Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Citim Postuar më parë nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    Njeri ne Futboll Ndodhin kto Gjera edhe mesii tha golin me dor pse nuk jep me gola me dor????
    edhe Henry e ka ber nje her pse nuk po e ben mé????
    hahahahahahhaa haver po , po ndodhin normale edhe ate realit tend i nodhin kta gjana
    ato qka bajn eshte zotesia e atyne shoki. henry ua futi prej ne gjys me arsenalin kur luante dhe ate ne mes te realit edhe ronaldinho njesoj ua futi ne mes te bernabeut prej ne gjys duke i rejtur gjith mbrojtesit e realit me ramos e krejt

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Fish_Bone Lexo Postimin
    hahahahahahhaa haver po , po ndodhin normale edhe ate realit tend i nodhin kta gjana
    ato qka bajn eshte zotesia e atyne shoki. henry ua futi prej ne gjys me arsenalin kur luante dhe ate ne mes te realit edhe ronaldinho njesoj ua futi ne mes te bernabeut prej ne gjys duke i rejtur gjith mbrojtesit e realit me ramos e krejt

http://www.youtube.com/watch?v=sMYLjtCBgQg

Sa i perket Ndeshjes real - arsenal vetem ket du ta them tashi nuk Luan me ronaldo, Gravesen, Helguera apo bravo...

e sa i perket Videso....
    KU e paske gjet ket Video more pse nuk i qite ato te Sezonit te Kaluar moreeee kur ne Minuten e dyt Rauli Ja futi Barces Pastaj Rudi dhe fitoj reali 2-0 ne Santiago Bernabeo pastaj ne Nou Camp Reali mori nje Pik nuk i qet ato video se nuk te Konveonojn ééé Shko Mytu pash Zoten ose mos u dok Ktu tek futbolli Fare...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Futboll: Me te miret e vitit 2007

Kombëtarja irakiane e futbollit është skuadra më e mirë e vitit 2007. Çmimi është dhënë nga prestigjiozja angleze “World Soccer”, e cila organizon çdo vit sondazhet për “Skuadrën më të mirë të vitit”, “Futbollistin më të mirë të vitit”, “Trajnerin më të mirë të vitit” dhe Talentin (futbollistin e ri) më të mirë të vitit”. Votimi bëhet në 48 vende të botës nga anëtarë të kësaj reviste. Pas mbylljes, përfaqësuesja e Irakut në futboll mori 22.2 për qind të votave përkundrejt 21.5 të Kampioneve të Evropës, Milanit. Në vend të tretë u rendit skuadra e Sevilia, e cila arriti të fitonte për të dytin vit radhazi Kupën UEFA.
    Futbollisti i vitit ka qenë braziliani i Milanit, Rikardo Kaka. Braziliani mori 52.8 për qind të votave, përkundrejt 17.6 të Lionel Mesit i renditur në vend të e dytë. Vetëm i treti portugezi i talentuar i Mançester Junajtid, Kriztiano Ronaldo. Për të votuan 16 për qind e votuesve. Për Kaka, ky është çmimi i tretë që merr brenda këtij viti pas “Topit të Artë” dhe çmimit “FIFA World Player”.
    Trajneri më i mirë i vitit pas një dyluftimi në distancë mes Ferguson dhe Juande Ramos u shpall skocezi i Mançester Junajtit. Aleks Ferguson mori 26.4 për qind të votave përkundrejt 25.6 të spanjollit të Totenhamit, i cili sezonin e kaluar fitoi Kupën UEFA me Sevilien. Vetëm i treti, Karlo Ançeloti, fitues i Kupës së Kampioneve me Milanin. Italiani mori vetëm 14.8 për qind të votave. Ndërsa përsa i përket futbollistit të ri më të mirë, çmimi i takoi argjentinasit Lionel Mesi. Ai mori 33.6 për qind të votave përkundrejt 22.8 të spanjollit të Arsenal, Çesk Fabregas. Në vend të tretë u rendit sërish Kristiano Ronaldo me 14.8 për qind të votave.

