mir o sas e do ti shum shum te bukur por te keqijat tani ku ti qojm sa keq qe se don kush te keqin e kam llafin qe nuk eshte e bukur ,nje shaka kjo ok flm
mir o sas e do ti shum shum te bukur por te keqijat tani ku ti qojm sa keq qe se don kush te keqin e kam llafin qe nuk eshte e bukur ,nje shaka kjo ok flm
bej shaka moj eda mos kerko falje se per kete pune jemi ktu !!! thjesht respektova temen edhe dhashe mendimin tim ne menyre imagjinare sepse une e kam te dashuren !!! eshte nje gje me kete dashurine moj eda !!! se po ta pyesesh nje qe ka te dashur cili eshte njeriu me i bukur per ty i dashuri/a qe kam do thote !!! pra i bie qe sado te themi ne qe e duam kshu e duam ashtu prape i bukur ka per te na u dukur!!! pershendetje edhe shume mire qe ben shaka se ka shume njerez qe rrine serioz ktu ne forum edhe me nje shaka marrin flake direkt !!! duhet shakaja !!! pacim !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Eda64....
Njeriu duhet te vleresohet per ate qe eshte ne te vertete dhe une jam e bindur qe edhe ti duhet te kesh shume gjera te bukura dhe qe nuk mund te jesh e keqe.
Cdo femer eshte e veēante ne llojin e vet,ka femra te bukura me shpirt te paster,ka femra mesatare po me kete lloj shpirti,kurse e shemtuara per mua nuk ekziston te asnje femer....te meshkujt ndoshta,sjam e sigurt!(shaka)
Respekte
"Carpe Diem"
Shum abstrakt si paralelizem .
Un mendoj se , nqs bukuria e femres nuk perkufizohet thjesht ne aparencen e jashtme ,pra qe femra te jet e bukur si jasht po ashtu edhe brenda ,lumturia eshte e padiskutushme .
Bukuria nuk te ben kurrsesi te vuash ,thjesht e thjesht te ben te ndihesh me mire ne nje aspekt me shum te jetes .
Jan llafe kot e pa arsye ato qe hidhen qorrazi ,kur thuhet se bukuria ska rendesi .E bejne kete gje thjesht per ti ber qejfin vetes ata qe se quajn veten te "bukur" ose te pashem .
Eshte si puna e asaj shprehjes " Ku rref plaku derdhet gjaku " . Kete shprehje e kan perhapur pleqt si e si per ti ber qejfin vetes :P
Mendimi eshte teper interesant.Eshte e vertete qe nje femre te bukur i vihen shpesh gjera te pathene te pabera vetem e vetem sepse ajo eshte e bukur.Pra etiketohet ne menyra nga me te ndryshme vetem nga bukuria dhe kjo shtohet dhe hiperbolizohet nese meshkujt egoiste nuk e arrijne dot,gjithashtu edhe tek femrat e shemtuara apo me pak te bukura se ajo i njejti etiketim per keq i behet nga zilia.Imagjino me bukurine te jete edhe inteligjenca fillohet nje sulm i vertete duke treguar perralla nga me fantazueset.,po ec me i ka jeta edhe keto lol e rendesishme per mua eshte te ndjehesh mire dhe kjo ndjeshmeri nuk vjen nga pamja e jashtme por nga brenda kornizave te zemres,ketij rasti i shkon edhe ajo shprehja qent le te lehin karvani shkon perpara ndaj edhe fati zbutet edhe trishtimi kalon
,keq i bukur keq i shemtuar,keq me burr keq pa burre,keq i varfer keq i pasur kesaj bote nuk i gjihet filli ka then i vjetri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XX22 : 12-12-2007 mė 21:09
sdi cte them per kete se di ku e shikoni bukurin edhe shemtiren ???
po ti vini re cdo njeri ka bukurin e ti njeri me i bukur tjeter me pak i bukur
varet se si e shikoni mjafton te shikosh brenda ne ate njeri se kush eshte
edhe besoj se bukuria e nje njeriu ne kete rast te vajzave eshte shpirti i njeriut se si eshte
se bukuria sot eshte neser nuk eshte kurse shpirti i njeriut eshte per nje jet
respekte
Tani pyetesori bukuria nuk mohohet nese e veren diku ose si eshte ajo shprehja fshati qe duket nuk do kallauz,po ashtu edhe e shpirtitndaj keto njerez vuajn me shume ne jet ne kuptimin vuajn shpirterisht sepse asnjeher nuk vleresohen per ate qe jane por nga zili e xhelozi keqinterpretohet edhe bukuria si psh thone qe femrat e bukura jane tradhetare thone edhe te tjera po me kaq po e le une.I ke degjuar meshkujt qe thone qe me mire nje te shemtuar edhe e kam ne shpi se sa nje te bukur qe do te me ike nje dite.Ky percaktim eshte lendues sepse veprimi nuk lidhet me pamjen as me inteligjencen dhe anasjelltas.Une personalisht i pelqej njerezit e bukur edhe kam mendimin qe si je nga jasht je edhe brenda ne shpit keshtu them une nuk eshte e thene qe te jet keshtu,por ato qe kam njohur kush kan qene njerez te bukur kan qene edhe ne shpirt ato qe jane te shemtuar bah katran e kan shpirtin.
![]()
besoj se nuk do te thot qete jesh e bukur te jesh tradhtare thjesht besoj eshte dhurat nga zoti edhe sic e the me lart[ fshati qe duket nuk do kallazu]
thjesht doja te thoja qe bukuria ska te bej as per keq as per mir
pastaj kush e ka ne gjak tradhtin do e bej si e bukur si e shemtuar
Dakord pra jam me ty po cfare thone njerezit.Dhe me teper flasin per te bukurat se ajo e shemtuara nuk bie as ne sy dreqi lol edhe nuk i thote njeri gje asaj sepse ajo nuk i intereson mases me kupton?Gjithmone femrat me te bukura jan ne qender te vemendjes edhe per to flitet me shume se per mire se per keq une thashe fjaleve mos i vini re qent lehin karvani shkon perpara,rendesi ka qe ti me veten je ne rregull,ato si ta ken oreksin.une i kam qejf njerezit e bukur
![]()
femna duhet me qen e bukur. pik
ska nevoj me qen shum e qut. majaft me dit me gatu hahahahahahahaha
no glove no love
Krijoni Kontakt