Kush mendoni se vuan me shume nga ndarja e nje historie dashurie ??
Kush mendoni se vuan me shume nga ndarja e nje historie dashurie ??
O Blue_sky me shum e ndjen mashkulli dhimbjen,kurse femra neser gjen tjetrin![]()
Dashuria Mbi Te Gjitha
![]()
Kingu mos e thuaj kete se meshkujt vuajn me shume.Them se vuan ai qe ka ber me shum per kete lidhje ,pra ai qe ka qen shum i dashuruar ,se sic dihet jo te dy ne nje lidhje japin njesoj.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
atehere ti Blue_sky s'qenke gjendur ndonjehere ne anen tjter - ai qe ka lene...dhimbje eshte e dyanshme, nqs. se ishte dashuri e vertete.
faktin qe njeri nga te dy merr guximin e thote ta mbyllim se nuk kane nje te ardhme bashke nuk do te thote qe nuk vuan. Kur sheh tjetrin qe vuan pastaj eshte edhe me keq .....
ai qe ndihet me shume i dashuruar ne momentin e ndarjes,cka perkon me ate te lihet....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
San Francesco:
Une personalisht se perceptoj aspak si dhimbje te dyaneshme atehere kur njera pale vendose t'i jape fund nje lidhjeje.Vete gjesti tregon qe dashuria e atij njeriu s'eshte aq e forte sa te kaloje barrierat qe i kane dalur perpara ciftit.
Dhe diçka: mos ngaterro vuajtjen ngaqe ai njeri te eshte bere pjese e rutines tende me vuajtjen dashurore.Dy koncepte totalisht te ndryshme.
Ne anen tjeter jam gjendur goxha.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 12-09-2007 më 04:14
Kam vetem nje limit: qiellin!
E vuan ai qe eshte me shume i dashuruar,pasi pesha e dashurise,gjithmone anon nga njeri.
Vet ndarja nenkupton se asnjeri, perndryshe do te vazhdonin bashke.
- The rest is silence.
Ndarja vuhet nga te duja palet,por me shume nga ai qe eshte i lene,sa do qofte dashuri e vertete........
Krijoni Kontakt