Talenti më i mirë i vitit

1. Lionel Mesi (Barcelona & Argjentinë) 33.6
    2. Çesk Fabregas (Arsenal & Spanjë) 22.8
    3. Kristiano Ronaldo (Mançester & Portugali) 14.8
    4. Serxhio Aguero (Atletiko Madrid & Argjentina) 10.4
    5. Xhiovani dos Santos (Barcelona & Meksikë) 6.3
    6. Aleksandre Pato (Internacional/Milan & Brazil) 4.2
    7. Uejn Runi (Mançester & Angli) 2.1
    8. Alan Huton (Rejnxhers & Skoci) 1.2
    9. Robinjo (Real Madrid & Brazil) 0.6
    10. Anderson (Porto/Mançester & Brazil) 0.4

Futbollisti më i mirë i vitit

1. Kaka (Milan & Brazil) 52.8
    2. Lionel Mesi (Barcelona & Argjentinë) 17.6
    3. Kristiano Ronaldo (Mançester & Portugali) 16.0
    4. Didier Drogba (Çelsi & Bregu i Fildishtë) 4.4
    5. Roman Rikuelme (Boka Xhuniors & Argjentinë) 1.2
    6. Çesk Fabregas (Arsenal & Spanjë) 0.8
    7. Françesko Toti (Roma) 0.7
    8. Zlatan Ibrahimoviç (Inter & Suedi) 0.6
    9. Rud van Nistelroi (Real Madrid & Holandë) 0.5
    10. Ronaldinjo (Barcelona & Brazil) 0.4

Trajneri më i mirë i viti

1. Aleks Ferguson (Mançester) 26.4
    2. Juande Ramos (Sevilja) 25.6
    3. Karlo Ançeloti (Milan) 14.8
    4. Arsen Venger (Arsenal) 8.4
    5. Roberto Mançini (Inter) 6.5
    6. Jose Mourinjo (Çelsi) 5.2
    7. Jorvan Vieira (Irak) 4.2
    8. Aleks MkLeish (Skoci) 3.1
    9. Fabio Kapelo (Real Madrid) 1.2
    10. Rafa Benitez (Liverpul) 0.5

Skuadra më e mirë e vitit

1. Kombëtarja irakiane 22.2
    2. Ac Milan (Itali) 21.5
    3. Sevilia (Spanjë) 16.6
    4. Mançester Junajdid (Angli) 10.5
    5. Boka Xhuniors (Argjentinë) 9.1
    6. Kombëtarja braziliane 6.8
    7. Kombëtarja argjentinase 5.2
    8. Real Madrid (Spanjë) 1.1
    9. Kombëtarja skoceze 1.0
    10. Barcelona (Spanjë) 0.8

TO

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Skuadra më e mirë e vitit

1. Kombëtarja irakiane 22.2
    2. Ac Milan (Itali) 21.5
    3. Sevilia (Spanjë) 16.6
    4. Mançester Junajdid (Angli) 10.5
    5. Boka Xhuniors (Argjentinë) 9.1
    6. Kombëtarja braziliane 6.8
    7. Kombëtarja argjentinase 5.2
    8. Real Madrid (Spanjë) 1.1
    9. Kombëtarja skoceze 1.0
    10. Barcelona (Spanjë) 0.8
    Është Dashur Që Të Klasifikohen Skuadrat & Kombëtaret..

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Kombëtarja irakiane e futbollit është skuadra më e mirë e vitit 2007. Çmimi është dhënë nga prestigjiozja angleze “World Soccer”, e cila organizon çdo vit sondazhet për “Skuadrën më të mirë të vitit”, “Futbollistin më të mirë të vitit”, “Trajnerin më të mirë të vitit” dhe Talentin (futbollistin e ri) më të mirë të vitit”. Votimi bëhet në 48 vende të botës nga anëtarë të kësaj reviste. Pas mbylljes, përfaqësuesja e Irakut në futboll mori 22.2 për qind të votave përkundrejt 21.5 të Kampioneve të Evropës, Milanit. Në vend të tretë u rendit skuadra e Sevilia, e cila arriti të fitonte për të dytin vit radhazi Kupën UEFA.
    Futbollisti i vitit ka qenë braziliani i Milanit, Rikardo Kaka. Braziliani mori 52.8 për qind të votave, përkundrejt 17.6 të Lionel Mesit i renditur në vend të e dytë. Vetëm i treti portugezi i talentuar i Mançester Junajtid, Kriztiano Ronaldo. Për të votuan 16 për qind e votuesve. Për Kaka, ky është çmimi i tretë që merr brenda këtij viti pas “Topit të Artë” dhe çmimit “FIFA World Player”.
    Trajneri më i mirë i vitit pas një dyluftimi në distancë mes Ferguson dhe Juande Ramos u shpall skocezi i Mançester Junajtit. Aleks Ferguson mori 26.4 për qind të votave përkundrejt 25.6 të spanjollit të Totenhamit, i cili sezonin e kaluar fitoi Kupën UEFA me Sevilien. Vetëm i treti, Karlo Ançeloti, fitues i Kupës së Kampioneve me Milanin. Italiani mori vetëm 14.8 për qind të votave. Ndërsa përsa i përket futbollistit të ri më të mirë, çmimi i takoi argjentinasit Lionel Mesi. Ai mori 33.6 për qind të votave përkundrejt 22.8 të spanjollit të Arsenal, Çesk Fabregas. Në vend të tretë u rendit sërish Kristiano Ronaldo me 14.8 për qind të votave.

