Kete vit kam pasur shume probleme me serverin e albaniaonline.net.Dua te nderoj me nje server tjeter ketu ne tirane.Ju lutem cili severe sherben mire dhe shpejt ketu ne tirane.Ju lutem me rekomandoni me te mirin.respekte
Kete vit kam pasur shume probleme me serverin e albaniaonline.net.Dua te nderoj me nje server tjeter ketu ne tirane.Ju lutem cili severe sherben mire dhe shpejt ketu ne tirane.Ju lutem me rekomandoni me te mirin.respekte
Nuk e di si ka shpetuar kjo pyetje pa pergjigje.
Shumica e anetareve ne forum jane ne vende te huaja dhe nuk i njohin kompanite Shqiptare. Me sa kam degjuar numerohen me gishta kompanite qe ofrojne sherbime ne Shqiperi dhe kam pare qe pothuajse te gjitha kane probleme. Disa kompani nuk i kane serverat e tyre dhe perdorin servera ne Amerike dhe Evrope. Vetem sa blejne dhe shesin sherbimet e kompanive te tjera.
Nuk e di pse kembengul kaq shume ne servera te Shqiperise por te rekomandoj te perdoresh servera ne Amerike ose Evrope pasi ofrojne sherbim me te mire dhe cmimet mund te jene njesoj ose edhe me te ulet. I vetmi problem eshte pagesa por dhe kete besoj se mund ta besh duke derguar ndonje cek me western union.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-12-2003 mė 12:22
Edi
HI
Keni probleme me internetin apo keni faqe interneti dhe nuk ju ecen ??????
C:\>tracert GOD
Unable to resolve target system name GOD.
Po kam nje faqe interneti me adrese http://www.pekomeri.com.
Problemet qe kam jane te lidhura me E-Mail,sepse me vijne rreth 50-60 E-Mail ne dite por qe nuk kane adresen time,ose jane grup. Kjo me shqeteson,dhe eshte aresyeja qe nuk dua ta vazhdoj tek albaniaonline.net. Keshtu qe me duhet nje server qe te kem mundesi te vendos vebin tim dhe te kem E-Mail. Une kam 4 vjet qe jam rregjistruar tek albaniaonline dhe nuk e kam te lehte te largohem,sepse do te humb te gjithe lidhjet e vjetra por jam i detyruar.Respekte
nqs eshte vetem problemi i emailit duket shume e thjeshte per
te mos pasur emaila junk dhe te padeshiruara.Mund ta besh keshtu.Si fillim percakton cilat addresa do mbash(miqte shoqerine)
Keto i fut te lista e kontakteve ne outlook,me emrat perkates
Mund te kontaktosh albaniaonline.net jo me email,me mire beje me telefon
dhe sipas accountit qe ke i kerkon qe te te dergojne emaila vetem nga lista e miqve dhe shokeve si dhe ndonje websajt ku je abonuar duke u dhene addresat e emailit te tyre(dmth cfar ke te lista e kontakteve)dhe albanianonline.gjithe emailat qe nuk kane addresen
qe i ke dhene ti i heq dmth i ben filtrim emailave
qe vijne per ty nga njerez te panjohur duke te derguar vetem ato te miqve dhe shokeve te te vijne ne inbox
Nje menyre tjeter eshte qe bllokimin e emailave te keqij ta besh vete duke klikuar te outlooku ku thote mesage dhe zgjedh
new mesage rules dhe aty i ve rregullat po kjo te ha shume kohe
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me albaniaonline.net i kam konsumuar te gjitha format e komunikimit,si me telefon,ashtu dhe duke shkuar vete.Me sa shikoj kjo kompani i ka hypur vetja ne qejf,dhe ka rene ne duar te keqia.Duke qene se nuk konkurence te forte ketu ,ben dhe persekuton qellimisht sipas preferencave te veta. Do te isha i lumtur n.q.s. do te kisha mundesi ta zevendsoja me nje tjeter.Ju lutem cilen me rekomandoni?.
hi
mund te gjesh plot te tjere por jashte vendit.
psh. http://www.easyspace.com/main.html
ose
pjesa me LEKE e yahoo domain ose geocities eshte e mire.
Por problemi i emailave spam do jete i njejte sepse eshte
problem global nuk varet nga vendi se ku e ke emailin
ose domainin.
Pune te mbare
Bye
C:\>tracert GOD
Unable to resolve target system name GOD.
Krijoni Kontakt