shpresoj se do te jepni pergjigje se kam nevoje shummmmmmju dua shmmmm
shpresoj se do te jepni pergjigje se kam nevoje shummmmmmju dua shmmmm
Per mendimin tim marrdhenite nuk jane shume korrekte.
Kalofsh mire,
Ed
Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 10-12-2007 më 14:26
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Po flas per Kosoven, Marredheniet e mesuesve me nxenesit jane shume te keqija, e dhash edhe voten time me kete pergjigje.
ende ne shkollat kosovare eshte nje gjenje e mjerueshme ne kete drejtim dhe jo per fajin e nxenesve por te mesuesve sepse mesuesit tane ketu edhe nuk jane te pergaditur per te qene mesues ... ende ushtrohet dhune neper shkolla dhe ende perdorin shkopinje per ti rrahur nxenesit ncncncnnc dhe institucionet kosovare, ministria e arsimit nuk bene asgje per kete.
SA KEQ
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Mardhëniet Jan Mjaft Të Këqija , Duke U Nisur Nga Rrethina Ime Duhet Të Them Se Ka Shum Mësues Që Sillen Vrazhdë Me Nxënësit Madje Në Shum Raste Përdorin Dhunë Ndaj Fëmijëve Të Pafajshëm.Në Këtë Aspekt Ndikon Edhe Disponimi I Arsimtarëve Të Cilët Në Raste Kur Janë Nervoz Sillen Vrazhdë Me Nxënësit Të Cilët Në Atë Rast Nuk Kanë Fare Faj...
Kjo Dukuri Duhet Të Luftohet Pasi Që Mund Të Them Se Mbi 90% E Shkollave(Po Flas Vetëm Për Kosovën) Kanë Këtë Problem I Cili Mund Të Shkaktoj Edhe Uljen E Interesimit Të Nxënësve Për Të Mësuar...
Marredheniet jane pak a shume keshtu: "Ti atje ne fund, ta perplasa me kete fshirese!"
Jan mardhenie shume te keqija, mos te flasim per kohen kur isha une ne shkolle, se atehere kerciste sherri ne mes te klases, por edhe ne kte kohe me sa po shoh mardheniet nuk jan kushedi se cfar.
Dmth ne kot flasim sepse nuk e dime mire ke gje, sepse kur sje vete ne shkolle ta provosh, me llafe nuk ecet.
Flas per kohen kur isha vete ne gjimnaz, vitet 96-97-98 eee atehere ishte me te vertete rremuje, edhe mardheniet i kishim shum te mira, sepse kishte frike mesuesi te vinte edhe mungese ne shkolle, mungoje sa her te duash edhe mungesen se merrje, plus qe edhe kaloje klasen me nota te mira.. vetem se ato nota i kishe kot sepse skishe mesuar asgje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mardheniet jane shume te dobeta mes mesues-nxenes.Mesuesi sjellet me nxenesit sikur te jete prind i tyre,dhe shpesh here pa respekt per te ,kurse nxenesit shpesh here pa respekt dhe kjo e gjitha ndodhe cdo dite pa u kontrolluar dhe nderhyre askush !
Mjerim dhe deshtim institucional.
Krijoni Kontakt