Talenti më i mirë i vitit

1. Lionel Mesi (Barcelona & Argjentinë) 33.6
    2. Çesk Fabregas (Arsenal & Spanjë) 22.8
    3. Kristiano Ronaldo (Mançester & Portugali) 14.8
    4. Serxhio Aguero (Atletiko Madrid & Argjentina) 10.4
    5. Xhiovani dos Santos (Barcelona & Meksikë) 6.3
    6. Aleksandre Pato (Internacional/Milan & Brazil) 4.2
    7. Uejn Runi (Mançester & Angli) 2.1
    8. Alan Huton (Rejnxhers & Skoci) 1.2
    9. Robinjo (Real Madrid & Brazil) 0.6
    10. Anderson (Porto/Mançester & Brazil) 0.4

TO
    Si mund te jet Aleksandre Pato dhe Dos Santos me te mir se Robinho kur pato dhe Dos Santos as 4 Ndeshje nuk Kan Luajtur???
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Po de edhe une quditem qe tulifar femiju si dos santos , pato , huton keta jan rradhitur para nje ROBINHO(lojtar klasi) neYse tung .
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    ahahhahaha po cka te bejm ne o havera ato listat nuk i ka nxjer ky shoku qe i ka postu prej menjes vete ata i ka votu tjeter kush ju kokshi ma te mencun se ekspertet e futbollit ahhahahah

bani naj gjo qitni ndonji lojtar te realit ma nalt prej te tjerve se kshu keq ahahhahah

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Fish_Bone Lexo Postimin
    ahahhahaha po cka te bejm ne o havera ato listat nuk i ka nxjer ky shoku qe i ka postu prej menjes vete ata i ka votu tjeter kush ju kokshi ma te mencun se ekspertet e futbollit ahhahahah

bani naj gjo qitni ndonji lojtar te realit ma nalt prej te tjerve se kshu keq ahahhahah
    Haver Kso lloj Listash ta Mdushi Forumin un ty i bejn te gjitha vet edhe kret Lojtaret e Reali i qesh ne vende te par por nuk bejn asgje se edhe ky qe ka postu ket list pse nuk e ka qit se ku i ka marr ky kto info etj Po leje se e keni prish edhe forumin me Kso lista te femijve..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Citim Postuar më parë nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    Oj Shqipe un jam Tifoz i Realit Po Rauli nuk ka qen kur me i mir se kaka ne sezonin e Kaluar e per ket sezon nuk di qka te them se Rauli esht ne forum te mir po esht ende Heret nuk dihet qka Ndodh deri ne fund te Kampionatit..Kaka ka shenuar 10 gola vetem ne Ch/L ne sezonin e kaluar qka do me shum Ronaldinho Po qfar Ronaldinho moree Pastaj PUYOL dhe TERRYn e Krahason me Kaken cnncncnc Kalofsh mir se me ju Tifozet e Barces nuk Mundet njeriu te bisedon ju prap at mendimin e juaj e keni... Duesh ta folesh Realitetin Haver
    Ja ku e tregon veten se nuk merr vesh asgje nga futbolli por vetem jep komente kot, sipas teje topin e arte duhet te fitoj vetem ai qe shenon, vetem ai qe eshte sulmues, dhe mbrojtesit qe i kam permende nuk mund te fitojne, ja ketu shihet se sa e kupton futbollin, skam cka te shkruaj me shume...

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Mariachi Lexo Postimin
    Ja ku e tregon veten se nuk merr vesh asgje nga futbolli por vetem jep komente kot, sipas teje topin e arte duhet te fitoj vetem ai qe shenon, vetem ai qe eshte sulmues, dhe mbrojtesit qe i kam permende nuk mund te fitojne, ja ketu shihet se sa e kupton futbollin, skam cka te shkruaj me shume...
    Ikkkk bre Shko mytu ku po e lexon ti qe kam shenu un vetem aj qe shenon gala merr topin e Artà????
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të ndahen 325 mirënjohje për arsimtarët e rënë në luftë
    Nga Vicianum në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 14:44
  2. Berisha: Mirënjohje SHBA për pavarësinë e Kosovës.
    Nga toni007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 12:04
  3. Mirenjohje nenave
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-05-2006, 15:17
  4. Hyrje ne universin e Kur’anit
    Nga INDRITI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 06:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •