Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    smile and be pretty
    Anëtarësuar
    05-04-2005
    Vendndodhja
    Lone Star State
    Postime
    9

I ndiqni këshillat e revistave të modës ?

Nga I merni me shume fashion Tips… Nga revista si “Vogue”, apo nga celebrity magazine si “People”?

Pra ndiqni me shume cfare nje Celebrity vesh apo cfare Designers tregojne ne fashion shows.
    I'm gonna stand outside the box, & put the rules on hold

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Me shume sesa Vogue me pelqen Elle, per nga stili. Plus shof dyqanet ne Madison Avenue dhe krijoj idene ca eshte ne mode dhe ca me pelqen mua, per te blere pastaj aty ku i perballoj cmimet. Sa per People s'e lexoj ndonjehere, eshte per njerez me IQ te kufizuar

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    revistat e mia te preferuara jane: Glamour ose Cosmo girl. I used to read Seventeen magazine also kur isha me e vogel, rreth moshes 16-19 por tani lexoj Glamour ose cosmo. I subscribed to Cosmopolitan too for a while, por nuk me pelqen shum kjo magazine because they focus too much on sex. Not too many fashion tips at all, it's not as feminine as i would like a magazine to be, a little too " Trashy" for my taste lol

gjithashtu i like to watch E. Entertainment on Tv. They give good fashion tips, do's and don't's and talk about celebrity styles often so you can get an idea what's in and what's not right now.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kam nje imazh per veten, dhe ate imazh vesh.

Revistat jane sekondare. Me shume njerezit varen tek sentimenti i kohes, jo aq shume nga ora ne ore, se sa duke gjykuar se ku eshte bota sot. Ne kohera lufte, psh, njerezit preferojne nje shije shume nostalgjike, te nje kohe me paqesore. Sa me shume frike dhe pasiguri te kete shoqeria, aq me vibrant and vivacious ngjyrosen materialet e rrobave, qe gjithnje kane qene mjete mates te pasurise, seksualitetit, personalitetit, and what-else-have-you.

Personalisht jam shume e kenaqur me moden e sotshme, pa perjashtim revistash apo designers.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Gjithmone kam menduar qe ngjyra e zeze shkon me cdo ngjyre te mundshme qe ekziston dhe kjo eshte shume e vertete.
    Pra nje gjysem veshje e zeze komplimenton cdo ngjyre te mundshme qe ekziston

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    S'me pelqen te shfletoj revista mode. Vesh ate qe me shkon, pa marre parasysh nese eshte ne mode apo jo ne ate kohe te caktuar. Here-here edhe qep, pres, apo sajoj rrobat e mia. Kete tendence e kam pasur kur kam qene pak me e re, por edhe tani e bej kur me teket.

Persa i perket tualetit apo produkteve te tjera kozmetike (perjashto bojen e flokeve) perpiqem te jem sa me natyrale pasi llangosja apo mbingarkesa e cfaredo lloji s'me ka terhequr ndonjehere.

Te ashtuquajturat 'fashion tips' jane per njerez qe perpiqen te qendrojne brenda rrymes. S'e kam hasur te nevojshme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2005
    Postime
    13
    moda esh si ti shkoj njeriut per mendimin tim....mua me terheq moda po nga ana tjeter skam qef te dukem si gjith te tjeret ose te vesh dicka qe sme shkon sepse esh ne mode....revistat sme ndihmojn se japin tips per njerez qe sja thon shum nga ana e modes ose i perfshijn te gjith me shumicen...me mir esh te besh si te duash dhe te jesh origjinale se duke ndjekur shum fashion tips behesh si karnavale. revistat ja kepusin kot shum her dhe un per vete i shfletoj kur jam ne ndonje waiting room duke pritur te dentisti per shembull po dhe atehere kam me shum qef te shfletoj dicka qe ka vetem real fashion si bazaar ose vogue se sa ato elle ose cosmo qe me shum llapin per sex kurse people se ze me dor fare se tregon vetem celebrities dhe mendoj se gjysma e celebrities sdin te vishen fare sidomos kur i zgjedhin rrobat pa ndihmen e experteve. Ne pergjithsi kur esh puna per moden i jap tips te tjerve se sa mar.

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anëtarësuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga ImHere
    Nga I merni me shume fashion Tips… Nga revista si “Vogue”, apo nga celebrity magazine si “People”?

Pra ndiqni me shume cfare nje Celebrity vesh apo cfare Designers tregojne ne fashion shows.

In Style!
    Shumicen e rasteve ... per mos te thene 100% ... cfare Designers tregojne ne fashion shows ... jane cfare celebrity veshin ... keshtu qe cfare designers tregojne!!
    Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    un as nuk i ve re keto, vesh cfare me duket e bukur and cheap
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Kanë lezet gjërat e shtrenjta.
    lol jo gjithemone, kur shikon nje fustan si pacavure per 50 dollar apo me shume se 100 dallar me vjen te qesh me te madhe, dhe mami im ta bente vet do dukej si nje mi dollare nese etiketa thoshte 1000 :P

se kuptoj pse disa njerez i vejn shume rendesi rrobave firmato apo te shtrejnta :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  4. 10 këshilla si të mbrohemi nga vjedhësit e fjalëkalimeve
    Nga Davius në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 00:35
  5. Këshilla për meshkujt!
    Nga Kërçovare1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •