plotesishtPer mendimin tim ajo shprehje nuk eshte e sakte!Nese nje femer e bukur dhe njekohesisht me nje llogjike te shendoshe(se te zgjuar nuk munde t'i quaje femrat),munde te jete shume e lumtur nese di si dhe ku t'a kerkoje ate....![]()
Jam dakorte me ate qe the,nuk eshte e thene qe te gjitha mendimet rreth temave te ndryshme te na perputhen,eshte normale!Por thjeshte doja te thoshja qe pak a shume po thoshim te njejten gje por me fjale te ndryshme, nejse,kur t'a kuptosh me be nje zile![]()
Atje ku isha e te njejtit mendim me tendin e di qe po flisnim per te njejten gje, puna eshte se ti i more gabim fjalet qe po thoja un, ndoshta pse te pelqen me shum menyra e te shprehurit tend (narcisist) ... shkurt i bie thuaj asaj tendes ti thoj asaj times ( dmth mendjes) qe kishim afersiiiiiiiiisht te njejtin mendim.
ps: vetem kshu di ti bie ziles un.
ca flisni edhe ju femrat ja fusin me me make up edhe ajde de sduken difektet po vall ne cunat si tja bej m :P
Nuk mund te them, qe bukuria e nje femre eshte fatkeqesia per lumturine e saj.Biles ne disa raste bukuria, te hap edhe rruget, ke me shume prespektiva, sesa nje femer e shemtuar.Tashi qe ka edhe pakenaqesi ka, sidomos tek ne.
Tek nje grua e martuar dhe e bukur , ka probleme , sepse burri do jete gjithmone xheloz, dhe do te kene grindje vazhdimisht.Kjo eshte arsya e palumturise, por jo e fatkeqesis. Une keshtu mendoj, por nuk e kam provuar vet noj her , se nuk kam qene noj her e "Bukur" :P
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Krijoni Kontakt